Експерти: Европа да преразгледа целите за зеления водород

Целите са завишени и са над очакваното търсене. Кратката времева рамка за изпълнението им поражда множество опасения

Обратно в новината

Коментари - Експерти: Европа да преразгледа целите за зеления водород | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този преход е повече идеология и много малко икономика. Капитализмът се трансформира в капитализъм на заинтересованите- всички заинтересовани участват. Накрая печалбата идва от държавата като грант, но само за тия, които са слушкали, а другите все едно, че нямат акционери...

Новите технологии приближават земята към смъртта ,за новите технологии са нужни голямо количество ценни метали така че важни са парите !

Преди, това за зеленият водород ,трябва да се уточнят ,какво точно представлява зеленият хайвер ,че много разновидности му разкриха тия европеици

Абе важното е да се ваксинира , мрази Путин и да подкрепя лгбт.. смятам събрахме точки за зелената класация

Най- добрата еко политика е да се улавят замърсяванията с филтри и да се улавя и складира подземно СО2. Без закриване на ТЕЦ. Така постепенно и пазарно ще се премине един ден на водород, но не толкова безумно бързо. Ще стане така сега, че по обяд токът ще е много по- евтин от вечер и нощем и ще мръзнем без отопление. На север имат вятър, а ние нямаме толкова и ще е сложно, освен ако не покрием билото на Стара планина с перки- там има много вятър, но се скапва пейзажа.

А кой ти каза, че со2 е проблем? Същите, които твърдяха, че ковид19 ще ни довърши без ваксинация? Това беше първата пандемия в историята на човечеството, която....не доведе до намаляване на броя, а до увеличаването му .. и ти продължаваш с со2 и подобните измислици... Я кажи кое определя сезоните на Земята? Кое определя дали в Норвегия ще е -20, а по същото време в Австралия+30? Да ти подскажа ли? Наклонът на земната ос ;) 6° решават температурна разлика от 50+ градуса Целзий. А е факт, че в последните 100г се наблюдава изместване на този ъгъл по чисто физични/космически причини.. Ама вие гонете 4% газово съдържание според некои учени от ссср/Израел/Калифорния/Харвард..

Значи малко им се виждат грантовете и ограбването та искат да се даде още

Никой не чака и не се съобразява със загубеняците. Ако те успеят да наваксат добре, ако ли не изпадат. Така е било и така ще бъде! Западна Европа се трансформира, бач Ганя чака, изчаква, да види, да прецени и хоп пак ще се окажем бедните нещастници.

Някой мирисал ли го е този зелен водород, рязал ли го е на салата, сипвал ли го е в чаша. Европа и най вече Германия не искат евтиния газ и петрол от Русия. Добре, тогава още тази зима ще ядат големия и миризлив афроамерикански ТУР.