Ердоган пуска безплатен черноморски газ в домовете

От находището "Сакария" ще се добиват около 10 млн. куб. м синьо гориво дневно - от 3,4 млрд. до 4 млрд. куб. м годишно

Обратно в новината

Коментари - Ердоган пуска безплатен черноморски газ в домовете | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато ние продължаваме да създаваме и откриваме нови държавни дружества, някои страни си действат упорито в посока енергийна независимост. Ни есъщо притежаваме газови находища, но кой да ги развие... държавата няма желание да действа в тази посока, макар че има достатъчно компании, които биха го направили по най-добрия начин целия процес.

Турското газово находище "Сакария" и румънското "Ана" в Черно море са само на 5 километра от двете страни на нашия блок Хан Аспарух където, точно преди старта на строежа от Бойко Борисов Балкански поток, в продължение на 4 месеца се извършваха сондажи за наличие на газ. Познайте от първия път защо не намериха! https://namoreto.bg/wp-content/uploads/2020/10/Sondazhi-za-neft-i-gaz-v-CHerno-more.png.

100+

избори идат, ще трябва

клати се столът на ердо, много силно се клати, затова обещава безплатен газ в кухнята и банята на обикновения човек. Упойваща инжекция за данъкоплатеца на ердо, иначе хванат в безбожни кредити и здрав политически режим, без право да напускат свободно държавата, дори за кратко.

А кебапчета нема ли бе Ердо?

Путин добре си плаща на прислугата.

На нас Газором не ну разрешава да добиваме газ от морето

Няма безплатно аркадаш, ще си го платят

Някъде бях чел, че Турската държава има 3 модерни проучвателно-сондажни кораба купени от Южна Корея за 300-350 милиона долара. Нашата държава не може ли да реши този въпрос по този начин да направи да купи или да наеме такава техника. Но едвали парите са проблема, а нещо друго верочтно "рестото" по джобовете на отговорните фактори в държавата - идващо преди от руснаци, сега от други за да не го правим...

Нашата държава се командва от некадърници затова не може. И да Турция имат два от четирите кораба на планетата, които могат да сондират на плитки дълбочини

Ние имаме още повече газ от Турция, просто трябва нашите презокеански партньори да ни помогнат да направим наша си шистова революция и можем да се превърнем в основен световен износител на газ!

И така ще се отрови земята ни. Мерси.

Разбира се, България е мощна държава с икономика с БВП малко по -малък от този на град Истамбул - 184 млрд. срещу 256 млрд.:))))) Така че, няма какво Ердоган да ни се прави на интересен със смешната си държава и безплатния си газ;))))) Ей сега да решим, ей сега и ние можем да си вадим газ от Черно море, ама за какво да го правим ? :)))))))))))))

Предизборни кебапчета на високо ниво. При масово неграмотни избиратели, такива номера имат огромен ефект.

Ами избори,безплатен газ,за кухня,за отопление,това са нормални приказки навсякаде по света преди избори както и при нас.Тук по вечето пишат негативи без да се замислят,Имат сонда работеща,в черно море Ние също сме черноморска страна а газа го доставяме с кораби от другия край на света и през тяхно пристанище,имат и руска газ колкото си искат

Шилo

Пуска - дръжки! Празни приказки с цел печелене на гласове. Но така или иначе ще загуби изборите. Тоя набожен глупак закопа Турция.

Ако не е Ердоган ,ще има правителство което ще узакони гей браковете,ще върне Турция към Истанбулската конвенция,ще въведе 88 пола и ще разпродаде всичко държавно

Шилo

Преди Ердоан така ли беше бе, лъжец?

А ние кога пак ще ходим пред урните?

Защото през май са изборите в Турция за президент и парламент. Ама Дир не вдяват, или само превеждат чужди пропагандни статии. Знае се къде е безплатното сирене.

А сега да видим, кой не иска безплатен газ и олио?!? Дали ще остане и един противник, на присъединяването ни към великата Османска Империя!?

Голяма работа е Бащицата. Синьото гориво без пари. А не като Киро Тоталния Олигофрен и онзи Асен Мошеника, които ни набутаха мега скъп газ. Да не забравяме и парапетното курве с 4-ри пъти по евтиния газ.

Е как Ердо не е дал находището на концесия, както щеше да направим ние ако имахме

Таман се канех да го напиша! И аз това се чудя... Що не извика Шел примерно и после да се тупа, че е привлякъл крупен крад.. опа инвеститор.

Машала, АБИ ...Гюзел ...;)

Седмици преди изборите е нормално да пусне газ за готвене. Преди години у нас направо ти даваха сготвени кебапчета , а сега топтан пари да си купиш каквото искаш.

Съвсем в началото, когато българия беше още "мощна" икономика от соца, дори раздаваха капачки за буркани на бабате, за да ги убедят да гласуват за Партията-майка. :))) Ако в една мощна икономика подкупваш хората с капачки от буркани, нещо не е наред. :)) Който не е бил учен от баба си да отваря внимателно зимнината, за да може да се ползва пак капачката, да не ми обяснява, каква мощна икономика сме имали. :)))

Баба ти и дядо ти са били кулаци и много стиснати, затова сте ползвали капачките за буркани многократно!

Популистите се разпознават бързо - от разумните хора. За останалите - Путин, Ердоган, "Възраждане" (и Митрофанова би гласувала за К. К.).

То от много "разумни", където гласуват за подлоги, като пп, герп или за псевдо сини, като дб-та, сдс-та и т.н. гледай докъде стигнахме!

Чак ме умили Ердо. И той, зер, за народа мисли... :))) Иначе перфектен ход, разбира се. След една година, ако е той на власт, е няма нищо, това беше. Изтече. Ако е другия на власт, ето виждате ли, тоя ви го спира, а Ердо ви го пусна... :))) Ашкулсон! Дето се вика. :)))

И един месец ако е за отопление. А ще го пускат май месец. Кой се топли на газ май от първата седмица на май до първата седмица на юни в Турция?

Е, той е дал. Те като не могат да го ползват, той какво им е виновен? :))))

Как няма да даде нали другия месец има избори и му пари под краката.

А за нас гроздето пак е кисело !

Безплатен за една година, при това само в кухнята, при това само за готвене. Ердоган е майстор-популист, но турците едва ли не знаят, че е безплатно само сиренето в капана за мишки.

Много е голям Ердоган да му дава Аллах здраве и дълъг живот!

Предизборна корупция дет се вика. Явно му е припарило..

Предизборна измама

Спокойно може да идва по тръбата насам, на двийна цена :)

Турция добива газ от Черно Море, Румъния добива газ от Черно Море.... А защо България НЕ Добива газ от Черно Море?!!! Може би "някой" не е искал през годините да се разграничи от руския газ!!!!

Проучванията в нашия шелф са дадени само на американски компании, затова. Изводът ти куца…

Турците не виждам да са се разграничили от руския газ. Едното не пречи на другото, само ние се люшкане от едната в другта крайност.

Откакто додоха преди около 30 години умнокрасивите джендъри на власт в България тук стана по.зле и от турско робство. Преди няколко камиона с чушки и домати в Русия и ескадрилите със самолетите кацаха по военните летищата. Сега си ги плащаме на драстично завишени цени на колонизиралите ни англосакски джендъри и ги гледаме през крив макарон. ИЗнасят ни ресурсите за без пари. И газ уж търсиха ама к.... Ма й пак евреме да се връща белене и ЛГБТ от където изпълзяха да си се върнат там задно с предателите държавни еврогейски демократи от последните 30 години

Преди "джендърите" България даваше 16 процента от БВП на Русия за безполезни тенекии, които наричахте оръжия. Сега, ако ви спрем пенсиите, и започнем ние да даваме по 16% от БВП на САЩ, както вие ги давахте на Кремъл, само след 10 години почти няма да има по-силна армия от българската.

Абе по турско, хората са имали ниви, фабрики, пътували са и са учили свободно из Европа. През руското приятелство, най-много апаратамент и вила да имаш. А за пътуване и учене навън, само с разрешение от Партията... Да не говорим, че хората бяха крепостни. Виж какво е жителство, че явно си забравил. Задължителното присъствие на минифестациите явно още ти липсва. Предполагам, че когато си бил отговорник за списъка, кой е там и кой го няма е друго, де.... :)))

Дори тази тема е полазена от укропедерасти :)

А дали не е руски :)

Не безплатен, ами и пари ще раздавам заедно с газа. Идат избори, а това земетресение накара турците да побеснеят. Чувстват се измамени - какво е това строителство, явно контрол няма и всичко е корупция. Още един трус и столът на Ердоган ще падне.

А ние кога ще почнем да ползваме нашия газ, който е в изобилие-някои искат да внасяме природен газ, вместо да изнасяме!

Преди не позволяваха руснаците. Сега американците.

И това, че руснаците не позволяваха, никак не намалява нашата любов към тях, това, че няма логика американците да ни забраняват, никак не намалява нашата омраза към тях... :))) Американците по вашата логика трябва да ни карата да ги отворим, за да ни ги използват тия находища... :))))

10 млн. куб. м газ дневно-това е сериозна цифра

и празник за Путлера ... ихууу