"Форд" разширява производството си в Румъния

Компанията инвестира още 200 милиона евро в завода си в Крайова, ще пуска нов модел автомобил там

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Управляващата класа в съседна Румъния прави умна политика. Трябва да се има предвид, че първите световни постижения, изобретения, патенти и иновации се използват от оръжейната индустрия. Вторите веднага след тях са продуктите за Формула 1, и наравно с тях са автомобилостроителните гиганти . От тази класация неимоверно нараства значението на икономиката на една страна, ако управляващата класа се усети и направи необходимото за такъв вид индустриално производство. От друга страна автомобилостроенето, поради нуждата от голяма номенклатура на различни видове агрегати, възли, детайли и аксесоари и др., създава условия за рентабилна работа на изключително голям брой съпътстващи производствени предприятия и фирми. И от трета страна съвременната автомобилостроителна индустрия работи с най-високи критерии за ефективност и качество и създава условия за технологично израстване на хората, на целия производствен капацитет на конкретна държава. ИМАМЕ ЛИ НИЕ ТАКАВА ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА, ИЛИ НЯМАМЕ? ИМАМЕ ЛИ УСЛОВИЯ И СИЛИ ДА Я СЪЗДАДЕМ?

Точно днес е база за сравнение,да се види,че чуждите инвеститори ,американски или западноевропейски бягат от България,щото отдавна им е ясно,че си оставаме пудела на Русия.Днеска се доказа в Сочи с приказките за възобновяване на шлема и даване началота на ново милиардно крадене.След някоя и друга година Румъния със сигурност ще стигнат поне Полша,Унгария,Словения,а ние ще затъваме със ненужните руски проекти и зависимости с години напред.Цялата политическа система в България трябва да бъде изритана.Няма десни,няма леви.Не спряха да лъжат и да повтарят едно и също вече 28 год.Сега е момента за Народен съд за всички предатели на България,най-вече с тези които се бият по чествания кой е по-по-най верен и сервилен на миризливите ватници.

Аллоу, властта!! Вижте комшиите какво правят! Къде са вашите инвеститори, бре? Май всичките ги изгонихте, маскари такива!

Кой инвеститор ще дойде при мързеливи селски дебили? Вие, дебилите, ги гоните, не политиците!

Румънците НЕНАВИЖДАТ Русия! Скъсали са всички взаимоотношения с Североазиатските наследници на Златната орда! А днес правят АВТОМОБИЛИ! Получават западни инвестиции (инвестиции, не заеми!) за милиарди долари годишно! А на нас пак ни пробутват разни патози, аеци и прочие клептократски проекти, с които русофилската бекапе мафия да се нагуши! Още 100 години ще сме последна цигулка в Европа! Бедни, но с обич към РУСИЯ!!!