Франс прес: Кристалина Георгиева излиза на първа линия, следете я с повишено внимание

Информационната агенция пише за личностите, които медиите трябва да следят през 2023 г., сред които е и управляващият директор на МВФ

Обратно в новината

Коментари - Франс прес: Кристалина Георгиева излиза на първа линия, следете я с повишено внимание | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко смешно и жалко е всичко! То не бяха нобелисти, не бяха специалисти, мозъчни тръстове, институти, дизайнери, рейтингови агенции... Истината е че капитализма е система за крадене и няма как да не пропадне! За това са и тези постоянни кризи. А, както се знае крадене то е сладка работа, затова се наемат кристалинки да замазват полужението колкото може по-дълго...

Ужасно антипатична и противна личност.

от Фрас Прас ! Следяхме я, следяхме я, не че не я следяхме, но пак успя да забаламоса хората оттък и да се прикрие. Какво, значи пак започваме? Само да не стане с другата ни изтъкната личност на криптовалутния трон.

Като и бият шута от там, дали ще се кандидатира в бг като кирето и асенчо за политик

"Георгиева ще е на първа линия догодина заради опитите за предотвратяване на ПЪЛНОМАЩАБНА ДЪЛГОВА КРИЗА" Евала на ФЕДЕРАЛНИЯ Резерв. Завихри СВЕТОВНА криза. Пандемията и войната са СЛЕДСТВИЕ и ИЗВИНЕНИЕ. ... А БГ умнокрасивитетът ДРАПА за ЕВРОЗОНАТА...

Някой хора са на такива постове единствено защото са жени.

старинка , Как гордо звучи ! Бог да я прости !

Кристалинка и Лагард унищожиха всичко, което бяха СБ и ЕЦБ, но продължават да ги дундуркат...............

Какво значи “следете ги”? Папараци ли ще им пращат, агенти по петите ли? Къде остана свободата на личността?

Сталинка, боркинята на Кремъл против световния капитализъм. България е троянският кон на Кремъл в МВФ, НАТО и ЕС.

ОЩЕ ЕДИН ИДИОТ.....   

Като ти гледам аватара, ми става ясно, че си тотален неадекватник. Но за едно сме съгласни - тази от снимката е вредна за България!

Как живееш с тая твоя тъпотия???

Забрави да кажешч це си педераст

Кристалина - най-скъпо платената проститутка. Борят нещо, което сами създадоха. Като междувременно ние ще ставаме все по-бедни, а богатите все по-богати. Истинска кучка!

Кристалина Георгиева се оказа най-успешният международен проект на комунистическата Държавна сигурност!

Тази, дори да ти каже " Ебал те деда ми" (както баба ми псуваше окралите я циганите), ще ти го каже със замръзналата си на лицето усмивка .

Опъва и ботокса и пластичната хирургия.

каквото казва това изчадие, обратното да се прави и следва, ако искаме да има България и да имаме някаква свобода!

Другарката от висшия комунистически ешелон е начело на МВФ. Какво друго. Дойдоха като окупатори, държаха се като скакалци, а впоследствие ограбиха и унищожиха държавата и се сляха с онези, които ги поставиха на власт. Сещате се кои!!!. Какво може да се очаква от една напълно манипулирана в ционистки тип безочлива и арогантна тиква. Нямам думи.

Имаме слуга на ДД на високо ниво, но това не е за хвалба, те са безродници по лоши от еничари

Тази след известно време трябва да бъде една от подсъдимите за действия срещу националната свобода на България. Истински национален предател!

Сталинка- мазната усмивка, трябво да се следи изкъсо !!!

Един свестен нямаме, с който да се гордеем пред света - тази гадна леля, Азис. Позор и падение!

Азис поне е Певец,тая пача не може да му стъпи и на нокътя на малкия пръст!

Как бе, а Ботев, а Левски?

МВФ и Световната Банка са замислени като инструмент за подчинение в Бретън Уудс през 1944, така че по определение няма как изпълнителният директор на която и да е от тези институции да е личност по определене., По-скоро може да се говори за Лакей. Ако историята е добър учител, при остра дългова криза ще има нова порция остеритет за населението, плюс масово приватизиране на държавни активи и сериозна девалвация на валутите на закъсалите длъжници. Филмът не е нов, прожектиран е в Латинска Америка през 80-е и в Източна Азия през 90-е. Сега иде ред за периферните икономики на еврозоната.

Гадната сталинка, като лешояди на мърша са тия МВФ, начело със сталинка

Трябва обединение сега и тя каквото може да направи да удари подлите рютета и кикита, че време няма, а двойните стандарти са в основата на тия евро ценности!

ДАВОС излиза на първа линия. Говорители бол. Днес е Сталинка, утре е някоя друга.