17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На българските ли прекупвачи да продавам за стотинки или на германските за евро (не за центове) ?

има една голяма верига у нас, която специално зарежда с български зеленчуци- ама не открихме разликата между тях и вносните. така че- все едно, поне цените да не са високи, защото родния производител- и/ли прекупвач- е твърде нескромен в материалните си претенции

Ами как няма да са , нали нашите новоизлюпени демократи унищожиха цялото ни стопанство само и само заради едни комисионни от внос-износ.

Някои хора не се нядоха! Не е хубаво и много пари да има човек!

След като бездържавието няма собствена политика за стимулиране на родното производсто, ще се внасят отровните, пълни с пестициди плодове и зеленчуци от Гърция и Турция, които трябва да се унищожават, а това струва скъпо. По-добре българите да ги изядат както казват турците.

не купувам гръцки, турски или от другаде домати, краставици или чушки. Предпочитам Българските макар и да са по скъпи, просто вкуса е съвсем друг.

Тва е щот у нас домати и краставици не виреят !

специално по отношение на доматите сте на път да се окажете прав - изгарят

Пич, в някои райони може, но това е от времето. При нас са чудесни розови и големи.

А някога внасяхме само банани и портокали....износа беше за милиони..... От модерните думи на тази госпожа разбрах следното: ще вкараме последните оцелели зеленчукопроизводители в регистър, за да ги следим плащат ли си данъците... Следващата стъпка сигурно ще бъде да създадат паспорти на градините и оранжериите само срещу 1-2 лева на квадрат.... тъй де кат няма партийни субсидии - все отнякъде трябва да дойдат парички....

Не може да бъде питахте ли Баце сега ще му паднат данните за износа.