ЕЦБ няма да налага никакви ограничения върху бъдещото цифрово евро

Първите версии на приложението ще предлагат безконтактни плащания и няма да се изисква Кю Ар код

Обратно в новината

Коментари - ЕЦБ няма да налага никакви ограничения върху бъдещото цифрово евро | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВЕРВАМЕ ВИ

И ваксините нямаше да са задължителни...

Така се започва!

Бойкот на всякакви цифрови плащания и валути! Дори в началото да няма ограничения за да се хванат мишлетата в цифровия капан, впоследствие ще се въведат. Само кеш и бартер, ако трябва и в други валути, докато им мине мерака на Глобо-педо-болшевишките психопати за въвеждане на тоталитарна диктатура и следене на всичко и всеки !

аааа Гешев и Сийка не дават ! Зер тия терористи ко правят..

вярваме ви - точно както ни излъгахте и с 2-те седмици to flatten the curve... и сега има дигитални разплащания - заврете си един цифров отзад. барнете ли кеша бедна ви е фантазията

За това се прави всичко, целта е да се предизвика финансов колапс, който да принуди хората, за да оцелеят, да приемат основен базов доход, който ще е само в цифрови валути на централните банки. Това е схемата създаване на проблем и предоставянето на решение, което е от един източник. Целта е поробване на хората в цифров концлагер, където централните банки и правителствата ще имат пълен достъп, информация и контрол над финансите на всеки, който приеме цифровите валути. Спомнете си как блокираха сметките на протестиращите тираджии в Канада, които протестираха срещу задължителното набождане, бяха блокирани сметките и на всички, които им помагаха. С цифровите валути ще могат да налагат всичко, колкото и извратено и убийствено за вас да е.

Да, ако искаш, ама за да излезеш от вкъщи сертификат или цифров портфейл и идентификация, които да те направят техен пълен роб, без право на глас, иначе блокиране на сметката ти и умри от глад. Не е задължително, можеш, да си седиш вкъщи, докато ти спрат всичко и умреш от глад. Отивайте на село и съдете храната си ей, че тия изроди джендъри няма да се спрат, докато не ви поробят! Затънали са в дългове, не могат, да ги плащат, капитализма се разпада, а те искат, да останат богата и да властват, затова, ще го налага до смърт, който приеме тези цифрови валути, няма да живее дълго и краткия му живот, ще е на роб.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

5000+

AHATEMA !!!!!!!!

ако не можеш да го използваш без интернет и банкова сметка. наврете си го някъде честно казано..

Вервам ви ... и за ковид ви вервах

Не им вярвам! Нито дума! Променят всички условия зад гърба ни. Третират ни като роби. Не ни уважават, искат ни да сме послушни,

Добре е да има и възможност с QR код - за да се заобикалят монополистите Visa/MasterCard.

Не виждам точно ти с какво ще си им полезен като роб.

Всъщност точно цифовите валути е по-трудно да бъда блокирани, защото не са привързани към определена банкова сметка, нито пък към конкретен потребител. Това, азбира се, може да не се отнася за цифроеврото.

Е добе де, как да не могат да плащат, като те издават парите. Ако иска,още уте ще си напечаат толкова, че дългът им да е на нула

Те и за КОВИДа така разправяха и после някои страни дори не пуснаха гражданите си да летят, че и без работа ги оставяха. Не им вервайте на тези сатанисти.

с 20% ДДС, които търговецът внася с всяка твоя покупка.

От безлични, дмеократични и еднакво силни хартиени пари, към поименни, тоталитарни и с разтеглива себествойност дигитални пари.

Шефут ви се въоръжава с абтоматична пушка и я държи насочена срещу вас. Но за успкоение ви казва - Не се шашакай, няма да я позлвам ( безпричинно). Не щем да програмираме, ама хубаво е че имаме тази възможност, нале?

Който се интересува - на това му казват Smart Money. И ще бъде въведено от гестаповците. Искаме или не!

През комунизма всички цени бяха твърди. Едно бях забелязал тогава: Излезе ли някой търтей по телевизора да разяснява,че цените няма да се повишават и ХОП: На следващия ден нови /по-високи/ цени! И като знам,че сегашните политици са наследници на тогавашните комунисти - какво да очаквам??? "Крушата не пада по-далече от дървото!" е казал народът.

мнението на нашта криптокралица няма компетенции по темата! Само нея слушаме и никой друг! Избери родното, подкрепи икономиката, търговията и финансите! А кой ще се бори с фините прахови частици и международните положения, а?

Цифрова концлагеризация!

5+

o!!o

Свободата е в кеша. Никакви дигитални глупости. Не сме длъжни да имаме интернет, компютри или дори ток.

Duhash hubavo-vidjahme go...

TROL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Началото на цифровото поробване. Ще излезеш да протестираш за нещо? Едно цъкване и хляб няма да можеш да си купиш. Най-голямото бедствие след цунамито ще се нарича скъсан интернет кабел. И да не забравите - ходенето с мобилен телефон в джоба (и включен GPS) е задължително. Иначе ще решат че криете нещо.

За някои това може да е "теория на конспирацията", но за съжаление това ще е един от новите тоталитарни похвати. Ако не се осъзнаят хората навреме после ще страдат. Да не забравяме старата поговорка (поговорките са народни умотворения, а не празни приказки) "Пътят към ада е постлан с добри намерения". Всичко се представя като нещо прекрасно, което е "в полза и услуга на човека", но.........по-интересно и важно е после какво следва ;-)

Чудите се как са напечатани 8 трилиона долара за две години? ... Правилно се чудите, физически е невъзможно, не са напечатани, просто са добавени едни нули в системата дето много се грижи за вас! ... У дебелата книга е написан плана, преди две хиляди години е написан още!

Те няма да налагат. Просто ще позволят всеки да си прави каквото поиска с тях - да си ги програмира, боядисва, идентифицира, следи.. това отваря кутията на пандора за паричните оператори, които ще проявя творчество по темата и резултата ще е дигитален затвор. Хората ще загубят основни свободи в името на краткосрочни ползички и бонусчета. Напр. хората ще бъдат превърнати в професионални клошари, като напр. събирането на отпадъци ще км трупа точки (няма да има пари, а точки) и т.н. Послушните граждани, които коладят другарите си и съседите си също ще получават бонус точки... представете си нещо като комунизъм, ама с постоянен бърз интернет.

Не се вързвайте глупаци! Това е капан ,ето още не са въвели еврото и искат да ни контролират джоба с електронните пари.ВИЕ СТЕ ИЗВРАТЕНЯЦИ ЕС!!!ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ СОРОСОИДНИ БОКЛУЦИ.ТОВА ЛЯТО МАСОВИ ПРОТЕСТИ ЗА НАПУСКАНЕ ОТ ЕС ГЕНОЦИДА!!