Коментари - Франция продаде замък на Ривиерата, отнет от олигарха Борис Березовски | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чак пък замък!

абсолютна кражба, свършиха им парите на Запада и сега се чудят от къде да краднат нещо

ТЪПИ РУСОФИЛИ , РАЗБИРАТЕ ЛИ ЧЕ ВЕЧЕ СТЕ ПЛАТИЛИ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА УКРАЙНА? ПАРИТЕ ВИ ВЕЧЕ СА ВЗЕТИ... КЪДЕ СА ВАШИТЕ ПАРИТЕ – В БАНКИТЕ НА ЗАПАДА СА. НИКОГА НЯМА ДА УСПЕЕТЕ ДА ВЪРНЕТЕ ТЕЗИ ПАРИ. ТЕЗИ ПАРИ ВЕЧЕ СЕ ХАРЧАТ ЗА ПОМОЩ НА УКРАЙНА.... НАЕБИСЕ - ЕС замрази активите на Централната банка на Руската федерация в размер на повече от 200 милиарда евро - Съединените щати замразиха активите на Централната банка на Руската федерация в размер на повече от 300 милиарда - Обединеното кралство ще замрази руски активи за 350 милиарда долара - ВНИМАНИЕ: (годишният бюджет на Русия ~ 200 милиарда)

65 млн. евро (70 милиарда долара).......................боже боже прибери си вересиите...баси джурналята мила моя майно ле,баси чейнчеджиите...

Аве, русофилици Ей, забравих дали написах: "Вашият IP адрес е блокиран и не можете да пишете коментари." Вашите постове са изтрити, защото противоречат с червената русофилска доктрина на ДИРНИКА… ЕБА МОДЕРАТОРИ БЕЗПЛАТНО … И ЖЕНИТЕ ИМ .

.

хайде сега, пак Путин виновен, всички руски олигарси отиват в Англия, защото там не търсят произхода на парите, но когато ги свършат, свършват като березовски, защото не могат да си вършат далаверите като в Русия, английските закони са строги, смешно ми беше как абрамович се жалваше че не можел да плаща на прислугата си, купуваше наляво и надясно, като свърши парите взе да продава

Пуцай Куме, но внимавай да не свършиш като Березовски - самообесил се с десет куршума и пакетче радиоактивен чай.

Изчакаха да умре, за да разберат, че е прал пари. ХАхахаха!

Укрите са си част от руската мафия. На мястото на руснаците моментално изниква някой древен укр. Също толкова мъглив. С една дума руската мафия си премести имота от левия в десния крачол.

ВЕЧЕ СЕ ЗАПОЧНА… РУСОРОБИ – ВИЕ ВЕЧЕ СТЕ ПЛАТИЛИ ЗА ОРЪЖИЕТО И ВЪЗТАНОВЯВАНЕТО НА УКРАЙНА. Бельгия передаст Украине доходы от замороженных активов РФ 23.01.2024, Об этом сообщил министр обороны Бельгии. Министр обороны Бельгии Людивин Дедондер анонсировала военную помощь Украине в размере €611 млн в 2024 году. /// Cтраны ЕС согласовали использование замороженных активов РФ. 22.01.2024, Об этом сообщил глава дипломатии ЕС.

а загиналите украински войници, официално има 20 загинали бесарабски българи преди няколко месеца, колко ли са сега?

Посланиците на ЕС одобриха използването на руски активи за Украйна Както по-рано съобщи Financial Times, ЕС одобри план за руски активи. Там, уточнява изданието, се съхраняват €191 млрд. от €260 млрд., които са замразени.

Березовски не ми е никакъв (и вероятно е корумпиран магнат като дурги руски магнати), обаче това е незаконно. Не може да се отнема частен имот. Ако не е извършил ДОКАЗАНО престъпление във Франция, нямат право да му отнемат имота. Това е началото на толитаризъм. Щом го правят на Березовски, могат да го направят и на всеки обикновен човек.

На Запад е най-голямо престъпление укриване на доходи, данъци и пране на пари(корупция). Така е от времето на Римската империя. Кеф ти империята на цезарете или Свещенната на дойчерите.

Червена Кучка лае от зори, а керванът си върви и от злобата голяма от устата капе пяна диагнозата е ясна кучката червена е просто бясна, а глутницата много гладна затова е толкоз гадна всеки умен туй го знай то не става само с лай!

КАТО СРЕЩНЕТЕ ТУК ИЗРАЗ ОТ ТИПА НА : …. ( В СЛУЧАЯ Березовски) не ми е никакъв – това е 100% ПЛАТЕН РУСОФИЛСКИ ТРОЛ. Това е една от спуснатите им опорни точици – да се правят на „независимо – неутрални педали.

Така се прави. А Камчия кога?

Шило

Не знаех, че еврото е скочило толкова много- 65 млн. евро вече са 70 млдр. долара.

И представи си само, някой неграмотник го е превел с Гугъл това, копи-пейст тука, че и хонорар е получил. После управляващите били това, или онова, то народа такъв.

Шило

Прав си! Жалка работа!

починал в Обединеното кралство при НЕУБЕДИТЕЛНИ обстоятелства.

Березовски който е с еврейски произход,избяга от Русия заедно с откраднатите от там милиарди. Запада го подведе че заедно с другият израелтянин милиардер Ходорковски щ,ще свалят законната власт в Русия и ще са руски царе. Не успяха. Березовски умря в пълна самота в Англия като герой в борбата срещу Русия. Веднага щом умря Англия и Франция го обявиха за крадец ,за да ограбят всичко което Березовски беше откраднал от Русия!

Какво да очакваш от колонизаторски хиени като Франция и Англия.

А Березовски се трудил с пот на челото, за да стане милиардер.