Коментари - Финансовият министър: Фискалният резерв към 18 април е 10,9 милиарда лева | Бизнес.dir.bg
назад

Финансовият министър: Фискалният резерв към 18 април е 10,9 милиарда лева

Една част от разликата се е получила в резултат на решението на кабинета за закупуване на вземанията на "Булгаргаз", БЕХ и "Топлофикация", а друга - от регулярни плащания и изплащане на пенсии

Обратно в новината

Коментари - Финансовият министър: Фискалният резерв към 18 април е 10,9 милиарда лева | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гюров ,сколько са денгите от лихвите по КраварскиТе "ценни книжа" при 5% лихва Мене ме нема във целата схема, пара ми требва за злоупотреба. Оставам тебе във втората цедка, пара-ра-лей-ра, виде ли новата система? Мене ме нема във целата схема, пара ми требва за злоупотреба. Оставам тебе във втората цедка, пара-ра-лей-ра, виде ли, пак стана проблема! https://www.bnb.bg/Statistics/StBNBBalances/StBalancesIssueDepartment/StBIDWeekly/index.htm

А тази госпожа ,що не я разследва Сарафов за всяване на паника и лъжи на най високо държавно ниво???И няой знае ли,какво стана с "Мата Хари" и с фурмите...?

Пръскат ли самолетите не подбират - учен прост, тъпак, дебил, беден, богат, карат наред. Явно тази особа освен напръскана от самолети и заселена на плоска земя, е пострадала и от нападение на чавка, която ѝ е изпила кокошия мозък ако въобще го е имало.

Сега тая леля да бъде погната от прокуратурата за всяване в на паника. Лъжци като нея и Борисов не трябва да припарват до държавни постове, особено до високи управленски.

Кокор, не Кокор, Асен ги сложи всички пишман-икономисти в джоба!

А кредитите? Май той е пишман специалистът.

Ето, друг специалист! Какво за кредитите, ве, льольо?

Оставки бе герберастки и радеви калинки ! Не ставате чеп за зеле ! Казаха ви да мерите в края на месеца ! Тая овца кое не разбра ???

Немножко обосралась...

Нали лаехте че имало пари за 10 дни напред бе пом яри про сти,но тъп ия българин ви се хваща на въдицата.

Много е ясно защо се увеличи фискалния резерв.Кокорчо даде пари на Терзиев/за Топлофикация/,Главчо ги взе обратно и готово.

ще се научат да искат справка към една и съща дата на месеца. Не на единия месец в края, на другия в началото и така се получават разлики и недоразумения.

,,Играта тука има тука нема” новата госпожа веднага заигра в цирка … ще дръпне и тя нещо набързо…

Еха и тая как утече, какви ги говореше какво стана - чак е над 10 милиарда Оня дребния експерт с цайса Никито дето казваше че имаме пари за 10 дена сега какви ще ги плещи и ще го пита ли някой

В нашата държава се е заринало от експерти. Ех, лельо, лельо, добре, че имаш поне доблест да излезеш да кажеш, че нещо сме объркали, май ...

Демек Асенчо пак е прав, че нема да умреме от глад и студ...

куца ни елементарната математика май иначе имаме самочувствие да управляваме финанси на цяла държава

къде тоя фискален резерв че нещо ми намирисва на фискална кражба от сглобени кафеджии