ЕС отпуска първи транш от 100 милиарда евро, за да работим по-малко

Целта на мярката е да се смекчи ефектът от пандемията от коронавирус

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще стане България като Швейцария,когато возят във този ЗИЛ,,1седмица премиера,1седмица президента.Гарантирано на 100%.

Обичам ЕС!

Ето причината Бочко да драпа със зъби и нокти да се задържи на власт.

Когато започнете да отнемате от хората, които искат да работят, за да го давате на тези, които не искат да работят, с демокрацията е свършено!

Ние ромите в България сме най-напредничавите същества в света, От няколко десетилетия получаваме пари за да не работим. А вие чак сега се сетихте ........когато парите свършиха.

Аз работя в държавна агенция. Не мога да го разбера това какво е " да работим по-малко" . Ясно е, че ще ми увеличат заплатата, ама ако поискат да работя по-малко как да го направя? Ами аз и сега нищо не работя, как да го правя 'по-малко'?

През това време китайците работят и скоро ще изкупят всичко. Тая Европа съвсем я закъса- ще се плаща да не се работи, по голяма тъпотия не бях чувал.

Е добре де, ама за пенсионерите, които не работят, няма ли да има нещо ? Или да започваме да работим пак ?!

Даже няма да им стигнат....както всеки път!

Са, решението е работната седмица (като в щатите) да я направят и у нас 6 дни. А иначе, знае ли се колко пари ще се краднат при нас от поредната простотия на ЕС?

Неща не видях да се споменава България ...

Банално и наивно.В България политиците и така наречените бизнесмени ,които също са функция на политиците ще откраднат парите още във въздуха , а хората ще работят и повече

От 30 и кусур години спряхме да очакваме пристигането на световния комунизъм. Той пък взе, че дойде.

Не от 30 години, мой, от повече.....и това не е комунизъм. Социализъм е. Друг е въпроса доколко и къде ще отидат тез стотинки

Социализъм щеше да е, ако тези пари бяха разпределени за обществени нужди. Раздадени на Сулю и Пулю за да си клатят краката, според способностите си, за да покриват потребностите си - това е комунизъм в най-кристаленто чист вид.

ще бъдата раздадени на шепа едри работодатели

Като се започне от Парламента,продължаваме по министерства,агенции,общини,имали някой да роботи.Само се усвояват/разбирай крадат /средствразбирай пари/.

Sriv na svetovnata finansova stabilnost.Napisago USA prez Juli Professor po ikonomika i finansi.

Шкафчето на тиквата готово ли е?

румен радев ще подготви нови снимки :)

Малей за ква оставка говорите, като има толкова за крадене? Не сте компетентни!

Ребята стига сте живели с този стрес в Европа. Хващайте влака оставете ни да се мъчи.

Сега е моментът да се взимат ниско лихвени кредити с фиксирана лихва и да се инвестират в бизнес, имоти, продукция ... С това печатане на пари от ЕС, скоро ще усетим инфлацията, която ще изгори спестяванията на хората, но и ще обезцени ниско лихвените кредити с фиксиран процент! ТОЕСТ ПРЕДПРИЕМЧИВИТЕ И УМНИТЕ ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ, ГЛУПАВИТЕ И МЪРЗЕЛИВИТЕ ЩЕ ОБЕДНЕЯТ!

Тези пори са за да се върнат обратно към евробюрократите, а те от своя страна ще бранят Тиквите и циганите от ДПС, които разиграват България вече не знам колко години. Комисионна няма да има. Тиквата и ДПС трябва да я изцедят от бюджета чрез своите фирми. Ако планът не успее, наследниците на Бай Ставри ще спукат амбразурите на Тиквата, Доган и Пеевски. Българи, от вас зависи дали да бъдете преебани за пореден път или да преебете престъпниците- крадци.

То българите и сега не работим много или хич.

За това ли е този бяс, спешно да се отиде на предсрочни избори? На коя дата ще е първия транш?

ЕС е фалирала. Това са напечатани пари и целта не е нищо друго освен наливане на пари на овцете за да не протестират. Тази схема обаче с печатането работи година, две или макс три после следва гражданска война.

18 човека вярват, че ще има гражданска война след 3 години максимум... И Бойко ви е много... :)

Хайде Бойко на масрафа..

чиновниците от ЕС не знаят какво правят

“Ръководителите от ЕС одобриха отпускането на първия транш от 100 милиарда евро (116 милиарда долара) от европейските кредити “ Всъщност, поне на мен, не става ясно дали тези пари са под формата на кредити или безвъзмездна помощ! Ако са кредити, зад тях прозира дългата ръка на западните финансови, частни клубове които отпускат тези кредити а ЕС е гарант за тях и веднага започва да ги погасява с парите на данъкоплатците живеещи в страните членки на ЕС! Ако са помощ която не трябва да се връща, дано тази помощ стигне до наистина засегнатите хора а не да бъде присвоена!

Обезценяването на парите се извършва с невероятна скорост !!! Скоро спестяванията на хората просто ще изчезнат !!!

Нали нямаха спестявания? :) Последно? :)

И да се разберем ще дават евро , а не салам.