Коментари - Франция открива първата си гигафабрика за батерии за електромобили | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Следва - открива се най-голамото сметище за непотребни батерии за електромобили. То това не трови планетата. Аман от еко практики.

Във Франкистан ще нарежат скоро Айфела на скрап и ще вдигнат най-високата жамия по висока даже от Колнската жамия в Германистан. Машаала...

Скоро време, пример от Холандия, ще бъдат спрени преференциите за електромобилите за парикиране и зони, данъци и т.н., защото такива коли стават масови. Отделно рискът от инциденти с такива коли е огромен и съответно застраховките им ще бъдат доста скъпи

Ще напиша онова, което мой приятел живеещ във Франция ми разказа за тази страна: виждаш магистрала и от едната й страна има построена гигафабрика произвеждаща нанотехнологии по последна дума на техниката, с най-съвършените екологични процеси отговарящи на модерните стандарти. От другата страна на същата магистрала има гето, където разни племена горят гуми, за да се стоплят и смърди на километри наоколо. И какъв е общият резултат от 2-те събрани заедно? Ами 0! Това е днешна Франция.

Излъгал те е твоят приятел. Някои все пак живеем там и пътуваме по френските магистрали.

Абе не е далеч от истината. Последният път като бях там картинката беше трагична и то не само в Париж. Вземи да обиколиш повечко из големите им градове, че и малките в провинцията и виж в какво са се превърнали.

Франкофон - има хора който са си заврели главата в пясъка и не желаят да виждат деградацията, това ги успокоява психически че нищо не се променя и всичко е ОК. Ами не не е ОК превърнаха Европа в циганска махала! Онзи ден пращах жена си до айфеловата да се разходи - скъсах се от притеснения, едно време дори нямаше да се замисля дали може да и се случи нещо!!! Това са фактите.

А нашите се хвалят, като сменят плочките на един тротоар... мъка, мъкааа...