Коментари - Франция предупреди, че Европа вече закъснява с критичните суровини | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Европа е в мозъчна смърт, никакви суровини не могат да и помогнат вече. Въпросът е: ние какво правим в тази кочина

ха хаа..падам от смях

Европа вече изпусна влака и следващ няма да има. Нищо вече не може да бъде наваксано.

ЕС се води от биполярни аутисти!

40 години еврогейски съюз съзнателно унищожава минното производство. Правеха се на еколози, природозащитници, дори на обикновени дизайнери?! Само че минното дело е сложна работа. Не става от днес за утре, както все още мислят нетърпеливите педали. Разходите са големи, грешките са фатални. Миньорите са със силни социални инстинкти. Не се вписват в идеята за меката китка... Мъка.

Те слънчевите панвли в италия днес градушката им разказа играта

симпатии нямам към Италия след голямата шашма и паника около ковид грипа. Дори затвориха в ареста журналистка, снимала празна болница.

Това, което трябва да се направи е да надделее здравия разум и да се положат усилия да се гледа на РФ като на пълноправен партнjор на ЕU; и да се съответно не само възобновят, но и разширят контактите с тях. Не само билатерално, както досега. Поне във Франция, и Западна Европа не би трябвало да има проблем. Нека да напомня, че ЕU е основан с цел да се интегрира нациска Германия след капитулацията им и да се върне в Европа като страна от съюз, а не като вража страна. Xем нацистите са имали отявен геноцид и агресия спрямо повече от една страни в Европа. Конфликтът между Украйна и де факто нейни бивши територии е довел до въвличане на РФ като страна оказваща помощ на руски народ, намиращ се на руска територия. Ситуацията е коренно, коренно различна и несравнима. Де факто, защо се третират така противозаконно РФ от страна на ЕU?

Концепцията за ЕС , като съюз на европейските нации предвождани от Германия е разработена от нацистите. Даже в една от речите си Хитлер говори за това как съюзническите европейски войски са навлезли на територията на СССР за да освобождават народите там. По+късно е напудрена и приложена на практика.

Изчезни от форума сърбоман,писането те издава,марш в сърбо-македонската кочина

Значи, шибаният запад нарочно10 години разпалва конфликти и войни, за да има повод да натисне Русия с ботуш към земята И само чакат, кога Русия ще почне да им се МОЛИ да им ПОДАРЯВА суровините си, които и без това никой не иска да купува. Еееех, мечти овчи..

Да наложим санкции на Русия ! Също така, това в статията е руска пропаганда , аз съм сигурен. Всичко си върви по план , просто закъсняваме ! :)))))

закъсняваш да налапаш рошавия...

Проблемите в ЕС започват да излизат на бял свят. ЕС се е надценил много, светът се развива динамично, а нашите от ЕС си стоят на стара слава. САЩ и те уж помагали на ЕС, а си гледат само своя интерес и световната далавера. Стават сложни и непредвидими процеси в ЕС, но едно е ясно и то е че ЕС не върви както трябва, скара се с Русия и какво постигна, няма метали, газ, нефт, суровини, храни, редки метали и т.н. и на кого накриви, на себе си.

Разработване на мини=тежко и мръсно производство. И как ги виждате ( Пиер и Ханс) да копат в мините?!?!?! .

То проблемът е, че Ахмед и Исмаил не искат вече. Ханс последно преди 70г е влизал в мина

"Закъсняваме, но сме по план."

Рейхсмарка была введена 30 августа 1924 года. Она заменила бумажную марку (Papiermark), которая во время гиперинфляции 1914—1923 годов была обесценена. Курс обмена составил 1 000 000 000 000 : 1 (один триллион папирмарок к одной рейхсмарке). Рейхсмарка была основана на золотом стандарте с курсом 4,2 рейхсмарки за доллар; а после девальвации доллара в 1934 году — 2,5 рейхсмарки за доллар.

Аааа това да не е пропутинска пропаганда? Брюксел казва че ЕС цъфти и се развива и всичко с икономиката е в ред.