Коментари - Февруари ще бъде най-добрият месец за биткойна от 2020 година | Бизнес.dir.bg
назад

Февруари ще бъде най-добрият месец за биткойна от 2020 година

Ралито на биткойна до 62 812 долара в сряда, 28 февруари, доближи най-скъпата криптовалута до исторически върхове

Обратно в новината
| Автор : Георги Велев, 3е-news.net

Коментари - Февруари ще бъде най-добрият месец за биткойна от 2020 година | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-голямата измама е криптовалутата. Дори нямат разходи за хартия като печатания като тоалетна хартия долар. Нито една банка в България няма да ти даде реални български пари срещу криптовалута. Целта е да вземат ресурсите на баламурниците.

Някой пак спечели мнооооого пари.

Пак ще има изгорели баламурници

Изгорелите в дългосрочен план са 0!!! Изгарят само тези които се паникьосват и продават или не доживяват. Всички други са на печалба!

Няма как всички да са на печалба, ама карай

Започвам да си мисля, че това е проект на американското правителство да занулят външният дълг. В един момент ще кажат, че фията вече няма стойност и многотрилионният дълг ще бъде изчистен за една нощ. Първо го пуснаха на организираната престъпност да тестват колко е издръжлив на хакване. След това почнаха да го попят. Ще прехвърлят всичко в мрежата, но все си мисля, че ще се намери математик да избуши криптографията и тогава всичко ще отиде в канала!

Говориш глупости, няма как да е на някое правителство, блокчейна е с отворен код и ако искаш можеш да го разклониш и да си направиш монета Биткойн2, само трябва да убедиш хората да те следват

Не са глупости, 1.6 милиона ги държи тайнственият Сатоши и никой не знае кой е! Както виждаме убеди хората да го следват. Сега го налазиха и корпорациите. Затегнаха обръчите и така. Нали не очакваш да кажат, че тези 1.6 милиона ги държи правителството? Из веднъж се появява тайствен японец който предвижда какво ще се случи и е изчислил всичко! Наивници! Кой знае колко симулации са направили преди това за да нагласят процентите. Пък и написал научен доклад ей така с анонимен Емаил за контакт. Бухахахахаха

в момента доста математици се опитват да 'избушат криптографията' .можеш да се пробваш и ти - като за загрявка пробвай да разбиеш едно 200 байтово число на прости множители . после го дигни на повече

Понякога през блиндирана врата се минава от страни. Всички се опитват да разбият вратата и се намира някой да си каже абе аз не мога ли да мина от страни. Но ако наистина това се случи ще има световна криза и война защото целият интернет отива по дяволите!

за второто си прав. за вратата не . да заобиколиш вратата го разбирам като грешка в имплементацията а не на самия модел. имаше такива, но не 'хакваш' биткойна а борсата

Ай стига сте досаждали с реклами за биткойна. Поне плащат ли ви дирчовци?

кой точно трябва да им плаща ?

пффф

Лалетата пак поскъпнаха. Хубаво е, че биткойн милионерите ще се включат от Малдивите да ни обяснята, как се правят лесно кинти. :))) Целият съм в слух.

Трябваше да слушаш преди 10тина години, ама тогава ни се смеехте, че сме наивници.

пффф

Как е на Малдивите? :)))) Сняг до колене, а вие жънете ли, жънете? Сега дойде да отпиеш от стомната с ледена изворна вода, та сколаса да хвърлиш тоя ред тука, а? Сполай ти за добрината! Ръце ще целуваме друг път, обаче. п.п. Преди 10 години беше вече скъп между другото. Ако си бил достатъчно тъп да копаеш в началото тогава се хвали.