Коментари - Габровец съди НАП за 1 милиард лева | Бизнес.dir.bg
назад

Габровец съди НАП за 1 милиард лева

Заради постоянните проверки Мартин Стефанов закрива бизнеса си. Получава и диагноза от ТЕЛК - трайна неработоспособност

Обратно в новината
| Редактор : Александра Ангелова

Коментари - Габровец съди НАП за 1 милиард лева | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За съжаление с подобни организации се работи само по два начина - "с нашия човек отвътре " или с " набиване на канчето". С какво мислите се занимават периодично посланиците на чужди държави у нас? За това маститите бизнесмени си плащат такса "шкафче" - за да имат гръб, а НАП-аджиите гледат да тормозят фризьорки, малки магазинчета и някакви такива "случайно попаднали" бизнесмени. Трагична история. Ако не се преборим с това наследство на герберизма и банкянския Тулуп никога няма да тръгнем напред.

Късметлия

Прав е човекът. Бил е нарочен от някой герберастки парашутист. Вероятно са му наложили запор на сметките и са искали пари за да му ги вдигнат. Стара схема и често срещана у нас.

Ми ... Тръгнал с мечката мед да яде.

Докога калинките на държавна служба няма да носят персонална отговорност за деянията си.....така че нищо чудно ако този спчели делото да си ги делне с данъчните, и те да си продължат на държавна служба.

Явно човекът има още пари за пилеене по адвокати и съдилища. Голям инат, ненаучил се че в сраженията срещу вятърни мелници няма полезен изход. На други по-малко им провървя, или ги отвлякоха за откуп или им разсипаха здравето по затворите. Тоя се разминал само с проверки и сам си закрил фирмата. Какъв милиард, какви пет лева ?! Адвокатите доволно потриват ръце и накрая ще му връчат един тиквен медал.

Нещо за арбитражни съдилища да си чувал? Ако е бил умен да си регистрира фирмата в чужбина, може и да ги осъди. И то за доста пари. И в общия случай няма мърдане. Капитализъм по американски.

Кучето си лае, керванът си върви.... а обикновеният българин - плаща :(

Така е, като не е внасял такса спокойствие в Банкя. Виж хората носеха суджуци или по някое кюлче подарък и хора станаха!

Лошо нещо е да си вчерашен недорасляк. Да не би преди Борисов да беше цветя и рози , да не би при Жан Виденов, при Беров и при Луканов всичко да цъфтеше и да вържеше ..... Май Борисов не е виновен само за глобалното затопляне

Оня банкянския измекяр - мафиот, дойде с обещание да се бори с корупцията. Пък то , каква я мислехме, каква стана - шкафчета с пачки и резиденция Бояна обърната на бардак. Пък ти си приказвай за глобалното затопляне...

Какъв е този иск? Един милиард този никога не може да направи с търговия на зърно, разбирам го че са го спукали от проверки, ама по-скромно със сумите, така или иначе ние трябва да му ги плащаме от нашите данъци.

като сме траяли да ни управляват толупи, сега ще им плащаме безобразията

Мутренския режим падна. Рекетът приключи.

Само дето иска е за периода 2016 - 2018. Там се разбра, че минеш ли 1 милион оборот влизаш в списъка на рекетираните от герб фирми - къде чрез НАП, къде чрез прокуратура или някоя друга бухалка. Та още дълго време ще плащаме за безобразията на хората на бибитко.

Мутрите през 90те едва ли са си представяли, че един от тях ще стигне толкова високо и ще превърне държавата в организирана престъпна група за рекет, източване на публични средства и пране на пари.

НЯМА ЛИ ДА ГО СЪДЯТ ЗА БЕЗОБРАЗИЯТА???

И как разбра, че при оборот над 1 млн. почват да те рекетират? Аз имам няколко такива фирми и никой не се е и опитвал да ме рекетира. А не съм от ГЕРБ.