Financial Times: "Виваком" се продава, цената може да стигне €1.2 млрд.

Процедурата е задвижена, има и назначен консултант по продажбата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние си пишем тук но "хората" си продават,препродават,богатеят и всичко се лепи на нашите гърбове.Критикуваме, а кервана си върви.Факт но не в полза на народа.

Мислех да премина към Виваком ама се отказвам защото не искам да пълня джобовете на дебелия Шиши и шайката около него, достатъчно са богати вече/

В интрвю на цветан василев, отпртеди година, той каз че спас е подставено лице на шиши, и че виваком е купена клато актив на ктб на 4тно по ниска цена.И че спас щше продаде виваком до година и със шиши ще си поделят по браткси стотиците заграбени милиони, под одобрителния поглед на тиквата и горанов.Горанов да не забравяме му викат малкия пеевски...

Хубаво му откраднахме виваком на цветан василев, взехме я жълрти стотинки.Сега ще се нагушим.

И аз да съм, и аз ще продавам. Особено ако не е мое и текат дела в чужбина! Тъй-че работата е ясно. Въпросът е дали ще се намерия някой балама или ще направят врътка с някой.

И след още 5 години отново няма да си проверявате текстовете, а се имате за национална информационна медия. Само в последното изречение сте се намацали с кафяво поне 3 пъти. Ама кафявото е хубав цвят ...

Кафявото е хубав цвят аххахахах

"Кой нормален продава нещо печелившо ?!" Ами онзи, който има и втори бизнес и не желае да се разпилява между двата. Онзи, който е купил "Виваком" за 330 млн., а сега може да го продаде за четворната сума, а пък от печалба ще ги вземе тия пари за 10-15 години. Онзи, който има по-печеливша идея и му трябват свежи пари, за да я реализира, а постоянните инвестиции във "Виваком" му пречат.

Значи на печалба а я продава ? Кой нормален продава нещо печелившо ?! ...Пак далавери !

Спас не го ли играеше лице на Шиши? Подставено.

Ко? Не! :))

Най-голямата кражба в историята на България след КТБ! Някои хора са за разстрел! Само да попитам Вожда -Бойко Методиев Борисов! Спиш ли спокойно? Този на който симпатизираш и от който си се учил -Тодор Живков, никога нямаше да ощети държавата по такъв нагъл и безскрупулен начин! Само се замисли какво направи на България! Не ми се изрежда, всички нормални хора го знаят! Как не се наядохте, не се накрадохте!

БТК го продаде Г-н Симеон Борисов Сакскобургготски, в съучастие с аверите Г-н Сергей и Г-н Ахмед...

БТК както ти казаха по-нагоре го продадоха Дедо, Станишев и Доган. За 500 милиона лева. По него време, ако бяха изкопали кабелите и да ги продадат за скрап, ако бяха продали и сградите - пак щяха да вземат повече пари.

Откраднахте я от Цецо Василев,Господ гледа.

Шиши е наред. Ще я купи с джобните.

Ама той нали в момента я продава ... така де, Спас Русев продава :))

КОлкото десет F-16 ...

Мехмет Доган ще я купи бе ... не се шашкайте ...

Ше ви го туриме у устенцата.

Шишо?!?

не са ли всъщност нашите родни "Пощи" на мунисрерството на съобшенията...?Което ги хариза на първия купувач за няма и 200 милиона лева ?

Руската компания Виваком се продава и се разчита някой да си даде кинтите , а хората зад кадър да продължат да работят.

Виваком се държи от Спас Русев, Милен Велчев и един руснак Косарев, който изкупи дела на Цветан Василев ... Така че не разсъждавай така едностранно....въпроса има три страни !

спасчо няма ли да ходи в затвова?

Не, щото си е платил. Би ходил в затвора ти, ако откраднеш 5 лева. Народа е дебилен и го работят кой откъде завари. Продължавайте да сте дебили.

Спасчо Русев е от онези "ДРУГАРИ", на които след 1989 год. партията им даваше куфарчета със съдържание от 1-20+ милиона долара(левът беше равен на долара). Тоя минетчия -- Спасчо, освен да препродава и да прави гуша, друго и не може, щото той е едно нищо, един продукт на комунизма и на "другарите" му от БСП. Спомнете си как съвсем наскоро препродаде "Левски", само че там не можа да направи гушка, но поне се отърва... Та на Спасчо у дупето, в ушите ... и двете ... и във всички останали дупчици дето ги има Спасчо копеленцето !!!

Не е ли време да се прочистим ?

Изглежда много го бива, след като от пернишки ведомствен шофьор израстна до това, което е сега.

а КТБ-то - кво ?

Всички световни играчи на пазара бягат от България - Лидл, Метро, Виваком, Глобул......и др. А Наш Спасчо от Виваком - не го грижете - той е пионка на конци - няма нито едно лично левче /евро/ в джоба......

НДСВ, БСП и ДПС я продадоха за 220 милиона

Обемът на парите, които се перат, става все по-голям, докога прокуроре?

Докато вземам % !!!

Добре бе. Как се правят мильони и се купува виваком? Какво е работил този човек, как ги спечели тия пари? Ябълки ли е лъскал.

Червени бастуни е лъскал.

Лоша новина. Ще вдигнат цените като ги продадат.

По безсрочни договори - не могат!

Старият соц меценат Спас разпродаде сградния фонд и каквото е останало от активите. Т.е сега е точния момент да се продаде на турски инвеститори :) :) :)

по-добре на турски, отколкото на руски

че той сега на кого е?

Доктор Николаев!? Явно някой психодесен от Карлуково пише от името на лекуващия го психиатър...

Той НЕ е реалният собственик ... "на самом деле" ...