Европа се кани да запълва от Мароко недостига на шофьори на камиони, Испания е първа

Пилотна програма ще гаси поне малко от дефицита от 400 000 водачи на тежкотоварни автомобили на Стария континент. Има и друга цел - да се легализира миграцията

Обратно в новината

Коментари - Европа се кани да запълва от Мароко недостига на шофьори на камиони, Испания е първа | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хахахаххахаххахахаахахахаххахахахахахахахахах!

тик - так тик - так тик - так

Голямата подмяна даже ще я легализират.

Опитвам се да си спомня онзи, дето гази пешеходци с камиона в Париж преди три години, дали беше маароканец?

В Германия вече е пълно с жени от Източна Европа, които карат камиони, вместо да гледат семейство и деца. От Мароко ще пращат само мъже, жените са им нужни за прираста.

Имат толкова мигранти в собствените си страни, могат да обичат част от тях, защо им е да вкарват нови? Доста съмнително.

да набират хора. Те и без това ще са свикнали с ядене на скорпиони в пустинята.

В гейропа е пълно с негри, цигани и мюсюлмани, които цял живот не са работили и един ден, и цял живот живеят на гърба на работещите бели. И вместо да дресират няколко от маймуните да шофират камиони, за да са полезни поне с нещо за обществото, те ще вкарват още маймуни. Хаххахааха

Достойно заплатена работа, (например депутат, кмет), за която да липсват хора?

Знаеш ли кога ще накараш негрите и арабите да бачкат,?Хахаха. Нашите "бизнесмени" си мислят, че ще накарат маговците да бачкат. Ще ги докарат в страните си и после ще се чудят какво да ги правят, защото няма да могат и да ги изгонят.

В Германия лекарите печелят много прилично и въпреки това имат недостиг на кадри. Всъщност същото важи и за електротехници, шлосери, автомонтьори (днес са мехатроници) и водопроводчици. При нас непрекъснато търсят автобусни шофьори. Много от младите не искат такава работа, а от тези, които искат много пък нямат нужните качества.

До вчера шофирал камили в пустинята,от днес ще кара камион по улиците сред хората ... това някой анално податлив третополов политик ли го измисли?

Ами защото от малки ги учат кой пол да са, а не на труд. Тая дума труд мисля, че е забранена със закон тъй като никъде не я чувам. Не ги учат на занаят, на работа, а ги учат как да си бъркат по дупките и да разправят по цял ден, че имат права и някакви такива глупости.

И на всеки две седмици-обратно да си спят "човешки " в къщи!!! Нали така???!!!

Мароканците в Мароко с радост ще работят, мароканците в Европа вече са се уредили с помощи и за работа немоиш ги пипна.

Мароканските скакалци да дойдат първо да ми лапат путката и ташаците, че ми е едно такова ебливо в последно време!!?

е нали роботи ще ги карат камьоните, каквао стана сега.. ?

Толкова ли няма испаноговорящи християни от Южна Америка, а са испанците решили да да се пълнят в варвари. И като стане накой атентат после: "А, какво стана?"

Точно от това трябва да се пази България - да пуска на наша територия мюсюлмани-главореци. Имаме си достатъчно турци, цигани, придошли и помаци. Даже и тях трябва да помислим как да разкараме

Контрареконкиста!!!

И после ще се чудим защо има ръст на ПТП с камиони...

А защо не вземат от Молдова или Грузия Сърбия Албания или Армения а ми от Мароко Каква е тази мания да се пълни Европа с хора които никога няма да се интегрират. Следва Нигерия Пакистан, Сомалия и Афганистан. Алчните бизнесмени са троянският кон който ще затрие Европа.

ТВА ВИ Е НИВОТО! НЕ ПИШЕТЕ КВИ АЙТИ СПЕЦИАЛИСТИ НАЕМА ЕС, ВАЖНОТО Е ЗА ШОФЕРИТЕ ДА ПИШЕТЕ, ДА ПОДАВАТЕ ТОПКАТА НА КОПЕЙКАДЖИИТЕ!

Машала! Алах аккбар!

Чакай бее, нали щяха да се карат сами!? ;)

Ами идиотите от ЕК наложиха санкции на Русия, и сега има недостиг на суровини за производството на чипове за роботите!

Глупост след глупост.....Педро ходи в Мароко. ..но Мохамед 6ти не го...е.ва за слива да го посрещне. ...Сега ще ги правят камионджии(камиларите). Преди години един с бус изтрепа сумата ора в центъра на Барселона. ...

Нали някой трябва да ти докара компютъра и храната, за да можеш да кодиш.

Преди някоя и друга година франсетата си прокараха свои поправки в правилата за транспортиране в ЕС, с които прецакаха нашите транспортни фирми, а сега западноевропейците имали голям недостиг на шофьори на тирове, и за целта щели да внасят още ислямски главорези, и африкански канибали! Не мога да разбера, след като за последните 7-8 години в Западна Европа се настаниха милиони от тази сган, защо западноевропейците трябва да си внасят още?! Ако трябва, да им изпратим там нашите цигани, доста от тях могат да шофират, и са по работни от африканските мигранти!

Много лоши шофьори.Който е карал в Мароко знае.А пък шофьорите им на камиони особено по простите (то вишисти няма) са си живи убийци.Обучаване не ми е ясно как става.Карайки из Испания само като гледам как кара някой познавам дали е арабин.Няма и месец карам из Аликанте ,спряхме на пешеходна пътека,един бус с испанска регистрация прелетя,мина изплаши пешеходците.На следващия червен светофар обаче спря-гледам брада,шапчица....Северна африка.Те така си карат.Не се оправят

Вечното търсене на евтина работна ръка затри Европа.

Друго си е мароканския тираджия.

От руския окоп се чува призив "германецо, предай се". В германския окоп Убрям казва на Махмуд "а сега де, къде да намерим германец? Аз лично съм виждал само на снимка".

Ох на кака, чувала съм, че мароканците правят по много деца.

Тия тираджии ще са бащте на следващите европейци. Включително на децата на споменатите от тебе айтита.

Сега разбрах защо отрязахте Българските превозвачи, за да си вкарате Мароканци, ясно!

Да, озаконете миграцията. В европа има недостиг на шьфори и излишък от безработни. Скоро ще видите Мароко на три морета, от Рабат до Лондон.

Нали тази професия щеше да изчезне, да се изпари и да бъде заменено автопилот. Каква я мислехме, каква стана тя. :-) Малко ли мароканци има в ИСпания, Франция и Белгия, че ще внасят още?!? Квалифицирайте наличните! Комунисти сър!

Вече си внасят кметове и министър-председатели от Индия и Пакистан.

изкуственият интелект това-онова ...

Ама нали българските тираджии им пречеха? Че и тези от цяла Източна Европа? Нали правиха специални пакети от закони, за да се защитят от тях? Пък сега изведнъж нямало? Щели марокански скакалци да внасят?

Само дето всякакви мигранти било то мароканци, сирийци, авганистанци и т.н. Не искат да идват в Европата, за да работят, а за да лежат на социалки. Питайте баба Меркел ако не вярвате.

Като няма естествен на разположение, си донасяш от друго място.

Макрон атакува българските транспортни фирми щото бил евтин работния труд и сега щял да вкарва мароканци за да запълнят нишата на Българските фирми. А с какво се занимава Българската политика, със Джендъри, с Юмруци, с пращане на оръжие за Украйна

Всичко това се прави за да се намалят заплатите на западните оядени и заспали овце. Великия рестарт тече с пълна сила.

колкото германците накараха пришълците да работят:)))))А Испания и Франция си имат достатъчно мароканци налице,ама те май нещо не искат да работят;)

Aaaa за това ли е цялата истерия да идват хиляди нелегални мароканци в ЕС уж бягащи от войната в Сирия?

Сокерес ве бате, в България е пълно с "мароканци". Не щем конкуренция като любимци.

Мароканските скакалци камиони не карат, шофьори има ,ама не им се плащат добри заплати.. .

Ще настръхнат отново , любимци са им :)