Коментари - Франция подкрепи влизането на България в еврозоната на 1 януари 2025 г. | Бизнес.dir.bg

Коментари - Франция подкрепи влизането на България в еврозоната на 1 януари 2025 г. | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

През задната врата ли пак, като в ЕС? Чехите каква иконо мика имат и мълчат, а ние, дето имаме само 240 малоумн ици, къде ще ходим, не знам? Няма по мръсна държава от нас в ЕС! Дори африканците ни бият по хигиена!

Коя е тая Франция!

Още сервилни донори ли търсят.........

просто заебетете този сайт, тъй като гледам само се коментира едни братя се ще се убият още малко заради различния си начин на мислене.

нашия да не е хипнотизиран,та ходи че все едно е глътнал бастун.

Каква еврозона, какви глупости, какви 5 лева, бе?! Природно тъпите, безмозъчни по рождение българи(част от които са и идиотите БГ-политици), все едно сега си купуват фабрика на 09.09.1944г. Много ясно, че малкият Бабоебец Макарончо и въобще Франция подкрепят колониална България за еврозоната - България ще стане солидарен платец на борчовете на Франция, че и на Германия. Евросъюзът приключи. Всичките тези световни циркове и театри въобще не са никак случайни - и КОВИД-пЛандемията и ваксините и войната в Украйна. Дедо Клаус Шваб го каза направо и без заобикалки още преди 4 години, ама кой да го чуе? Великото Зануляване. "Няма да притежавате нищо и ще сте щастливи от това". Центърът на световната икономика преминава от Запада към Изтока и към евроазиатските пазари, където са огромните човешки и най-вече природни ресурси. В момента става предаването на щафетата от Запада на Изтока - затова са и всичките тези сегашни световни театрални постановки. Колективният Запад умря. Европейският съюз пък е отдавна в будна кома, въпрос на време е да премине от състояние на клинична в биологична смърт. В ЕС няма нито природни, нито човешки ресурси. Какви човешки ресурси в ЕС? Пълно е с мързеливци, наркомани, откачалки, психопати, лумпени, алкохолици, педерасти, педофили, трансджендъри и необразовани ниско квалифицирани същества без образование и професия, живеещи на социални помощи. Това са човешките ресурси на Евросъюза. Бъдещето е на Изток в Евразия и в БРИКС. Към БРИКС ще се присъединят още много държави не само от Азия, но и от Африка и Латинска Америка. Освен всичко друго в ЕС е и изключително скъпо - и работната ръка и малкото произведени стоки и услуги. А колкото е по-скъпо едно нещо, толкова то е НЕКОНКУРЕНТНОСПОСОБНО на съвременните глобални пазари. Това е положението.

Браво++++

Глупости на търкалета, мокри сънища на една изтъркана ватенка

Тия заучени фрази на журналята и политиците в бг нищо не казват :"Франция подкрепя влизането в еврозоната ...". Това са тинтири-минтири. Хората в Париж са били дружелюбни и вежливи, от куртоазия са им казали, че ги подкрепят. Но Макрон много ясно заявява: ако отговаряте на критериите за влизане, ще влезете.

АЗ СЕ ЧУДЯ ДАЛИ ДА ПОДКРЕПЯ ВЛИЗАНЕТО В ШЕНГЕН 2034? АМА НИЩО НЕ МИ ПРЕЧИ?!!!!....КАТО НАБЛИЖИ ДАТАТА, АКО СЪМ ЖИВ, ЩЕ НАПРАВЯ НОВА ПОДКРЕПА ЗА 2054 ГОДИНА!!!:)))))))))))))))))))))))))))))) ДИРАДЖИЙСКИ НЕ КА ДЪРНИ МО ДЕ РАТОРИ!!!! ДАЙТЕ СВОБОДА НА СПАС И ДРУГИТЕ ЧЕСТНИ КОМЕНТИРАЩИ!!! ВИЕ ИЛИ НЕ КОНТРОЛИРАТЕ ПОЛОЖЕНИЕТО И НЯКОЙ СИ ПРАВИ КАКВОТО ИСКА, ИЛИ СТЕ В ИГРАТА И МАНИПУЛИРАТЕ ПЛЮСОВЕТЕ И МИНУСИТЕ, ТРИЕТЕ И БЛОКИРАТЕ ПРОТИВ ВСЯКАКВИ ЗАКОНИ, ПРАВИЛА И ПРОТИВ КОНСТИТУЦИЯТА!!!! ВИЕ СТЕ ПОЗОР ЗА МЕДИЙНАТА ДЕМОКРАЦИЯ!!! ИЗПАДАТЕ В СМЕШНА СИТУАЦИЯ КОГАТО РАЗБЛОКИРАТЕ ЧОВЕК, А СЛЕД НЕГОВ КОМЕНТАР ОТ ЕДНА ДУМА: "БРАВО", ВИЕ ОТНОВО ГО БЛОКИРАТЕ!!!??? ТОВА Е УНИКАЛЕН ПОЗОР!!! НА ТОЗИ САЙТ ПРЕЗ ЧАС ДВА, МОДЕРАТОРА МИНАВА С ОГРОМНА ФАШИСТКА МЕТЛА И ПРОЧИСТВА ГЛАСА НА НАРОДА!!! НЕ БИВА ДА СЕ ВИЖДА, ЧЕ НАД 90% ПОДДЪРЖАТ РУСИЯ!!! ОТНОШЕНИЕТО ТРЯБВА ДА Е ПОНЕ 70/30!!! ТАКАВА Е ВОЛЯТА НА ПОСОЛСТВОТО!!! ПОЗОР!!! ДАЙТЕ СВОБОДА НА СПАС ДА ГОВОРИ!? НЕ БЛОКИРАЙТЕ ХОРАТА КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С ВЛАСТТА КАТО ВАС!! СПАС НЕ Е ЛИЗАЧ НА КРА ВА Р С К ЗА Д Н И Ц И!!! ФА ШИ СТ И, СПАЗВАЙТЕ КОНСТИТУЦИЯТА!! ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ ПРЕД НАРОДНИЯ СЪД?!! Чл. 5. (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да и противоречат. Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин

Не мосля,че е обосновано България да влиза в ЕЗ! Време е президента да вдига армията и военен преврат.

Не

"А България подкрепя ли влизането в еврозоната?" Да, подкрепя. С влизането си в ЕС ние се задължихме да приемем еврото. Въпроса е само кога.

Специ, стегни бицарата, че ме е засърбяла чаталджата, пък аз ще ти дам и митницата.

Тези,защо не направят една обиколка по малките населени места в северозападна България?

То икономическо чудо и мащабни реформи ли не бяха. Май-май като слушкаш и си подлога шенген и еврозона за Евро. Така беше и преди Европейски съюз за затваряне на реактори.

А Австрия какво мисли по въпроса.

А България подкрепя ли влизането в еврозоната?

изнасят същите въглища за сърбия за да внасяме ток от сърбия, ще внасяме и ток от турция щото когато ние си затворихме 4те блока АЕЦ направихме рентабилен заема с който Турция си построи АЕЦ-а сега се работи яко да оправдаем и АЕЦ в Румъния и АЕЦ който се строи в Турция до границата ни. Тагарев работи и за охраната на небето ни от Турция

Ники трябва да пътува! Сами виждате. Хора, вървете с нас Кики и Ники ООД и ще делим 50 на 50.

Обаче България не подкрепя влизането в еврозоната.

Нали беше 2024 год през март да влезем в Шенген?!

Вижте го Кокорко как се е напуйчил, само... Тоя изглежда ли ви наред?