Коментари - Енергийните преговори в ЕС пропаднаха заради въглеродни спорове и битки за зелено финансиране | Бизнес.dir.bg

Коментари - Енергийните преговори в ЕС пропаднаха заради въглеродни спорове и битки за зелено финансиране | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво стана , нали всяка държава си е Суверенна , как така едни решили за другите ?

Когато некомпетентни, но със самочувствие на някогашни господари на света решават съдбините на ЕС резултатите ще са винаги плачевни. Когато си докарал с некадърната си политика нещата до там, че икономиката да изнемогва, а потребителската кошница на хората да се изпразва да се занимаваш с въглеродни емисии е признак на надменност и политическа шизофрения. Това може да се промени само и единствено с дебела тояга и метла, с която всички тези джендърчета в Брюксел да бъдат изринати на бунището. За 30 години съсипаха един континент, дал толкова много на човешкия прогрес и го превърнаха в безгласна буква на световната сцена. Единствената му роля е да скимти след лаенето на господарите зад океана.

Въглеродния пазар е като биткойни имаш нещо но не го виждаш само някой ти казва че го имаш.

да , НО банките прибират 65% от наказателните плащания

е едно военно политическо и вече икономическо джудже осакатено и импотентно.Вечеи 15 години го няма на картата на света като фактор от който зависи нещо, освен смях и гротеска и вицове в една говорилня завършващи с хомо снимки с чаша шампанско.Затова и са наказани сега да плашат 10-15 пъти по високи цени на газ и ток и фалити на фирми и домакинства.и И не се вижда светлина.

Въглеродните емисии , пълнят джоба на банките 65% от остават при тях ? ЕС е 1000 пъти по лош от СССР , нищо чудно щом има номенклатура от соца при тях те са ги светнали ! Не знам само народа ни до кога ще се подлъгва по добрините им ?

Преди няколко дена гледах посред нощите предаване по небългарска телевизия. Там хората се обединиха около становището, че ЕС е жалка и административно немощна защото огромната част от сегашните ключови ръководители на тази организация са хора без семейства и главно без деца и нямат каквато и да е реална престава за днес, за утре за това което става на улицата, а усещанията им за Света се крепят на изкуствено създадени, розово героични реалности ("виртуални" реалности), които ги държат непрекъснато в някакъв транс подобно на 10-13 г. хлапета, коит оса играли цял ден компютърни игри... Това си е май точно така !

"Австрия даде да се разбере, че ядрената енергия няма бъдеще", каза австрийският канцлер Карл Нехамер. Тежката бъркотия в главите на някои от лидерите на ЕС се увеличава със всеки изминат ден. Има толкова много от тези лидери, които смятат, че с въртележките, които са понастроили ще решат енергийните въпроси на ЕС.

Това доходно перо "цени на въглеродните емисии" който го е измислил, цица ли цица ... Търговия с въглеродните емисии - който се минава, минава се, който печели от глупостта на другите, печели.

Енергийната политика е голяма печалба за Китай и Кореяне за ЕС .Тот там докарват соларни и вятрънни централи. премахнете данъците и таксите и ДДС за включване и поризводство.

В историята не е съществувала по-голяма карикатура от ЕСССР, баси... Никой дори и не е успял да се доближи...

пословицата е ,,много баби - хилаво дете" ; волатилна цена = колебаеща се цена, живи & здрави

ян'1949 до юн'1991 в бившите изт.европ.държави е действал съвет за иконом.взаимоп-щ, ама по причиня вероятно перестройката (преустр-то) на мих.горбачов е извън строя; икономич.правило е че от едно нещо има повече бройки - то спада цената за бройка, живи & здрави

Най големите ш..и.б.а.ня.ци са швабите...за 3 път искат да потопят Европа. Те са прокобата на Европа..

Стоплете хората непоръбени ЕС бюрократи , не стига че сте 100 000 но и нищо не струвате като мисловен капацитет пример е / некакви празници / Излъгахте българския народ , като купихте продажната ни соц. номенклатура ! Куница-Парибица кога ще я съдят ?

Въглищата нямат бъдеще, атомната енергия няма бъдеще, двигателят с вътрешно горене няма бъдеще...е как ще стане и сегашните заводи и битови потребители плюс новите електромобили да карат само на фотоволтаици, перки и ВЕЦ ?

нямат бъдеще & външно горене двигатели т.е. ползвани за самолети, & космич. ракети , петрола & природния газ в земните дълбини също не са безкрайни - & те в един момент ще свършат, & какво остава като евентуален изход: парафин или восък за свещи ?! да му мислят настоящите малолетни индивиди ,ама те не са виновни за настоящето ,живи & здрави

Че точно това са причините за затоплянето и ако се върнем по пещерите то ще спре. Европейците може да се върнат , но Китай няма такова намерение.

Дри и за спират колите и промишлеността пак температурата ще се покачи 2.5 градуса

Всички автопроизводители минават масово на електрокарчета, А без нови АЕЦ като как ще стане работата? Или като почнат масово да клякат енергосистемите в Европа, тогава ще мислим?

детска градина,на ти куклите,дай си ми парцалките. Аргументи и трезва мисъл-да,ама друг път.

Управляват ни некомпетентни гейове и проститутки.Какво могат да решат?.Трябват учени и експерти,не празноговорещи политици.

Америка ви казваше дс не се опасвате с руските потоци, защото кремълското джудже ще ви изнудва, но кой да слуша… ето на, че това се случи, кремълската путка вдигна цената на газта и повлече нагори цените на електроенергията и всичко останало.. освеннтова и струпа 100 хилядна червена орда на границата с Украйна, за да я превземе и евентуално да влезе в Европа.

Тъкмо се чудех, къв е тоя смях в Кремъл

За съжаление ЕС начело със зелените д@били няма бъдеще. Просто тези са ид.и.оти, които вярват в религията на затоплизма. Тях с доводи не можеш да ги убедиш... Ще правят,ще струват, само и само тяхното да стане.

Инвестирането в алтернативни енергии и технологии е удачно, доста иновации полезни за всички неща са излезнали оттам. Далеч съм от мисълта, че без може да минем обаче.

Започвам да подозирам вече, че Фукушима е активно мероприятие! ... справка: Близнаците в Щатите!

Има си хас да не е, че и плюсове са ти сложили

Докога тези жалки твари ще затриват бъдещето на децата и внуците ни? Време е да ги изтрием от лицето на Земята!!! Дано сирийските инженери ни изпреварят!!!

Не мога да разбера следното нещо. Ако некой има позиция че АЕЦ е нужен, той трябва да извади някакви сметки, графики, числа и да го докаже. Ако някой мисли че АЕЦ няма бъдеще, трябвад СЪЩО да го докаже с сметки, числа..... изощбо както се прави в всяка нормална фирма която приема важни решения. ------- КАК е ВЪЗМОЖНО на такова високо ниво, да се решават въпроси които засяагт ВСИЧКО в ЕС, който определят бъдещето. Как може единствените аргументи да са "Австрия даде да се разбере, че ядрената енергия няма бъдеще" "Хората надценяват важността на този въпрос" Това може да са доводи само на пълна абс тъпа убита калинка. Ше патиме с тея амлоумници мнооооооооооооооо

Шило

Ами, браво на поляците и унгарците!

Поредният провал ! Провалите на ЕС край нямат !

Ако заради вашата глупост и ибрикчийство спре тока дърпаме шалтера на това жалко посмешище наречено Еврогейски съюз и се връщаме в свободна Евразия.

СодомоГоморския Еврогейски съюз ... Отново се хванахме на Лузърското хоро ... Кога ще уврим, че РЪЧЕНИЦА трябва да играем?

Аз имам предложение: Веднага да спрем АЕЦ, въглищата и газовите централи. Да останем само на панели и перки! Както предлага Малтинчо Димитров и ЕС. ПП: дървото секач ми прилича на него!

_stankow

Много са добри на приказки чиновниците от ЕС. Стане ли дума за пари - ще си издерат очите. И въобще перки, панели, въглерод - идиотски са им "идеите" !

Братчет, не са прости. Събрали са 300 милиарда евро от данък въздух! Много добра пара! Правя им поклон! Никой в човешката история до сега не е въвеждал данък въздух!

Енергийните преговори в ЕС пропаднаха заради въглеродни спорове и битки за зелено финансиране Ядрената енергетика също стана поле за ожесточени спорове Истински триумф на европейските ценности! Разбирате ли сега какво всъщност е педероатлантическата еврогейска завера? Разбирате ли защо неистово бързаше да се разшири на изток и да пъгълне свежа кръв, човешки ресурси и пазари? Въглищарското споразумение на наглосаксите е проклютието на Европа!

политика, която се превърна в фокус на интензивно лобиране от страна на … ‘баси неграмотните журналя

България трябва да напусне еврогейския съюз ако не се признае ядрената енергия за зелена.

Защо ?! …та нима не можем да Си Развием Сами Енергетика ?! ..т.е. Започвате ли Да загрявате Защо става ВсичкоТова ?

Шило

Дай идеи! Как? Ти ли ще духаш или ще светиш?

вярно - емисии няма, но е токсична за околната среда и периода на разграждане не е 10 или 50 години...

Бъ-я е в земетръсна (помните или не земетресенията в стражица, във рум.планин вранча което пък чак в южна добруджа бе усетено) зона, как да спреш радиация: нечуваемо,невиждащо,немиришещо, японците уж работяги, умници, небедняци а не предвидили че не е достатъчно висока предпазната стена/дига около фукушима атомната им централа & ... март 2011 цунами/гигантска вълна която е наводнила авар. ел.генератори които технологично е трябвало да подадат ел.ток към помпите чрез които постъпва океанска солена вода за охлаждане на ядрените реактори ... живи & здрави

ЕС е грешно замислен проект, който започва вече да се разпада. До 5 години няма да има и следа от новия СИВ.Така наречения зелен преход е най-голямата глупост, която ще забие последния пирон в ковчега на Ес. А на пишещия по-долу за жълтата торбичка на Рашков. Разкри се че вътре е имало един изкуствен член от най-големия размер, предназначен за Боко.

Там е проблема, че не е новия СИВ. Едно време СИВ беше истински съюз а този Франкенщайн наречен ЕС е подобие на съюз.

Бе да ти кажа не е точно така. Имаше разпределение на отраслите. Примерно обувки и текстил ще се правят в ГДР, Чехословакия и Румъния. За нас беше козметика и консерви. Още преди СИВ, през 50- те спряха производството на самолети, Сигурни не знаеш, но началото на 70-те ,България произвеждаше Рено- нормални и спортни автомобили- Булгаррено. СССР спря производството. Дадоха ни лиценз само за боеприпаси, леки бомби и Калашници. Друг е въпросът че брилянтните бг инженери направиха по- добър Калашник от оригинала. Така че СИВ също не беше ок за нас.

Ти сигурно не помниш, но ние правехме нещо по-добро, компютри, това беше бъдещето.

Ммм…абе че Има Критични липси на Контрол - ясно ! …ама я вижте “наште” “избранници” Там ! …и Се Сепнете че Е Същото отн. Унгария, Полша, Румъния, Словакия ! …пък и Има и еднитам “несъществуващи” знаете…

В близко бъдеще не виждам как без ядрена енергия ще се заменят въглищата и природния газ. Само със соларки и перки това е невъзможно. Дори битовите абонати да решат този проблем за индустрията е безумие.

Хюндай пуска Н модел(и)…тааа - Ни ли трябва Преработване на Преработена Енергия ?! …или Директно Потребяване на Самата Енергия !

нашите прозападни урви затвориха 4 реактора на Козлодуй които 100 г.не можем да изплатим Е същото време се отвори Черна вода в Румъния Гьотверени Сър Джон

А Хибридът на стенатааа - АчикАчик ДъСъ висиии… и далидали.

Намерете Автора ! ..на Този Пасквил ! …иии - му “благодарете” ! …или е Ретардент, или е на КъсаКаишка “списвател”Беневолент ! ——— Описаното НЕ е вярно.

"Австрия даде да се разбере, че ядрената енергия няма бъдеще", каза австрийският канцлер Карл Нехамер. "Хората надценяват важността на този въпрос", каза на свой ред германският канцлер Олаф Шолц хаха, поредна греда за мунчо

Му Го

Този ЕС няма бъдеще, ако не може да взема решения! Не можа да прекрати въртенето на лятно и зимно часово време, сега се оплеска и със зелената енергия! Докога ще ги дундуркаме тези нищоправци с петцифрени заплати в евро?!

НАТО. …иии - Специалните Служби токуВиж “почистят” Заразите. …от ЯсноКакъв Бяс.

Тоя дето я е писал тази статия, дано таксономията да го покоси !

Напускаааай! Нямаме работа с тия тъпанари. Хващаме си се пак с Русия и всяка коза за свой крак. А тия афро-арабиън ще ги довършат и без това до 20 години.

Защо днес я публикувате, за да се прикрие, че на заседанието е присъствал Радев!

_stankow

Защо да се прикрива ? Присъствал е, направил е изказване. Да се признае ядрената енергия за "зелена". Това са българските интереси, защитил ги е !

Не може ли Лена да им се скара на тия , както на нашите за мораториум

Въпрос номер 1 е , какво е имало в жълтата торбичка на Рашков !?!? След разпивката със съдиите в кръчмата средец

Дамаджана кво….

Ненормалниците продължават ритуалното самоубийство на Европа

Като построим втори мост над дунава, за военни цели !?!?!?!? Ще се оправим

Трябваше някой да му каже на канадското Кире, че руснаците и без мост, ще го форсират Дунава. Ако някой знае, как се прави това, това са точно те.

Няма да помогне. Най- вероятно не е чел и история.Ще трябва да му се обясни бавно и обстоятелствено.

Az mie biZgrani4no drago 4isa prupadnali....

пропаднал ти е само българският

Вашта мама дебелогъзи Брюкселски смръдливици! От секъде прозира на лобизъм и корупция при вас, а уж сичко зо благото и просперитета на народа било!

Нормално. Във власта в Германия сега са се настанили празноглавите зелени.

през Януари ,с кофи ще носят ток и газ. през Март ще забравят до следващия Януари

то,като водата....човек се сеща,като спре.

Това в дългове от новите невнятници , колко милиарда са ни ?