Европа внася свои марки автомобили от 4 континента

Великобритания, Турция и Япония заемат половината от този пазар

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До ХЕ, ХЕ В САЩ, има няколко завода на Мерцедес, и не само там, в Бразилия също, сядаш четеш, образоваш се и изказваш мнения по-добре подготвен.

От години всичко е кооперативно производство няма вече автомобил,телевизор,и каквото се сетите произведено във една държава всичко е мишмаш и у нас произвеждаме електро части за немските марки да не говорим виетнам че прави мерцедес.Няма немски телефункен или австрийка перално еудора сега е беко турция единственото остана наи добрата Българска ракия а да ни е блажко и не мислим че копуваме МАРКИ ламарини.

има ли значение кой държи гаечния ключ?! Важното е КОЙ го проектира, КОЙ го тества, КОЙ минава отделните норми, КОЙ конструира отделните системи. А не кой завинтва болчето. Така че сравнението ти е неумесно.

Ами има ли значние кой държи гаечният ключ...маймуна или човек? Аз имах немски мерцедес имах и американски. Разликата се вижда в качеството..особено ако се почовъркаш в колата. Същото важи и за Бош...имах произведени в Турция и качеството е определено по лошо!!!

вЕрно ли си имал Американски? аре бе? И коя фирма го вкара в Европа?