ЕС се фокусира върху зелената енергия въпреки затруднените енергийни доставки

Европейците все повече обръщат поглед към Близкия изток и Северна Африка в опитите си да диверсифицират източниците си на енергия

Обратно в новината

Коментари - ЕС се фокусира върху зелената енергия въпреки затруднените енергийни доставки | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

-Дядо! Така ме е яд на тоя Пешко, че не мога да го трая.- рекъл Иванчо- Ще взема да си отрежа големия пръст(пиш...та), ей така на пук на цялото село. -Недей бе Иванчо, тебе ще те боли, а пък другите ще ти се смеят.- казал му дядото. Но Иванчо си изпълнил заканата. Е...него го боляло,... пък другите му се смеели...Така се получава.

И сега какво се оказа? Че бившите соц държави поддържат капитализма да не падне :) Като се почне от евтините ресурси, мине се през източноевропейците, които правеха чудеса от храброст за без пари и стигнем до китайците, които им произвеждаха всичко. Оказа се дори, че Източна Европа хранела децата в Африка с жито, ама видиш ли, не сме го знаели :) Та въпросът е: ако просто престанем да го правим, какво ще се случи със западналия Запад?

дреме им на еврочиновниците за простолюдието - да го дух.т бедните, бе казал някой...

Където са най-големите кражби и измами - там ще се фокусира...

щели да стават дзилени....д...б.или...колко енергия консумира европата и колко от нея може да се покрие с перки и панели...а това с водорода си е тотална измислица...то не се става дзилен за 5г...за тая работа се иска интелект и технологии ...а евргейските политици първото го нямат

ㅤ

Те затова ще дзиндзирикат в бундестага и на други "високи" места. Докато зеленото им е в устата, независимо енергия, пари, трева, в главите им винаги ше е студено и празно.

Взривиха и събориха Монументът в Джорджия, на който пишеше, че населението на Земята трябва да бъде редуцирано

концентрира се върху печатането на пари....

А Церн и останалите големи компании какво казват? Сигурно се фокусират леко върху нещо различно... примерно можем да работим, а може и да не работим ;)

ККАВО ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ МИСЛИ ЕС ЕК КАТО СПИРАТ ЕВТИН ЕКОЛОГИЧЕН ГАЗ и ЗАТВАРЯТ АТОМНИТЕ ЦЕНТРАЛИ

продължава да не им се вярва, че Европа ги изрита като мръсно псе.... продължават да си въобразяват, че могат "чрез сила" да диктуват нещо. Скоро ще се сблъскат челно с реалността!

SPAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Още един обсебен. Имаме тема за ЕС и зелената енергия , на него все Русия му е в главата.

Няма да са зависими от Русия,ще са зависими от арабите. От трън,че на глог.

Не ме учудва. Един луд колкото по-бързо се самоубие,по малко ще страда.