Експортната цена на руския газ може да превиши 200 долара за 1000 кубични метра

Експортът на втечнен природен газ през 2021 година ще възлезе на 29,9 милиона тона, което е с 1,3 процента под миналогодишния обем

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От статията не става ясно на какво се дължи поскъпването!?!

Липсва прогнозната цена за USA LNG

тия пак планираха петилетката без кръчмаря.

мдааа... за фашистка германия 131,6 долара, а за братушките преди да попаднат под крилото на меркел - 512 долара (2014та.)

Държавата Путлеристан отива на фалит и султан Путкин се чуди как да върже бюджета че гладните мужици почват да недоволстват. Предстоят весели сценки.

Както стана с Америка ли?Ха,ха!Ами и те ще заемат няколко стотин трилиона като САЩ и ще кажат после,че нямат намерение да ги връщат.

Явно не знаеш, но Русия ЩУПУВА ИМЕННО ТЕЗИ ЦЕННИ КНИЖА на САЩ. И то охотно и дългосрочно. Държавен дълг. Въпреки че САЩ плаща 0.5% дивидент. Но книжата са 100% гарантирани. Докато Русия емитира държавен дълг с десетки пъти по-големи дивиденти, но финансовите играчи не смеят да купуват....защото нямат гаранция за инвестицията си. Всъщност САЩ забрани даже, американски фирми да купуват руски държавен дълг....а Путя дори и не си помисля за подобни АСИМЕТРИЧНИ КОНТРАСАНКЦИИ....както за чешката бира. А.ха.ха