Коментари - Енергийна ефективност и развитие на електрическата мрежа: Инвестиция в по-зелено бъдеще | Бизнес.dir.bg
назад

Енергийна ефективност и развитие на електрическата мрежа: Инвестиция в по-зелено бъдеще

Проблемите при зеления преход с акцент върху електрическата мобилност и енергийно ефективните домове

Обратно в новината

Коментари - Енергийна ефективност и развитие на електрическата мрежа: Инвестиция в по-зелено бъдеще | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Метод е директното изгаряне на дърва за отопление. До 85% ефективност.

имали а страната Идиоти , слушащи и четящи тези уродливи мисли ?????..

Стига лъжи и промивки,защо Германия отвори въглищните централи,защо сащ не приемат зелените квоти ....

Пълни глупости само глупаците могат да вярват във това. Човек ако има малко мозък и следи световната политика ,пазарите,войните който водят САЩ и Партньорите им от ЕС,,под претекст че се борят за Демокрация ще видят че не демокрацията ги интересува а находищата на Петрол и Газ. А самозванци като Борисов,Киро Тъпото,Асен Мошенника и там кохортите им хал хабер си нямат нито от политика нито от стопанисване и управление на Държава. А за зелените Активисти платени от някого въобще няма значение. За това никога България няма да е Просперираща и стабилна Държава. Дори е заплашена от заличаване. Не може да съществува субект който няма Стопанска,,Енергийна ,Индустриална независимост . Сегашните окупирали властта по роднинска приятелска линия фамилии във всички свети на властта от министри,депутати ,силови съруктори,съд Прокуратура водят този субект към своя Край. Уви в природата оцеляват най силните в човешките общества най подлите,некадърните,безочливи, се издигат до върха на пирамидата и използват създадените структори за бухалка и собствена Армия която да ги пази. Уви приятели лъвовете сами си вършат работата а чакалите на групи . До като има чакали на власт и кошарата ше е пуста и в душите ни щее пусто

Поредната простотия, глупост и мушенгия измислена от един файтон некадърни, извратени и алчни дебелосерци позиционирани в Брюксел.

явно се хвърлят бая пари за такива статии

Зелената мафия плаща. Накрая половин България ще стои на тъмно и студено.

И всичко това "заради детето с тротинетката на светофара".. дето оня ден си разби главата, щото кара тотално в разре, със закона? Не е ли по-лесно просто да хванем и да изхвърлим всички тротинетки. Сега сериозно - знам за поне 3ма корумпирани служители на ЕРПтата, които подписват документи за ВЕИ дори без инфраструктура. После всички разходи се разпределят през такса пренос, която до скоро беше повече от 50% от сметката за тока. За какви глупости ми пише тази статия? Какви икономии какви 5 лева. Всичко се прави в интерес на едни хора, които само смучат кинта като прахосмукачка за сметка на всички останали.

Докогга ще лицемерничите? Никой не иска енергийна ефективност. Едно от електроразпределителите дружества у нас искаше повишение на цината с мотива, че спаднало потреблението.

ㅤ

"...развитие на електрическата мрежа" Какво развитие, какви 5 лева?!? Развитие на мрежата не е имало от бай тошово време насам. 60% от стълбовете са ръждясали, останалите са 50/50 бетонни и дървени, като последните са масово в Родопите и въпреки 20-те ръце лак, пак си гният "бавно, неусетно почти". Четейки гръмки слова в сайта на ЧЕЗ (преди 2 години): 600 хиляди лева за инвестиции, ама написано с големи букви... Егати смешната сума, дето я смъкват за 1 месец от 1 квартал с размерите на Дружба в Плевен. Голяма инвестиция, няма що. Всичките им инвестиции за "развитие на електрическата мрежа" са такива - едни големи PR материали, със сочни червени букви, а под тях - трици за маймуните. Но маймуни с трици не се ловят!..

Чудесно но това никак не изчерпва зелените политики - задължително покриване на покривите със соларки - задължителна термоизолация на всички сгради и отопление с термопомпи, за предпочитане с геотермален източник - закриване на ТЕЦ и замяната им с ВЕИ - забрана на отоплението с твърдо, течно и газообразно гориво и замяната им с отопление от геотермален източник - забрана на ДВГ и замяната му с електрически транспорт е велосипеди - забрана на преживните животни на първо време и на всички в в по-дългосрочен план и замяната им с протеини от аквакултури, синтетични протеини и такива с по-нисък въглероден отпечатък, примерно насекоми и ларвите им - в дългосрочен план също и закриването на АЕЦ и замяната му с ВЕИ - преминаване на енергетика и транспорт на зелен водород Това, дру... господа европейци е новия седемчгодишен план на ЕС за зеления преход

може ли да отрежеш есно дърво да бучнеш една перка и да си доволен от това?

Отрежи дърво, направо ВЕИ отгоре мо. Това ти е зелента сделка. Кражбá колко мое и тва е.

'зелено бъдеще" и да с иго наврете дълбоко дълбоко в продажните евролиберални педалски задници.