Експерт: Продължението на „Турски поток“ може да се окаже неефективно

Газът вече не е онази стратегическа суровина, която е била преди време, смята Юлиан Попов

Обратно в новината

Коментари - Експерт: Продължението на „Турски поток“ може да се окаже неефективно | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак налазиха дебилите тук. Кой ли ме кара да влизам в примитивни сайтове? Истините са 50%, коментаторите примати.

A като спрат АЕЦ и цетралите на въглища с какво ще произвеждат електричество

България е умряла, той се загрижил за 2050 г. Боже,прибери си вересиите.

И твоята русия е пред пореден колапс и разпад!

Северен поток-2 ще се изплати на комунистите от кремъл едва след 50 години. Мурзилките не се надяват на никаква печалба от този проект... защото след 50 години раша, както и ссср ше е фалирала и няма да съществува в сегашният си формат. Северен поток-2 за руснаците е само инструмент за рекет и изнудване на Европа при необходимост.

Оня ден червените идиоти като папагали отричаха тази новина: "Газпром" отива в САЩ за долари за първи път от 2017 година: https://business.dir.bg/comments/gazprom-otiva-v-sasht-za-dolari-za-parvi-pat-ot-2017-godina . НА ТАКОВА УНИЖЕНИЕ МОГАТ ДА СЕ ИЗЛОЖАТ САМО ПУТЕНОИДИТЕ НА ВАТНАТА СМЕХО-ДЪРЖАВА.

Силно замириса на фалиращ Газпром и фалираща ватна кочина. Дните на бензоколонката раша са преброени... Всяка година влизат в работа все нови терминали- Полша, Испания, Германия, Литва, , за разтоварване на втечнен газ от Америка, Катар, Израел...

"Юлиан Попов е български писател и журналист, министър на околната среда и водите в състава на правителството на Марин Райков."

За първи път разбирам, че ? Попов е такъв голям експерт по ВЕИ и ЕЕ. От къде се пръкна бе чожум ?

а бе на картата крим е руски или на мен така ми се струва? украйна ще съди дира за такъв граф:))

Да осъдят и google тогава, че и на тяхната карта е руски :))

Поредния соросоид... Получавал възнаграждения от Американски и Английски фондове... Прочетете му биографията... Поредния експерт , невиждал кран за газ или елетрожен - литератор и специалист по всичко... а най - вече на дълбоките поклони пред господарите на запад...

Тоя от къде се идвъди че разбира от газови доставки-

Поредния соросоид... Получавал възнаграждения от Американски и Английски фондове... Прочетете му биографията... Поредния експерт , невиждал кран за газ или елетрожен - литератор и специалист по всичко... а най - вече на дълбоките поклони пред господарите на запад...

Абре Експерте, Що не им таковаме мамата и на руснаците и на хамерикаците, да наемем два танкера ида возим азерски и ирански газ през Черно море. Ей я къде е Грузия, има съвсем малко да се дострои газопроводът им за да стигне до пристанище. После един плаващ терминал за втечняване и готово .... кВо ще им се навеждаме ту на едните ту на другите, а ? Я директно да им станем конкуренти, та да видят тогава кон боб яде ли !!! :)))))))))

Биогаз ли? Ще свързваме с тръба Банкяскиот?

Айде, почна се! Цвъки още не е закусил молитвено в САЩ и газопровода взе да става неефективен!!!! Набутаха ни несъществуващи самолети, спряха АЕЦ-а, сега и "Турски поток" им боде очите!!! То нали нашичките тъпанарчета подлайват покрай кервана им за Венецуела, а там петрол бол - що да не ни продадат от него!!!!

Продажно соросоидно изчадие с британско поданство. Хем тъпо, хем некомпетентно, а се опитва да изкара долари с прогнози за неща, от които няма и елемнетарно понятие. Германците правят "Северен поток", поляците си прекарват тръба ит Норвегия, корабите на янките с втечнен шистов газ са се наредили като на хайван-пазар в Средиземно и Балтийско море, а той ще ми предлага с биогаз да строим енергетиката на съвременна Б-ия... Ами да вземе сибирската мечка да му пусне газ под носа, та да млъкне ведньж завинаги! Ама и тия от Дир-а си ги бива - с какви измислени "новини" обработват флавите на хората!

само в БГ. експертите никнат като губи.Ние сме държавата на експертите.За всяко нещо което някой реши да направи,се явяват експерти да кажат ,,правилното"

Експерт? Когато нямаше експерти, а нормални хора, България беше райска държава. Но се появиха експертите и всичко осра...ха! НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ЕКСПЕРТИТЕ. Ако те знаеха и можеха, нямаше с лъжи по медиите да си изкарват хляба, а щяха да работят нещо полезно.

това е факт, но какъв да ни е повода иначе да се закачим към руската империя

Вече да не коментираме предварително, че изпуснахме всички влакове да имаме стратегическо нещо. По-добре да го имаме, отколкото да нямаме нищо. Все умуваме, всеки пише, а не се знае кой му е платил. Бизнесът и инвестициите винаги се придружават от риск! Никой не ти гарантира абсолютно предварително.

Имам тука една жигула. Продавам ти я за 20 000... по-добре да имаш отколкото да нямаш. нали това ти беше аргумента?!

тоя експерт щеше да лиже яко и да се казва как тая газ е демократична