Гълъб Донев: Няма индикации за спиране на еврофондове заради US-санкциите

България първа в ЕС започва да прилага решение по закона "Магнитски", каза служебният вицепремиер и социален министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

гугутко знаеш ли колко е инфлацията за месеца .. питай Мунчо ..

Най-много се страхувам от комуняки, дето ми обясняват че "нема страшно" А кухите селски лейки, дето висяха по улиците на София и накрая докараха дрОгаря райдеф на власт и през ум няма да им мине, че той е един от главните виновници за спряните фондове. Щото на същите кухи лейки не им идва на акъла защо списъка "магнитски" се появи от САЩ СЛЕД като румен-радевото правителство се появи на сцената

На комундетата пак ще им резнат еврофондовете.

Поглед от друг ъгъл. Чест му прави на този министър, че е искрен, казвайки, че одитът не е установил сериозпи нарушения. Другият читав мипистър е този на образованието, който каза, че ревизия няма да прави. Професионалистът си е професиопалист.

Те винаги спират, когато се появят комунисти във властта. Поводи все се намират, а причините са повече от ясни. По-нагли и по-крадливи същества от комундетата просто няма на света.

Нали говориш за комуниста с партийна книжка от БКП с инициали БМБ?

Всеки по-читав човек трябваше да е член на партията, или на комсомола, ако искаше да има някакво кариерно развитие. Отново, част от комунистическото лицемерие. Така че, всички имаме някакво минало. Бъдещето е важно.

По онова време много се следеше за квотите... 70% комунисти, 20% БЗНС и 10% безпратийни. Като се има в предвид че членовете на БЗНС бяха под 30 000 най-голяма вероятност да получат кариерно развитие имаха "земеделците", особено тези от малцинствата или пък от женски пол.

на посран вампир да обясни защо...

Гълъб трябва да е министър на транспорта и съобщенията..

До три седмици американците възнамеряват да обявят още четири имена на видни българи, на които ще бъде забранено да влизат на територията на САЩ, научи АФЕРА от свои спец. брилянтни източници, базирани извън страната. Американците готвят за низвергване: Ал. Стал., близък до Борисов, известен с кръга мяучещи животни. Ор. Сим., бивш топ кадър на ГЕРБ и също близък до Борисов, впоследствие спряган като близко стоящ до Слави Трифонов. Лъч. Ив. – близък до Бойко Борисов и депутат от ГЕРБ, известен с интелектуален прякор. бизнесменът К. До., който има фирма и в САЩ и от известно време има отбелязана деятелност да излезе от нея персонално. Afera.bg

лъжеш!

Като си започнал с "а" кажи и "б" Защото както чувам в списъка са и : прокопиев майню стайкоф бабоков манолова - костинбровска курнела маркиз бабишкян

О, ще има, не се притеснявай Гълъбе! Когато БСП дойде на власт, винаги има. А сега се готви и идване на президента на БСП на власт, очаквайте санкции на квадрат. Нито Харвард, нито Дубай ще ни спасят. Само Ердоган обещава подкрепа, ама тя е малко особена, знаеш, идва изотзад.

Добре!Те от ЕС не са на нивото на Паджигенов да истерясват.Чакат изборите на 11.07 и според резултата ще има шанс на патката главата! В момента има пълзяща инфлация......и това искам всички радерасти и божковисти да го запомнят.Те вкараха страната в една спирала на неуредици и паника.Те ще го усетят съвсем скоро на гърба си.Заради тях страната тръгва надолу.....а най-големият виновник е онзи плешив мекопишко на ДомДуков 2. Този ще бъде съден и замерян с павета....помнете ми думата.

Завивай си краката като спиш....

Алооуу, ЗКПЧ-то скоро ще има до знаеш!

няма да е заради US-санкциите, а заради глупаците от Харвард