Коментари - Фирмата на британски милиардер създава уреди, които ще се ремонтират сами | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано доживеем да видим как прахосмукачката обикаля за резервни части в магазините!!! Амин!

Имам чувството, че тук са се събрали някакви комплексари, на които на 31.12 им е по-важно да се покажат колко са в час с технологиите, отколкото да обърнат внимание на семейството си. Споко, още 2 дни ще сте пичове, после пак ще идете да опъвате за 1000 лева на някой, който почива на Дубай или Малдивите с поредната кифла и "не оценява вашите възможности и потенциал".

Сега простаците с отворена уста от сатаията хукнат да купуват дайсъните...ха ха ........прекъсва кабела на сешуара и излиза една роботизирана ръка из зад копчето и набързо прави спайка и излоира с бишоп... при това още докато турбината на вентилатора не е загубила забележимо обороти..т.е.. преди мацката да разбере че и се е повредил сешуара...той вече дуе сламено русата и коса с 2киловата мощност...

Хора покайте се и приемете Господ и Бог Исус Христос за личен Спасител . Технологиите не правят човека щастлив , всяко нещо идва с своята си грижа . Още по-лошо е когато хората се правят на бог и служат на дявола - ванга , влайчо , шаманите , всички обладани от дух на питона (зъл предсказателен дух), правещи магии Господ е приготвил Ад и вечното Огнено езеро за такива . Амин.

За малко да повярвам!

ЗАНИМАВАМ СЕ В МОМЕНТА С ТОП НАУКА .... ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО .. ИМА ВЕЧЕ И ПО-ДОБРИ ЛЕКАРСТВА , И ПО-ДОБРИ ТЕХНОЛОГИИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЕНЕРГИЯ И ХРАНА И ПИТЕЙНА ВОДА .... ИМА НОВИ МАТЕРИАЛИ С НЕВЕРОЯТНИ СВОЙСТВА ... МОГА ДА ПИША С ЧАСОВЕ И ДНИ ЗА ТЯХ .... ВЪОБЩЕ ЖИВОТА НА ЧОВЕК МОЖЕ ДА БЪДЕ И ПО-ЛЕСЕН И ПО-ЗДРАВИ СЛИВЕН И ПО-ЕКОЛОГИЧЕН ..... АКО НЕ БЯХА ЧОВЕШКАТА ЗАВИСТ И АЛЧНОСТ ..... В МОМЕНТА НАЙ-БОГАТИТЕ СПИРАТ ЧОВЕШКИЯ ПРОГРЕС

Добре че се занимаваш с топ нсука че да мпжеш да осъзнаеш елементарни неща написани в Библията преди хиляди години! Първо Тимотей 6:10 Защото сребролюбието е корен на всякакви злини, към което като се стремяха някои, те се отстраниха от вярата, и пронизаха себе си с много скърби, И дефакто ясно си азбрал че с наука не могат да се решат всички проблеми! И че всъщност има много по-големи проблеми от типа материали илибтехнологии! А топ НЕ учените какво да правят като от първи клас ги облъчват че науката е слънце което в душите грей?

Явно не ми разбра въпроса! Не е въпроса какви лекарства ще ползват НЕ учените, а с какво рзбиране и вяра ще живеят! Защото ти си видял че може ама не става заради пречки в човешката природа. А как ще живеят тия дето си мимслят и са учени че човешката природа е добра и разбиралш ли още малко научен прогрес и сме построили комунизьма. Защото ТОП учените и по-НЕ-ТОП учените отхвърлят религията и най-вече ХРИСТИЯНСТВОТО, но всъщност това е единственото място където се адресира проблема с болната човешка душа и дух. И като махнеш лечението им получаваш душевно и духовно болни хора със топ технологии в ръцете! Справка 1-ва и втора световн войни! Повече жертви от всички войни преди това..... Също раждането на безумията фашизъм и комунизъм и техните разклонения.

ПОЧИТАТЕЛ СЪМ НА ХРИСТОС ПОНЕЖЕ Е ЗАВЕЩАЛ 5 ПРИНЦИПА ... СВОБОДА , РАВЕНСТВО , БРАТСТВО , СПРАВЕДЛИВОСТ И ДА НЕ СЕ СТРАХУВАШ ДА УМРЕШ ЗА ТЯХ .... НЕ СЪМ ПОЧИТАТЕЛ НА ПОПОВЕТЕ И ЦЪРКВАТА КОИТО ПЕЯТ " ОБИЧАЙ МУТРАТА И ДПС ПАШАТА И ЩЕ СИ СПАСИШ ДУШАТА "

Без хората да ги купуват тия уреди, няма да просъществуват дълго на пазара.. Като хората не работят, няма и да купуват..

Защо след толкова техника, медицина, еволюция и прочие милиони деца по света си лягат болни и гладни.

Щото няма еволюция, а мдицина има в малка част на света.И за съжаление дори там кьдето я има е все по недостъпна......

Защото се тъпчеш с Макдоналд, пиеш кола и лъскаш бастун по цял ден. Живееш не здравословно, обаче някъде някой е длъжен да ти предложи вълшебно хапче което да изпиеш и да си отново здрав. Започни да живееш правилно и нещата ще се оправят. Нещата са прости, но ние ги правим сложни. Ходи пеш, яж малко и разнообразна храна, почивните дни излиза на разходка в парка, вечер пий нещо с приятели и ще живееш дълго.

ГЛУПОСТИ .... АМАЗОН ДАЖЕ ПУСНА ДОСТАВКИ С ДРОНОВЕ В ДВЕ ГРАДЧЕТА В САЩ ПРЕДИ СЕДМИЦА

Ами защо беше пуснат Кивид вируса. На богатите вече хората не са им толкова необходими, защото с данъците плашат социални помощи, лечение и тн.

Дааам, тостерът, ще отиде да си купи нови резервни части и ще се отремонтира сам докато спиш... Не просто, това трик да напълнят уредите с проследяващ софтуер, за да изучават навиците ни- кога, какво, по колко правим, и да продават информацията. Така както приложенията на магазините, които "щедро" ни дават % отстъпка, когато пазаруване...

Да, да. 2030-та ще има бази на Марс, а като измрат пчелите ще ги заместят мини-роботи.

Минимум!

Като почне сешоара да си пренавива изгорелия електродвигател ме викнете да гледам.

Но в условията на гаранцията ще пише, че всяко саморемонтиране я прави невалидна :)

Вие продължавайте да правите болуци , пък после чакайте да се ремонтират. Те ще са се разпаднали много преди това.

Поредната ЮдеюСемитска Измама - тия Dyson дори един прост Сешоар Продават за 500 паунда, т.е. към 1200 лева, щото бил супер специален дизайн, а ми попадна един такъв щото се счупил и като го отворих - вътре всичко от най-евтините китайски части, т.е. и 20 лева няма, дори си помислих че е някакъв китайски фалшификат и клонинг, но собственика ми прати документите му за покупка директно от Dyson, т.е. оригинал! Тази марка Dyson - не се Лъжете - няма такова Менте!

Винаги съм смятал, че това е китайска марка със средно качество, сега научавам, че не била китайска и била "яката работа" ... Ноооо за момента ще си запазя по-скоро негативното отношение към продуктите им.

И за Бентли така си мислят, затова наблягат на Дачийки и Фордчета. Dyson са над всички при прахосмукачките, другото не им е нещо особено. А мухата е отварял техен сешоар, ама друг път...

Батко имам Керхер WD3 за 140 лева и е супер добра, смуче яко и има огромна торба, също така може да смуче и до 5 литра вода. Аре у лево с тия измислени "супер яки прахосмукачки"!

"У лево" - доводът на поредния панелен активист, за който WD3 е върха на сладоледа. Пич, това румънче става адекватно само да си чистиш гаража ... но фордаджиите това не можете да го схванете. Чистиш на първия етаж и на последния се чудят дали всеки момент няма да умре. Dyson е еталон и обект на подражание за много производители - но могат само визуално да го докарат.

Имам Dyson прахосмукачка, имам и обикновенна на Miele. Dyson-a вкъщи се ползва само след като детето се е нахранило и да си изчистя колата...

Използваш я само за това, защото си купил стар модел. От 4 години съм с V11, никога повече няма да погледна кабелна. Достатъчно добра е да изсмуче всичко, което робота не успява, ползваме я веднъж седмично. 110 м², 3 деца, 2 кучета и котка.

Явно критериите ни за чистота са различни...

Вероятно е така. Или пък на някои хигиенните навици са по-добре възпитани от ранно детство.

Кои?