Коментари - Франция под блокада заради общонационална стачка срещу пенсионната реформа | Бизнес.dir.bg
назад

Франция под блокада заради общонационална стачка срещу пенсионната реформа

За пореден път десетки хиляди французи ще излязат по улиците, за да изразят недоволството си

Обратно в новината
| Редактор : Надежда Христова

Коментари - Франция под блокада заради общонационална стачка срещу пенсионната реформа | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Но как така? Във Франция? При баш демокрацията? След десетия пакет санкзии срещу Русия? Важното е щатите да са доволни и техния интерес в ЕВропа и Украйна да е защитен. Плащай европеецо!

Това трябва д а стане в целия свят едновременно , за да се промени всичко , иначе ЛУНАТИЦИ като Б.Гейтс , Мъск и Зукърбърг ще Ви нареждат какво да ядете и колко да дишате , докато сте си заболи нослетата в соц. мрежи и си играете на "инфлуенцърчета " !!!

Успехът е невероятен. Значима БГ медиа забеляза протестите във Франция... Иначе стачката е безсрочна. Всеки ден от профсъюза на атомните енергетици спират по деин ядрен блок на ядрена централа. Така около 20% от работещите 60% ядрени блокове са спрени, а всеки ден се спира и по един нов. Спира безсрочно градския и междуградския транспорт. Спират и петролните рафинерии. А Макарон е в Африка ... Там обаче грозно го освиркаха. Такова фиаско при официално посещение дипломацията от последните 200 г.не е виждала. Цялата зала се смя със сълзи когато Макарон обяснваше, че при тях имало свобада на словото и всеки журналист можел да пише каквото си иска ! След това гопитаха защо не наложи санкции на Руанда - така енергично както наложи на Русия - все пак действията на тази държава са признати за геноцид. макарон ще трябва да ходи на психотерапевт след африканския си воаяж ...

Защо избраха Макрон отново?

Защо и там не избират хората, а контролираните от САЩ медии клатят каруцата !

Скоро Франция ще бъде от всякаде блокирана, протести, терористични атаки, това я чака цяла Европа.

Басня от Лафонтен. Един Мерцедес и един Москвич се развалили. "Ето че сме еднакви" , казал щастлив бедякът. Поправили двете коли в сервиза. "Ами не сме", казал богатият. Е те така е и с Франция - България.

Кога ще излезете вие в Булгаристан ???? Егати добитъкът сте !!!! Всичко ви е наред ! Щом си седите скрити вкъщи !

И франсетата като постоянно излизат какво постигат? Ще поскачат малко, ще покрещят до прегракване и на края реформата пак ще мине. За последно франсетата са имали успешни протести 1968-ма, когато Де Гол пада от власт.

Ами франсетата работят по 6 часа на ден. Борят се за 4 дневна работна седмица. Имат една от най-добрите социални системи. И прочие. А тук как е ?!?

Франсетата знаят какво искат и как да го постигнат , затова са създали гилотината , ползвали са я и пак ще я използват ако се наложи - Ти си бил винаги Гяур , ще бутнеш един паметник и пак ще си останеш снишен Гяур !!

Ако народа излезе ще бъдат накърнени атлантическите ценности, пък и сме верен пудел, опс ..съюзник на щато

Е кой сега се разпада, кой няма пари за пенсии, кого ще вади тълпата от бункера хахаха

Чакам сороспята да каже “как Запада си живее живота и не усеща кризата” :-).

Така р Маймунките не искат да работят а някой трябва да ги храни

Преди окончателното рухване на всякакви финансови и социални системи. Ако Путин не пресече тия сценарии с червеното копче...

Френската нация протестира на улицата, българското народонаселение гордо си стои вкъщи и мърмори пред съседите.

Това у нас няма как да се получи нищо , че възрастта е отдавна 64 години ...

Ти от селяни роби и бедняци кво очакваш ??? В Булгаристан няма да се протестира !!!!!! Затова сме 500 г под робство и 200 Византииско !

На никой не му се бачка. Дори на франсетата.

Франция е велика държава и не е като България със 700 години робство и на прага на изчезването си.

Франция е експериментална площадка за налагане на Нов световен ред. Новородените етнически французи вече са под една трета от населението. Орките на помощи вече са безчет, затова престарелите белите пчелички трябва да работят до откат, за да хранят нещастните тъмни майки с деца. България е в много подобно положение, между другото, но не и по-зле.