Коментари - ЕС одобри налагането на таван на цената на преработения руски петрол | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да вземе да се гръмне! Апсолютно безсмислени мерки и санкции! Действат противоположно на Европа!ВРЕМЕ Е ДА Я РАЗПАДАТ ТАЗИ К.ЧИНА ЕС

от Билла не ги интересува мнението ни.

Може ли някой третополов да ми обясни. Ако Русия залее ЕС с тези петролни продукти с измислен таван на цените, какво ще се случи с европеискоте производители, които се опитват да продават дизел на по-високите цени?

Тиква, не се опитвай да мислиш. Не става, ЕС не внася петрол и петролни продукти от моголската империя. Само за България и Унгария има изключение за суров петрол. Таван е за търговия с трети държави. Това е щото целия износ на монголската империя се застрахова в ЕС, ползва ЕС банки, ползва кораби, които се поддържат в ЕС….. та алтернативно ЕС може да каже - спираме износа от монголската империя

За трети страни. Ай сега го обясни

путето му става от зле-по зле.

Хехехех Абе ти си гледай твоята кочина! Обади се на майка ти, баба ти, виж дали са още живи, че едни цигани обикаляха около тях снощи.

Забавно ограничение. При социализма ограничаваха крайната цена, на бензиностанцията, в магазина и в хлебарницата. А търговеца как ще намери и купи стоката си е негов проблем. Сега ограничават покупните цени за търговеца, а той как ще се развихри по-нататък- да му мисли потребителя. Излиза, че при социализма е било по-справедливо.

Цената на Руския петрол вече е в Рубли ... Така , че яжте си червеите и скакалците ... Да Ви е сладко !

Шило

Едно не мога да разбера- как така налагат санкции, като определят цени, касаещи сделки между Русия и страни извън ЕС? Щото се говори за трети страни.Как ще ги контролират?

Всеки сам си преценя колко пари може да задели за боб, салам или червена капия. Те така и ЕС решава колко може да отдели за петрол. Понял?

След като ЕвроГЕЙския съюз има пари за педераски паради, социални помощи на милиони негри, цигани и мюсюлмани, има пари за да води война с Русия, ще намери пари и за газ/нефт/ ...

С това "преценя" очевидно си от котилото на просто кирчовците.

През застрахователите. Ще се пробват де.

Блядове

Шило

Какво беше ЕС?

Тя тази рф не се ли разпадна още?

- Добър ден, искам да си купа хляб. Колко струва? - Хлябът струва 2 лева. - Ааааа не! Аз слагам таван на цената, ще ви платя 1 лев! - За един лев, мога да ви дам да ми посмучите мъдурите.

Ама баба ти обикаля магазините да си липи мляко с 10 стотинки по-евтинко, нали? Никаква аванта на ватниците! Да са мислели, когато са гласували за КГБ.

за това ли се наблюдава поскъпване на бензина и дизела идиоти?

Затова ще падне бензина, защото ще руската педерация няма да може да ни дои.

Тъпак, доят те анално податливите дърти педераси от ЕС, а не Русия.

Давос ви занулява. Как? С политика на безумието, шокова терапия, вируси, ваксинации, климатичен фашизъм. Всичко е заради това. Спете и си играйте на отбор черешка и ягодка. Решили са рязко да свалят стандартите и количеството на население. Ще ядете хлебарки, ще ви вапцат като говеда, каквито сте. Целият театър е това. Естествено ще приемете новият световен ред на Фараоните. Той ще ви се даде като законно, демократично и единствно възможно решение. Точно както беше оттренирано с Пфайзър, Модерна и другите световни фарма мафии. Публично ви се обяснява, какво искат. Просто прочетете безумията на Шваб. Две книжки са: Четвъртата индустриална революция и Ковид 19 - великият рестарт. Е не стана с Ковида, са сме на фаза две с гарантирани исторически възможности за намаляне на населението и въвеждане на хиперконтрол Трета Световна Война. В същото време, господарите ви си живеят като Богове на Олимп, охранявани от политици, военни и закони, създадени да им гарантират фараонското господство над света.

Значи това от Възраждане сте някакви с 0 логика. Как сте се намерили само :)

Отлично, всяка санкция срещу руските простаци е добро за света.

Кога да очакваме - таван на цените на мерцедесите ... по левче килото ?

Ем значи не достигат 1 милион протестиращи и стачкуващи из Франция - ще трябва да понарастне бройката :-).

При тавана на руския петрол, много хора предвиждаха апокалипсис. Цента на руския петрол падна толкова, че бензинът у нас трябва да лев и нещо. Не е толкова защото у нас има много зависими от Русия политици, които получават пари за да има Лукойл такива свръхпечалби в момента. Не се плашете и от тавана на цената на дизела. Той пак ще е руски, но в момента Русия продава на "приятелските страни" на толкова ниски цени, че заедно с транспорта е по-евтино да го купуваме от вън, но печалбите на Путин ще са оскъдни. Естествено на колонката няма да го усетите по вече изброените причини.

Не разбрах - шел , омв ... на кой от близките до Русия политик са ... или пак нещо с главата имаш проблеми ?

Прав и платеното - малки фирми , паре нема . Иди на лекар за присаждане на мозък .

40% от бензина и дизела у нас е ВНОС.. ОМВ и Ромпетрол от Румъния, ШЕЛ и ЕКО - от Гърция.. Някаква очевадна разлика в цените по техните колонки, от тез на Лукойл досега да видяхте? На какво се надате?

Просто ни вкараха в пералнята и ни цицат като последни балъци !!!!! Всички изкарват пари само ЕС плаща ! То на Турция то на Украйна то на Китай на кой ли не !!! Аз ли съм луд или на луд ме правят ?

Как да не изтикваш тъпи седесари? ;) Подкачат, подскачат...

при всички отстъпки + транспортни такси / Индия и Китай са далече / реално рашистите продават на цена от 40 $ дори по малко , при производствена стойност от 30- 35 $ все им остават по едни 5 $ за по един бургер в - "Вкусно и точка ! Ха ха ха ха

Само, че това е за УРАЛСА.. Нефта от Сибир и Сахалин - дето не е от тоз сорт и се търси много в Азия - щото заменя американския лек петрол и бележи ръст на износа.. С по-бърз и тънкана транспорт.. Дали се продава на 40$.. Или къде 70$ за барела

Им таван цените ще паднат ли на бензиностанцийте . Май по скоро ще ядем дървото.

Цените на бензиностанциите могат да паднат с много, ако на следващите избори покажем червен картон на всички зависими от Русия партии - Възраждане, ДПС и БСП и Български възход. Българинът обаче е свикнал да яде дървото и пак ще го яде, а по-ниските цени ще отидат за свръхпечалби на Лийкойл, от където идват парите за тези партии. Ако на следващите избори ДБ и ПП имат абсолютно мнозинство от над 50% цените на бензиностанциите могат още в първите месеци да паднат наполовина. Те на Русия не цепят басма.

Казваш - за последните 15г. като бяха любимите на фащ от гроб - всичко беше без пари ?

При Кирчо видяхме как паднаха цените. Ина горивата и на газа и на тока и на храните. А мерси.

Сериозно ли (си) вярваш, че цените на петрола са високи заради родните картели? Отвори Fuelo и погледни какво става със цените на дизела и газта преди и след идването на ПП. Техните "зелени" господари от другата част на континента - не искат вече да има евтино гориво. Съответно всички "либедали" и социалисти които са с тях - в т.ч. БСП, Герб и ПП няма да допуснат да се върнат цените от преди войната.

Не искам да съм лош пророк,но всички вкупом "санкционират" Русия и накрая пак ние(българите) ще гризнем дървото!Обяснявам:Нашия пазар на петрол и петролни продукти е малък,въпреки че ни дадоха отсрочка до 12.2024г. за внос на руски петрол!В един момент,след налагането на таван на цените на петролните продукти,не можем да ги изнасяме,пазара ни е малък,ще се пренасити и в един момент от Лукойл ще кажат:нас не ни устройва този пазар и се оттегляме от България,щото сме на загуба,искат да ни цакат и в печалбата,айде чао!И кво прайм?!Започваме да внасяме от Турция и Гърция,но на каква цена?!С една дума-АВТОГОЛ си вкарваме!Тогава ще питам тези на първия ред "санкциониращи" как ще се ооравим с цените,като горивата може да минат и 6-7лв/л.,защото няма да се произвеждат тук,а ще бъдат внос!Дано да греша,но както е тръгнало,батам вървят нещата!И кой пак го отнася-НАРОДА!!!

а що не договорихте горна граница за кило ляп 50 стинки? з а бензин 1 лефчИ? а безплатна медицина? ДВГНЧ

Световната банка преди дни: Русия достигна нивата си на износ от преди 24-ти февруари.. ОК.. Руснаците ще си продават дизела на трейдърите в Индия, Китай, Малайзия на цена до 100$.. А трейдърите ще го препродават на ЕС над 100$ плюс навлото за танкерите.. Ама нафтата няма да е руска, а индийска, китайска, малайзийска.. Ма то и СПГ-то до втория терминал в Германия - дет Шолцо лично му делна лентичката, не е руски.. Щото терминала е на френския ТОТАЛ, а пък той си кара газа от Ямал.. Ама Ямал не е руски се оказва.. Само дето парите на Тотал оставали в Русия.. Та ТОТАЛ се налагало да си прибира печалбата от Германия..

Истински майтап е, че умниците от ЕС смятат, че ще постигнат нещо друго, освен недостиг на нефтопродукти в самата ЕС.

Русофилиииии! И да пикаете газ вече пак няма файда......ЕВТИНА Еееееееееее!!!

И кога цените ще се върнат на равнището си отпреди санкциите, в такъв случай? :))

ти от кой номер пол си бе?

Още един пирон в ковчега на бункерния терорист. А тукашните му задунайски ибрици нека си лаят на воля. :-)

Мислиш ли? $100 е граница, която няма шанс скоро да бъде прехвърлена, така че ЕС си върза гащите - хем уж да има таван, хем да е такъв, че руснаците да не ги отрежат от доставките на петрол! :))

Нищо, важно е, че таласъмите с по две мозъчни клетки се радват как лошият чичко го наказват ...

въпросът е защо ФАЩ все още купуват руски петрол

Троловете руски Нямат кинти за закуски Мамицата им проклета По големи к*рви са от лозановата Николета Защо комунизма няма да се върне: 1. Никой от ръководството на бсп не се вози в руска кола. 2. Няма руски комбайни. 3. Няма руски трактори. 4. Няма руски автобуси. 5. Няма руски влакове. 6. Няма руски компютри. 7. Няма руски монитори. 8. Няма руски телевизори. 9. Няма руски перални. Няма нищо руско. Има глупаци които все още гласуват за бсп САЩ уверено заявиха, че скоро ще бъде готов вируса срещу тъпите русофили. Той нямало да атакува мозъка, защото русофилите такъв НАПЪЛНО ОТСЪСТВА. Вот как пашет свиноферма кремлеботов - нацистов и проститутов : https://www.instagram.com/p/B8bVJuQF33t/?igshid=ybeq1l6q70v2

Тия са некви аутисти!

"Страните-членки на Европейския съюз се съгласиха да наложат таван от 100 долара за барел на продажбите на руски дизел за трети страни като част от усилията да ограничат приходите на Москва" ---------- Това го рабирам все едно Гошо да каже на съседа Иван, че от неделя ще си продава зеленчуците от градината за до 5 лв. килото. Проблемът е, че съседът Иван може да има голяма мотика и да счупи главата на наглия Гошо.

ако съседа Иван вместо да счупи главата ха Гошо настъпи голямата си мотика?

Аз пък съм бойкотирал/а отдавна всички чужди вериги магазини. Тяхната печалба заминава в съответните държави, които са Германия и Австрия, които финансират бандата на Зеленски. Не на фашизма.

а каква ти е колата телевизора печката пералнята и дънките на миризливия ти задник съветски

Колата ми е 15 годишна, телевизора - японски, дънките - турски, нещо да кажеш?

ще ти кажа че си скъсан цървул !

Ти пък кой си ,Бе! Хайде по - кротко! Ако имаш повече не значи ,че имаш много в главата!!!

Бай Стоян добре те насра, а? :))

по скоро се е насрал в уж турските си дънки

ТВ-то mи е LG и плющя укрошаврантии ;)

лъскаш бастуна и си мечтаеш

ЕС затъна във калта заради сащ кои организираха войната Русия са подготвени на всичко на края ще бъдат справедливи победители

То битер индийски сериал става работата!

А ОАЕ драги спермоядци от Козяк гледайте как сантрапа Лукашенко го посрещат арабите!!! На кравите честито!!! В тубата го има

100+

Гледаме, гледаме, таваришЧ. Гледай и ти, а може направо да почнеш да рипаш като тези посрещачи на Батька. https://www.youtube.com/shorts/z7P7np9DdbY

санкции някой в Брюксел прави много пари. При такива цени на горивата, не виждам разлика в сметките за ток и на бенз/газ стациите

Те г опродават за 56 долара, тези им казвт, че за повече от 100 няма да го вземт ... Не знам санкции ли са това, какво ли е...

Тия идиоти не им ли е ясно че сами се излагат Боже слез си прибери тъпаците

От Владо Путката дойде тая инфлация, пожелавам му да пукне

Харесва ми как разсъждавате :)

От усраина и ФАЩ дойде! Да пукнат до крак!

Тая "новина" се повтаря всяка седмица. Стана като с изборите в България.

И аз от утре налагам таван на цената на хляба и на кашкавала. Хляб над 50 стотинки няма да купувам и кашкавал над 7лв килото също. Хайде да видим кой кого ;)

Разликата е, че ти няма къде да ходиш, а ЕС може да си прави каквото си иска :)

НЕ МОЖЕ !!!

Не е човешко да се финансира братоубийствената война разпалвана от Германия в Новорусия наливайки пари във военната машина на нацистите от вермахта чрез мекеретата им от Лидъл и Кауфланд. !!!!

Руснаците благодарят от сърце за новия "таван", да е жива и здрава урсуса, дето закопа ес!

Много руснаци драскат по този форум, но няма да променят нагласите на българите. Нямаме нищо против Русия, но путиновата диктатура ще я затрие.

Българите имат няколко неща на ум - татуировки, пиене, секс и мрънкане... Все им е тая за Русия, Америка, Македония или Каспичан

Макс 5 хиляди евро за нов внос на гоУФо от Греманистан. ...

Как пък няма поне един с икономическо образование в това ЕС?!

Скоро Русия ще наложи таван и ще спре износа за ес.

Това е гарантирано. Въпросът е дали ЕС ще капитулира след като избеси джендърите или малко преди това ;)

Утре ще купувам свинското по 1 евро Да ви еба майката недоклатена на хасъра

И как "тавана" на Руския петрол и газ промениха цените на бензина и парното?

Ми... както и предните 9 пакета санкции... Както и глобалното затопляне, ваксините против грип и т.н... ;)

Ще внасяме преработен руски петрол през Индия, Китай и Турция. Важното е на Путин да му е гадно!

Виж на какви цени купуват Индия и Турция.

Стига го мисли Путин...

квер обяви новата цена на газа! 31 % по ниска! а вие си ревете, русолюбци смотани!

от април 5 кинта нафта....

Руският газ дори купен през посредници винаги е по-евтин. Кое не ти е ясно?

И два дена по-късно - хоп 30% увеличение спрямо предния период.. чухме го 3-4 пъти за 6 месеца вече

Кражбата се Узаконява - готово!

Така или иначе петролните запаси са още 200-300 години после у пещерите

кой те Излъга?! Ти Сигурно вярваш и че Земята е Кръгла Топка!

С биогенен произход са натрупан през камбрия и мезоми плеистоцена и са невъзобновяеми въпрос на време е да се изчерпат

Ако беше ходил на училище, щеше да знаеш. За 200-300 години го казваха преди 20-30 години при тогавашното потребление, а тогава още Китай и Индия не се бяха закачили на тръбата и в България все още не всеки имаше автомобил. Сега на семейство са по три.

Фактите обаче са в моя полза