Коментари - Енергиен мениджмънт и изкуствен интелект, стратегии за по-сигурно бъдеще на бизнеса | Бизнес.dir.bg
назад

Енергиен мениджмънт и изкуствен интелект, стратегии за по-сигурно бъдеще на бизнеса

Четвъртото издание на RealTime Future посветено на актуални въпроси от областта на изкуствения интелект, възобновяемите източници, енергиен мениджмънт и микромрежи, зеленият градски транспорт

Обратно в новината
| Редактор : Калина Петрова

Коментари - Енергиен мениджмънт и изкуствен интелект, стратегии за по-сигурно бъдеще на бизнеса | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, разширявате базите данни, стоварвате огромни масиви в огромни дата центри. И какво, имаме по-бърза търсачка, защото ChatGPT е един по-бърз Google, и познайте какво, нищо което казва не може да го приемете за вярно, и пак ще трябва да го проверите. Общо взето интелекта е внедрен отдавна, това е просто по-ново поколение софтуер.

Е айде стига споменавайте този изкуствен интелект , защото е невъзможен. Може да създавате по-разширени база данни, но накрая така ще се оплетете в собствените си мрежи , че всички процесори ще гръмнат едновременно. Той интелекта отдавна съществува без да е вкаран в чипове, но мозъка ви е много малък за да го разберете.

Ама как само ви гаврят със тези тъпотии , просто такъв цирк не е имало още от Римската империя. Гавра с публиката - това трябва да се гледа и да се изучава от учените.

ДИР днес е абсолютен прпаганден парцал на АзБ

Докога ще пробутват платените реклами на зелените мошеници за "новини"?

Началото на края ,скъпи олигофрени

с изкуствен интелект! Подкрепям, подкрепям!

На нас такъв Интелект ни не требе! Ние си имаме Мария Габриел!