ЕНП ще подкрепи ГЕРБ за българските превозвачи

Със своите 219 евродепутати ЕНП ще подкрепи предложенията на ГЕРБ по пакета за мобилност, каза Манфред Вебер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Твърдим, че на заседание на съвета по транспорт в ЕС, в присъствието на министър Московски, когато е разглеждан пакетът за мобилност, всички държави са си казали своите препоръки. Нашите мълчат и няма изказвания от българска страна. Стенограмата го доказва", Герберастите са абсолютни некадърници! Нито могат да свършат някаква работа в полза на обществото, нито могат да се оправдаят, могат само да просят суджуци. Това е бъдещото на България с управляващите от ГЕРБ!

Вече прилагат своите правила, а той щял да подкрепя. Макарона си въведе неговите изисквания вече. Белгия да не види. Чакаме и Германия.

a ПЕСовете защо не подкрепят българските превозвачи,нали са СОЦиални заедно с председателя си

България, ще тръгне напред ЕДВА, КОГАТО се оттърве от Управлението на ЕНП. Резултатите са повече от плачевни, за последните 10 години

Пий си хапчетата!

Горките шофьори на ТИР-ове, практиката да спят като кучета в камионите няма да спре!

Всеки стига да иска може да спи в хотел никой не ги спира ако решат, но насила да карат някой да спи задължително в хотел не мисля, че е много демократично.

В Европа страшно много се краде от тирове. Дори когато спят в камионите, шофьорите не могат да опазят стоката, а ако спят в хотел, няма кой да носи отговорност за превозвания товар.

"Българските социалисти не могат в ЕП да се застъпват за по-високи социални стандарти, а в България да противодействат именно на това" А - не можело.....другарката Нинова всичко може, даже сама на себе си може да е опозиция, та все пак е българки комунист, настояший комунист!

Внимание! Герб, Манфред Вебер и ЕНП са опасни за здравето! Преди контакт с тях се посъветвайте с вашия аптекар и с вашия лекар!