Коментари - Енергийният преход попада в дупка от $2 трлн. годишно | Бизнес.dir.bg
назад

Енергийният преход попада в дупка от $2 трлн. годишно

Правителствената помощ ще трябва да дойде под формата на благоприятни политики за ценообразуване на енергията и дерегулация на пазара, смятат експертите от инвестиционния фонд BlackRock

Обратно в новината
| Автор : Георги Велев, 3е-news.net

Коментари - Енергийният преход попада в дупка от $2 трлн. годишно | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Енергийният преход попада в дупка от $2 трлн. годишно - този "преход" е просто инструмент за крадене на пари !!!

Едни пари потъват в правилните джобове, сметката се плаща от раята. По-зелено няма да стане, но определени хора ще забогатеят яко.

Набеждаването на СО2 за вредни емисии ще остане в историята като най-голямата измама на 21-и век. 2 трилиона долара годишно?

Великите западни "експерти" са на път да открият отново Америка и няма как да не е така, след като експертизата им е по поръчка на инвестиционни фондове като Блек Рок и Вангард - който плаща , той поръчва музиката. Тарикатите около тези поръчители силно се облажават , а папагалите пеят дитирамби и също мушкат по нещо в джобовете. За жалост прескъпите билети за този театър плаща слушкащото и блеещо народонаселение. А нашите опитващи се да ни информират папагали, като Георги Велев, така и не се научиха да правят разлика между цифра и число.

Ако може да си представи 2 трлн в човешки капитал ще понимае че са фалирали трите големи

Пазарна икономика да ви говори нещо комумяги?

Поне половината пари са загубени вложени в солари. Държавата и няколко фирми печелят НАЙ ГОЛЕМИ ПЕЧЕЛБИ ИМА КИТАЙ.

"благоприятни политики за ценообразуване на енергията и дерегулация на пазара" чИ как хем "политики за ценообразуване на енергията", хем "дерегулация на пазара"? Дерегулация на пазара е да се премахнат т.нар. "въглеродни квоти" и акцизи, щото са си вид регулация на пазара. Да видим ще оцелее ли и един "зелен" проект от тези, от които енергията била направо без пари...