Енергийният мораториум може да падне преди март

Готвят се мерки за подкрепа на бизнеса, но ще се субсидират онези фирми, които имат нужда, заяви премиерът. КЕВР трябва да е истински регулатор, а не просто да е печат върху новата цена, изтъкна той

Обратно в новината

Коментари - Енергийният мораториум може да падне преди март | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Става все по-хубаво....

Мораториума МАРТ правителството АПРИЛ

Абе верно ли оня гейтак Георг го е причакал пред ьТВ? Явно си го е харесал. Пеерасите се надушват отдалеч.

Окончателно : ще подпомагаме само наши фирми , ще постигнем възход до Слънцето ! Обещание и заклинание от Киро Конституцията.

Гербарски тролчета... Виждам, че излизвате много енергия в коментарите под дира. За сужаление това ви прави много опевидни и вече никой нормален човек не ви чете. Самият факт, пе имате лайкове предимно от колеги тролове трябва да ви говори нещо.

Яворчо, пиле шарено, ти същата кодиотска отрепка от Дневник си?

Хи-хи, ко стана, ве? Май в ЕС казаха да забравим за тези методи от плановата икономика иначе ще изгорим с едни Евро. Хо, хо, хо

Взеха много да му се увеличават тиковете като се яви по ТВ. Май взе да вдява, че управлението на държава няма нищо общо с управлението на сладкарница. Това е работа за държавници, не за всеки млад меринджей.

Мораториумът върху цената на тока може да падне преди март а правителството през април.

От БТВ щели да гонят Николаос Цитиридис и да го сменят с Киро Ментата :)

Дърдори общи приказки и каквото раята иска да чуе. Цел единствена махане на Гешев. Геша не е цвете за мирисане, ама е единствения който може да се опре на Мунчо в момента.

Така е!

Борисов е комуняга и герб е уродливото лице на престъпната бкп, която управлява от 77 години България. Всичко име точно на комундетата, накрая българския народ ще забрави за тях, каквато е целта им.

Е добре де… Като гледам колко го обичате Кирчо канадеца … Кой гласува за него? И как така е начело на държавата? Странно… Щом са го избрали ще управлява! Като не ви харесва що си чешете тук езиците? Протестирайте! Едно време срещу Пеевски излязоха хиляди! Щом е избран нека си управлява! Хахаха

Много малка част от хората са гласували за него просто президента затова искаше да се гласува с машини за да си насоса както му е нанего добре.

Кога и колко поскъпна горивото за АЕЦ? А за ТЕЦ? А водата за ВЕЦ ?

ееееее, едно време по тошово к'ви калинки имаше... бивши партизани и парнизанки ама само на документит... що злодеяния сториха тогава... днешните калинки и тези отпреди 32 години не могат да им стъпят

България няма газови електро централи и затова няма нужда от увеличение на електроенергията. Тока от АЕЦ Козлодуй се изнася от частни фирми и те вземат десетки милиарди за сметка на българите .

Що е то енергиен беден , г-н похвален от Урсула ? Нямате дефиниция ! Тогава как ще определите кои хора да подкрепяте ?? Или по дофолт - милите ви цигани ще приберат парите !! Вие сте представител на Голямата европейска гадост !!!

Кирчо трябва да се маха веднага, тия шматки не знаят къде се намират, нямаме време за анализи!

колегите от психиатрията да си съберат пациентите. Стига са обикаляли по студията и всякя втора дума е анализ на нещо си.

интервкюто му..... Пената е просто на светлинни години от това момченце! Такива бисери са само за комедийно треторазрядно шоу! И на всяка втора дума: анализ..... Аналитици ни налазиха! Какво си докарахме!!!!!!

ШУМКАРИТЕ ПАК ПОЧНАХА ДА ТРИЯТ И ДА ЗАБРАНЯВАТ КОМЕНТАРИ.Рашков да разследва,така правеха и по време на изборите.

Калинките на ГЕРБ са класи над МОЛците от ПП ( за съжаление) А отборът може да е А само в някоя окръжна група Затегнете коланите Пригответе сопите Хунтата с добро няма да си тръгне!

Немците купуват от Чехия, те от Унгария, Румъния и накрая нашите захранват веригата с ток от мариците и аеца. Немците купуват скъпо обаче от когото купуват му се съсипва индустрията. Което придвижва въпросните капитали под формата на експерти и материални активи в немско. Което не е новина то това си е стратегия на немците от както са станали европейска сила и между другото една от причините да си загубят войните. Търси се глупак да налапа куката.

Набиха ти канчето в ЕП,нали.От моите пари са строени и АЕЦ,и много други централи.Кпй лапа тлъстите пачки сега и защо.Ние произвеждаме достатъчно за да можем да поддържаме енергийно стабилни цени в БГ.Трябва да се отреже канчето на износа!

Европа ни клати.Защото никога са ни нямали за нещо.

Клати ни Мунчо с неговите си болонки. Иначе недей очаква някой от вънка да си се е загрижили за нас, те съвсем естественно гледат интересите си.

Може и да е с твоите пари, може дори и да е с твоя труд ама си набий в тъпата глава, че ти там нямаш нищо. НИЩО! Собствеността е на ... няма значение важното е че теб те няма из документите. Така че моля претенциите си ги навий на руло и си ги пъхни в ... където искаш. Капитализмът е основан на частната собственост, а тя е свещена и неприкосновена и на каквато цена ти каже капиталиста за стоката си на нея ще купуваш. Ако искаш, ако не стой на тъмно и студено както и случая с тока.

Това, че мораториум дълго не може да има е ясно. Само да спре оправянето на всеки проблем с докарвяне на по-големи проблеми.

но гъзерски отровен газ мога да ви гарантирам в изобилие.

Капацитета на Кирето е на служебен министър, от който нищо не зависи. Никой не беше сметнал че ще застане начело на страната ... само той можеше да се откаже съзнавайки, че няма капацитет. Грешката му беше че не го направи. Сега лети с неуправляем влак към бездната и убеждава всички че му трябват 3 месеца, за да прави анализ. Ходи по безсмислени срещи и губи цели дни в ръкостискания и общи снимки.

Сичкото гербави чалгари съскат срещу Киро. Чегърт, ве, чалгаропитеци! Мама ви таева, гробарска, долна, лигава!

Прави ни кати вятъра, калъф;)

Закрива се борсата за електроенергия и на следващия ден мораториум няма да е необходим!

А другия кокорчо ми прилича на злодея от Дядо Прас... "Mr. Teatime " вечно ококорен със абсолютно замръзнало лице... дали въобще е човешко същество... Вероятно ползва силна упойка

Това момче, ама на 40 + години вече е мъж. И има три деца. Та този човек има психични отклонения. Той е вечн охилен. Няма емоция. Касвото и да говори, добро или лошо, той се хили, не казвам усмихва се, а се хили. Така правят само хиените. И от тук Киро хиената.

е Пребледнял като Дракула, май Шефовете му са му спрели доставките на Свежа детска Кръв!

Сега да ви обясня защо ще са необходими "30 дена поне, 20 ..." Щото Кирчо и Кокорчо са заакачили чорапчетата и чакат дядо коледа да мине с подаръчните торбички. Това отнема време а едва след това ще може да се прецени кои фирми "имат нужда" и кои не.

хаха .... всичкото калинка на ГРОП на баламатума да лае и да маже ... удри ги Рашков прозззтите герберуги ...

Това е най-често копирания пост в историята на форумите ... нещо по темата ? Извинявай не исках да ви ... надценявам.

Може да удри само чашка след чашка, Чашков.

Чакаме да МАХНАТ маските и Сертификати за българи като влезеш в МАГАЗИН. Всякакви педдерази, педдеруги, психопати да се МАХАТ от Парламента и Министерски СЪвет !!! Заради маските ПОСКЪПВА всичко и българите НЯМАТ пари... Вместо да си купим ХРАНА и Дрехи, педдеразите на Б.Борисов и Служебните Мошеници искаха да купуваме китайско- турски МАСКИ, тестове и ВАКСИНИ. ТИя мошемици пускаха китайци и негри- маймуни да се разхождат навсякъде- по СТАДИОНИ, дискотеки и ресторанти, БЕЗ маски, а искаха българите да НОСЯТ маска като влязат в МАГАЗИН. Хората ГЛАСУВАХА да МАХНАТ маските и Сертификатите за Българи.. А чужденците и изглеждащи като чужденци- араби, негри и китайци нека се ГЪЪРЧАТ в МИША дупка с ДВЕ маски, и ТОРБА на главата. Да ЗАТВОРЯТ всякави китайски Ресторанти и Китайски МАГАЗИНИ, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ... Щом нямат по ДВЕ маски, на устата и НОСА, направо да ги ГЛОБЯВАТ с 10 хиляди лева и да им ЗАТВАРЯТ, закриват китайксите магазини и ресторанти Всякакви чужденци- маймуняци- Сисиньо, Роберта, Али СОу , Дийс Бост да ходат с ДВЕ маски и торба на главата НАВСЯКЪДЕ по СТАДИОНИТЕ и по улиците..

Три месеца анализ? Кво анализират ? Тока ли цената ли Боко ли кво анализират толкоз сложно?

Аха да станат готови с анализите и мандата ще свърши. До сега не съм виждал в световната политика някой да иска 3 месеца за анализ преди да вземе мерки с криза от какъвто и да било характер.

На Кирчо спуснатите му приоритети са два. 1. Ваксане (заличаване) на българската нация. 2. Ескимосите в ЕС Мунчо също е наясно с това, което го прави национален предател.

Най вероятно го изследват както е правил Никола Тесла едно време... търсят му полюсите... посока на движение... съпротивление.... То положението е ясно, тоя просто бави топката докато за българина настъпи момента на безизходицата...

Този човек с всяка своя публична проява олеква все повече. Уверено върви по пътя на Бареков.

Е чак толко не бих го обидил.

Кирчо е по-зле от Дудука. Барека не е живял 30 години в Канада, но английският му е на нивото на Кирчо.

Забравих да кажа, ако тоя е отличник от Харвард, еб@л съм ти и университета.

Казвам го, като човек завършил престижен университет …много ниска топка е господинът

той Кирчо и ПП са ясни, след като на клетвата им като правителство, не бяха поканили никой предствител на официалните религии в България , то те са си едни безбожници, та си лъжат, както искат.

Хм интересна гледна точка. Те ли имат отговорността да организират "каненето" ?? Иначе като цяло религията е добре да се държи на страна от политиката.

В сравнение с тоя Жан Виденов ще е като Уинстън Чърчил.

много сте нетърпеливи момчета! Ако сте така и в секса... много ще Ви обичам,но ще ми лисвате :*) дайте шанс на проекта.

Че са проект, проект са Най-вероятно на не платоническата либоФ между Мунчо Шпаклата и Херо Мустака Ама имаше едни 600 допълнителни машини за които никой не даде смислено обяснение И “проекта” някаква си “изненадващо” стана първи Ясно че ни излъгаха Ясно че са новобранци Ясно че ще учат на наш гръб Ясно че са кукли на конци Ма Що трябва да очакваме чудеса от тях?

Този уникален гьонсурат и некадърник Киро Шмекера ще остане в новата ни история като най-голямото недоразумение достигнало до най-високия държавен пост, благодарение на манипулации, мадуровките и нихилизма на българина.

"Не соча с пръст, но казвам, че не е нормално точно в деня, когато се заклехме, да се вдигнат цените" Предполагам Мунчо и пращаше Рашков да ги плаши за да отложат поскъпването за след сдаването на отговорността на служебното правителство. И аз не соча с пръст ... ама ти счупи метъра за демагогия.

"Радваме се, че имаме тези дни за анализ какво се случва с доставчиците на газ, с азерския газ, с износа на ток, откъде идват тези пикове, каза Кирил Петков. На нас ни трябва най-малкото 30 дни поне, или 20 дни, за да може да проверим всичко това, добави премиерът." За българските реотани вица може и да не го знаете. Съвсем пресен.

.... "30 дни поне, или 20" ... 10, 5, 3, 2, 1 ...

Не знам дали знаете,но депутатите ще вземат 13-та заплата сега,демек ще вземат по 2 заплати на куп,демек по 20 000 лв,че и отгоре,а вие ще се чудите,как да си платите сметките и да изкарате до другия месец...

Да докопат депутатските кИфтета

от 30 години това правят. нали чу,че Караянчева се връща в Парламента...живота извън Парламента и ГРОП е труден

"ще се субсидират онези фирми които имат нужда" ... наще

Маските НЕ спират РАЗПРОСТРАНЯВАНЕТО на вируси.. Вчера един познат отишъл в МОЛ, където искат едновременно и сертификати и носене на Маски... И започнал да се разболява.. До вчера обикалял БЕЗ маски нясякъде и НИЩО му нямаше... Обаче от влизането в МОЛ, се разболял. Хем носел маска.. Със сигурност, някакви китайци, японци са РАЗПРОСТРАНИЛИ вируса.. И с тия МАСКИ, дори НЕ можеш да ги познаеш ,за да ги ИЗГОНИШ от Магазина си, за да НЕ те заразяват.. Трябва да МАХНАТ маските за българи, а китайци и негри да ходят с торба на главата и найлонови ръкавици, за да НЕ ни заразяват.. Ако се приближи китаец или негър, направо да му казват да се МАХА, за да НЕ ни заразява.. Хората ГЛАСУВАХА за партия "" Продължаваме Промяната "" за да МАХНАТ всякакви МАСКИ и Сертификати, и Софийските педдрази с МАСКИ - Б.Борисов, Слави Трифонов, БСП, ДаБългария... Затова и за партиите- мошеници с МАСКИ гласуваха само ПОЛОВИНАТА от тия на предишните избори.. Чакаме да МАХНАТ- Маските и Сертификатите за Българи.. А чужденците- араби, китайци и негри да се гърчат в МИША дупка. Министрите са сложени за да ни ПАЗЯТ от ВИРУСИ и чужденци- Нашественици.. Щом има Епидемия от Китайски ВИРУС, министрите трябва да ИЗГОНЯТ всякакви китайци от България и да ЗАТВОРЯТ китайските ресторанти и китайските магазини... След като ги ИЗГОНИМ, Стоките на китайците може да останат за нас, българите. Ако има епидемия от Африканска Чума, трябва да ИЗГОНЯТ от България и да застрелват още на турската граница - всякакви негри маймуни... ЧУжденците, пренасящи ВИРУСИ да се гърчат в МИША дупка, за да живеем добре ние българите !! Всякакви футболисти- чужденци нека да ходят с торба на главата и найлонови ръкавици, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ.

ГоУеми революционери сте, бе, лешпери! От дивана може всеки, ама топки нямате за истинска революция! Пъзливи сте до мозъка на костите си, даивъ и амебите недоклатени, даивъ!

Се оказа треторазрядно недоразумение.

Това зализано хюмне пак плещи за боцкане. Искал 300 000 на месец боцнати. Аи сиктир бе канадски леке. 300 000 павета ще видиш много скоро. Що не агитираше така преди изборитеа, а? Щяха да ти липсват едни 15%.

напишете 3-4 имена да видим Вашата алтернатива. засега не виждам Вашия страх на както стъпва .

И коментарите ви ще анализираме. Не може в деня, в който се заклех, да ме хейтите!