Европейският съвет предлага въвеждането на нови данъци

Ще се запазят отстъпките за бюджетните вноски за Германия, Нидерландия, Австрия и Швеция

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Яко само данъци!

Кой ли ден политиците на ЕС ще се усетят, че всяка несправедливост и всеки двоен стандарт забват още един пирон в ковчега на съюза? Като не иска Германия да плаща вноските си в пълен размер, тогава да напусне съюза. Ако и това не иска, да поиска намаляване на вноските на всички. Нима тези четири страни печелят по-малко от участието си в ЕС, отколкото останалите?! Точно обратното! Ами да бъдат така добри да плащат колкото и другите. И не е въпросът в парите, въпросът е, че не е честно да се работи на принципа "за нас може, за вас не може". За няколко евро съсипаха стремежа на хората към по-добър и справедлив свят. Да им приседнат дано.

Да добавят данък Евро депутат Всеки Е Д месечно, лично да измива краката на толкова хиляди хора колкото му е заплатата срещу 1 Евро. Цент Събраните средства да даряват за почистване на Планетата

Отстъпки за вноските на Германия, Нидерландия, Австрия и Швеция, още пари и солидарен дълг за лапачите Испания и Италия, без вноските вече на Великобритания.... Кой ша плаща, а?

Ще плащат тези, които не си избират Меркел/Ципрас/Орбан и подобни..

като ви липсват средствата от Брекзита, ми вземете та им сложете мита за внос на територията на ЕС! Защо трябват нови данъци???

предполагам че при превода на документите нашенци ще увеличът храната , топлото и ел. енергията , по стар милиционерски обичай

Гражданите на ЕС питали ли сте ги дали предлагат нови данъци? Или може бе посъкращаване на евро- и националната бюрокрации наполовина. И спиране социала на сичкото сиганин, или поне силното му намаляване ...

Правилно е писал Карл Маркс - Един призрак броди из Европа, призракът на комунизъма! Еврейския съюз, управляван от ЛГБТП пак се кани сурвака робите с нови данъци.

Трабва още пари за хилядите бурократи на ЕС.

Това са варианти на: Ресм-и химе – данък върху дърва за огрев Ресм-и божик – налог върху свинете, които се угоявали за Коледа Ресм-и гиях – данък за сено Ресм-и менгене – налог за пресоване на грозде ... и още бая коджа още други. Аферим на НВ Султана, машалла на ЕС. Ще дочакаме и Девширме-то.

Трябва да се компенсира вноската на англичаните. Иначе няма как да се дават еврофондове за да може правителствата, като нашето, да са послушни и министър председателят им да казва - Каквото каже г-жа Меркел....

Е, от тези данъци в САЩ всичко що е за бита - храна, техника и т.н. е на половин цена, спрямо ЕС. Сиреч хората в ЕС пак ще хранят бюрокрацията (Вогоните на ЕС)!

колко струва лечение на рак в САЩ ?

А затова че ми се надървя оная работа, като чета тия простотии на евробюрократите какъв данък трябва да плащам? Просто питам

Данък дървене - 1001% Данък питане за дървене - 999%

Не мога ли да го платя в натура данъка на евробюрократите - хем ще се облекча, хем ще ги задоволя. и ще си получат това което искат

още повече искат да крадат тия

Нормално всички тия пясъчни маймуни с които напълнихте Европа трябва да се хранят някак си, а както знаем те от работа не разбират, въпреки че са все архитекти, инженери, лекари и т.н. Затова даже направете данък "новоевропейци" и оттам раздавайте помощи на тия скакалци. Те през това време ще се множат и множат и така до края на тоя измислен съюз....

Явно се целяв да убият българският аутсорс бизнес, както убиха превозвачите с пакета "мобилност". Готвят и геноцид на дребния човечец с цената на тока прикрита като "либерализация" на пазара и сега и "еко данък". Измислиха го как да ни ограбят. От европейски тази сбирщина се превръща в канибалски съюз, където големите членове ще изядат малките. Май трябва да почнем да мислим за преориентиране отново, преди да не ни е сполетяла бедата както 89-та.

Проблема не са новите данаци такси и прочие... Проблема е това че останалите държави са толкова напред в икономиката си почват да се замислят за глобални проблеми и тяхното евентуално решеие.. както всичко иска се пари. Хората на запад като цяло финансови проблеми нямат кой знае какви.. освен ако не са мързеливи и сами да си прецакат живота. При нас нещата стоят друго яче... тук може да си образован да работиш в хубава компания и да взимаш добри пари за странната и пак някой мияч на чинии да взима повече пари на запад от теб. Коментара с вдигането на цените какво има да го коментираме... родно производство нямаме. Шоколади, меса и прочие консумираме внос, коли внос, гас и петрол внос... всичко внос. Защо някой да си продава петрола евтино при нас като може скъпо в западна европа. Да изравянят заплатите с другите европейски страни...то стана вече и Полша и тн еврепейска странна и 10 евро такса винетка или еди кво си няма да ги усещаме ако взимаме 100 000 евро на година

Сто Иляди Бе кой на Запад зема по сто илядарки Там земат кой по двеста, кой по триста а ония къде лежат по улиците земат поне ,поне, поне по 50 000 и само ако лежи на улицата на половин работен ден. Там сички са милионери и кой не е милионер е милиардер. За 5 евра нема кой да се наведе да ги вдигне Чистачите заедно със шумата ги фърлят у камиона Децата съ замерят със доларчета и това у бедните квартали у богатските се замерят с пачки

Не мисля че 100 000 хиляда евро на година са безбожно много пари, но явно за някой са много.

Цъкайте си минусите да, 100 000 хилки евро на година няма да изкарата с бране на ягоди и миене на чинии. Но да ва светна че специалистите и образованите хора на запад нямат проблем да изкарват по 8 хил евро на месец стига да не са посредствени. С бране на домати не става.

ако брутните пари са ти 100000 на година, чисто не взимаш повече от 30 000 след безумния прогресивен данък и цялото останало скубане с осигуровски, социални, такси, регулации и т. н., за да има за гостите на меркел, мазните нищоправещи социални работници и цялата бюрократична гмеж, която е на гърба на работещия европеец.

Като прием и еврото, жална ни майка! Но нали за това се борихме, да сме в евросъюза. Та и в НАТО, като че ли някой ни заплашва и те ще ни помогнат. Както се намесват в конфликта между Турция и Гърция - никак!!!

Нали искате са сте част от " клуба на богатите , и Европейското семейство " - Нищо че ще сте надупените членове , само за Е...е !!! Колко трябва да си наивен да "вярваш " , че Германците ти мислят доброто , след като всеки знае какви ги вършеха само до преди 75г. ?!

Европейските идиоти са като прасета в теменужки...

Ааа НЕ - Хич Не са идиоти - Ти си и идиота и прасето , а от тях само теменужките !!! Така е като си мислехте , че ще ви сервират на готово и "демокрация " и " хубав живот " като на Германци - Така някога и Англичаните са излъгали Индианците , и те затова сега в резервати и са застрашен вид !!!

Мишоците от ЕС мислят само как да скубят данъкоплатците!

Кретените мислят само как да се развиват корпорациите, малкия и среден бизнес под ножа....

Докато не влезне в Шенген и Еврозоната, никакви общи инициативи! - пакета мобилност е пример за двойни стандарти!

И какво общо намираш между влизане в Еврозоната и пакет мобилност????!!! еврозоната няма да ни предпази от това да ни скубят както си искат, а нашите големци ще си напълнят гушките

Където няма ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА КАТО В БЪЛГАРИЯ,никакви средсва нали.По колко сараи ,имения,хотели ще имат едни и същи престъпници?Как са придобили тези несметни богатства за няколко години.Човек цял живот бъхти и едно жилище не може да придобие ,а нащи "управници"не могат да ги преброят.

Този мисли как да харчи а не дали бизнеса е жизнеспособен! - като говорим за въглеродни емисии, трябва да се сметнат и приходите от горски масиви, които преработват 'въглеродните емисии' - броя хора, крави, прасета и т.н. във всяка една държава индивидуално и може да се окаже че трябва да ни връщат пари...

Данъците за бедните а парите за богатите

То хубаво с тия данъци, но бедните и глупави държави (като нас) нямат капацитет да рециклират. Трябва да се инвестира в мощности и технологии в тези държави, иначе събираме пари за да може ДВ да ни разправя колко е екологична Германия и колко прости сме ние. От друга страна ако просто се дадът едни пари, те ще отидат за електрически мерцедеси. Трябва европейски консорциум от компании, който да прави инвестициите.

Скъпо и прускъпо ще платим за Зелената сделка - един път чрез закриване на 40% от енергетиката ни, втори път чрез драстично увеличение на цената на електроенергията в бъдеще и трети път чрез нови данъци. И всичко това, за да преминат парите от конвенционалната енергетика към зеления октопод. Ако си мислим, че се борим с климатичните промени и правим нещо, достатъчно е да погледнем какво прави Китай. Това лицемерие край няма!

Борисов бърза, ДА ВИ ГО ВКАРА С 200!!!

Те май на него му го вкарват

Идеята не е лоша. Подкрепям я!

Тока увеличават, топлото увеличават, данъците увеличават...всички цени ни увеличават...Предлагам да ни пробват с ДДТ!

И да не забравя-заплатите на комисарите и ръкавелниците от ЕС в никакъв случай не трябва да бъдат засегнати от КРИЗАТА! Затова ще плащате повече данъци!

Новина щеше да е ако кажат, че искат да намаляват данъците.

Данъци, данъци, данъци! Напред към светлото бъдеще с нови и все по-нови данъци! С едната ръка ни дават, с двете ни взимат. Ликуй народе!

А малкото, което не дават го прибира Хунтата и приближените им!