Eксперт: Очаква ни тежка глоба от Брюксел заради БЕХ и „Булгаргаз“

Ако някой си мисли ,че само с един доставчик на природен газ ще имаме хъб, значи не познава материята, твърди Васко Начев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нашите селски хитрувания за да излъжем Европа и да угодим на Кремъл, ще ни доведат само до положението от оня виц за солта, боя и... другата работа.

До .ГордРуснак 2018-12-05 13:07:43 ГордРуснак Че си руснак не ти личи.Но че си пълен с възд,х тъпак от далеч си личи.Рано си взел свръх доза

По-тежка глоба от КТБ има ли? Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Някой доставчик построил ли е тръба до България?

мушатка и теквата в килията на Иванчева!!!

Корнелката и тя си играе перфектно ролята на казионна опозиция ! Вдига врява за 20 овце и кози лятото , пък за гешефтите на управлението с ГеПи Груп и Газпром - нито дума !

Бойко и ГЕРБ излязоха най-големите русофили ! Даже са по-големи и от БСП-то . Не знам защо ги плюят нашите ЧебуРашки , като са свършили повече добри неща за руските империалисти , от уж про-руската БСП !

Отначало Европейците под крилото и по нареждане на САЩ спряха Южен поток! Сега напират да спрем и Турски поток, който да мине през България. През Украйна газът ще спре много скоро. Ще се топлим на дърва и пушек ще се вдига. И във всеки случай ще ни глобяват, и за газа и за дървата. Изходът явно е един: БГекзит и да се спасяваме кой както може...

В днешния свят няма "кой както може". Излезем ли от НАТО и ЕС, отиваме директно при Путин, т.е. ставаме "развита и просперираща страна" като Молдова, Беларус, Армения и Киргизия.

Булгаргаз може да нарушава Третия енергиен пакет, под благия поглед на Борисов, и същия този Борисов твърди че Третия енергиен пакет е причината да спре Южен поток... комичното в случаят е че Правителството има право да даде дерогация от европейските правила на проекти които представляват голям инвестиционен риск, какъвто беше ЮП но не и вече влязлата в експлоатация преносна мрежа на Булгаргаз , а и да не забравяме че и електророзпределителните дружества се ползваха с дерогация дадена им от Борисов за което от ЕС също ни скроиха наказателна процедура.

Оставка на Правителството !

stankow

Спряха ни реакторите, спряха ни Южен поток, канят се да ни спрят ТЕЦ-овете, сега и щели да ни глобяват за нещо си !? Абе не се ли вижда, че тези хора искат да ни унищожат, докога ще ги търпим !?

Нема страшно. Глобата ще се покрие от бюджета, а него го пълнят оФцете всяка година. Баце и неговия шут Цвъ. Цвъ. ги бОли фара за глобите на Брюксел. Важното е да не си разваляме отношенията с Путя.

Атлантическия " експерт" от некъв си атлантически съвет, я да каже, що българите нямат право на " пазарен отказ", а трябва да плащат за непроизведения ток на атлантическите Марици- некви стотина милиона. И ако тръгнем да се отказваме да плащаме за непроизведения ток, то атлантическите съвети и експерти ще заведат дело срещу българите, щото не можело да не се плаща за непроизведен ток на атлантическите Марици- това е атлантическа ценност на най- скъпа цена, плащаш за нищо. И Лукойл не са цвете за мирисане, ама там поне за 1 литър платен, получаваш 1 литър бензин.

Имам въпрос към редакторите на сайта ДИР-БГ: Снимката към новината специално ли е подбрана? Какво общо с България и новината има надписа "УНГЕНИ-ЯШ" който се вижда изписан върху тръбата?

Епа сигурно намекват, че Румънците започват да си строят газопровод с евро пари и накрая се оказва, че ние понеже сме на ключово място на Балканите ще имаме само интерконектори. Трандриетически газопровод ни заобиколи, като продължение на Трансанадолския, Южен поток се нарича Турски поток и свърша на границата с Гърция. Румъния правят газопровод до Австрия и за нас остава да си пусакаме само междусистемни връзки. Общо взето ако гледаш картата на Европа и как се менят плановете за гозопроводите, без никаква друга информация, ще решиш, че сме или Северна Корея и никой не си комуникира с нас, или примерно 3/4 от територията ние е заета от планини тип Хималаите, или че тук има постоянно течащ военен конфликт, ниякой няма да се сети просто, че политиците ни са безотговорни пред народа си мекерета, опъващи платна по вятъра.

Така работи бизнеса в Б-я. Срещу "скромно" възнаграждение политици поставят бариери пред конкуренцията. Така беше на времето и с мобилните оператори. Иначе държавата трябвало да дотира партиите да не ги управлява бизнеса. В момента партиите са на 2 хранилки - държавата и бизнеса.

Партиите се самоприемат и самоопределят за държавата и бизнеса: - те всички са на хранилка от народа

Ахам- ясно, експерт от Атлантическия съвет! Пак неква мръсотийка са изплюли срещу България. Ма видехме колко струват и " атлантическите ценности"- убиха саудитски журналлист, ма САЩ пак си подкрепят СА, щото требва да правят парици от оръжие и войни.

Тикво, оставка!

От много експерти в БГ сме на това дередже. За всички видове професии има недостиг на кадри.За експерти* местата заети,даже има и в повече.

"Анализаторът от Атлантическия съвет Васко Начев" Защо трябва да слушаме това американско мекере? Тия ни лишиха от евтин газ и ток и са за затвора. Кога най-после ще се потърси отговорност на продажниците като този, заради които България губи милиарди?

Мдааа. Като не губехме тези имагинерни милиарди, държавата фалира 2 пъти при Луканов 1990-91 и Виденов 1996-7г. Я червей нещастен се скрий в дупката си.

Фалира я т.н. демокрация. Господарите от запад. Сега натирват и камионите, затварят тецовете. Ако искаш хъб нямаш право. Само фащ имат права да купуват руски газ и го продават за свой. Т.н. демокрац5ия фалира държавата откъм население и то умишлено.

Това е резултат от руската кочина!!!

Баце, Идиото????

Както обикновено и сега ще повторя: - Невежеството ще затрие света, а България ще е лидер, по причина, че до управление на държавата се домогват не експерти в даден бранш и професия, а партийни послушковци!Насоящият Премиер за девет години изпоназначи хора с ценз - Публична администрация, Социология, Счетоводство и контрол, Международни отношения, Дизайнерство, да ръководят Министерство на Енергетиката, Министерство на Вътрешните работи, Министерство на строителството.След като се убеди, че тези хора не стават, той ги освобождава от пост и отговорност.В следващите дни същите тези хора, ползвайки информацията, до която са имали достъп на основание на заеманото положение, запояват да я анализират с претенцията, че съобщават на обществото някакви експертни анализи, направени от самите тях.АМАН ОТ ИМИТАТОРИ!МНОГО СКЪПО СТРУВАТ ТЕЗИ ЕКСПЕРИМЕНТИ, Г-Н ПРЕМИЕР!

НИКОГА ПОВЕЧЕ е БГ НЯМА да се построи нито ХЪБ, нито петролопровод, нити реактор, нито дори ГРАДСКИ КЕНЕФ! САМО ПЪЛЕН ОЛИГОФРЕН, може да повярва, че текущата управляваща измет е способна на каквато и да е творческа дейност освен крадене на европейските фондове! Добрата новина е , че до няколко години ще ни изритат и от там и тогава "жална им е майна на всички добитъци и овчари"!

Начи като взема една лопата /права/ и като ида при тоя Брюксел ли е какъв е не го знам .... Никой няма право да ни пречи да си правим каквото си искаме и да си крадваме кой както може!

Преди време когато, пак тук в ДИР пишех, че след ГЕРБ и Борисов Бойко Методиев, на България ще и трябват ДЕСЕТИЛЕТИЯ за да се върне поне малко в НОРМАЛЕН политически и икономически път ..... събирах негативи, минуси и епитети и етикети!? Е ... НЕЩАТА ЗАПОЧНАХА ДА "СВЕТВАТ" .... и само това да е .....

Това е класическа България : Правителството, ГЕРБ, БСП, ДПС и ПФ очевидно занаят, че ще бъдем осъдени тежко ( ако не - са абсолютни малоумници ) и допускат България да бъде осъдена стотици милиони. ЗАЩО ? ЗАЩО ? Очевидно е , че за няколко десетки милиона, които получават от Булгаргаз под масата. Ние всички трябва да платим примерно 330 млн. $ , за да получат управниците примерно 50 млн. $. Сладичко е да си политик, нали

Щом Васко от Атлантическия клуб казва, значи и решението е излязло и загубите са налице. Васко със сигурност милее да ни заобиколи поредната тръба

Скапани подлоги. Закрихте АЕЦ Козлодуй, закрийте и газопровода

АЕЦ Козлодуй си работи тъпако и ще работи до към 2050 година поне.

Ей, Смотан. На теб кой ти позволява да ми коментираш коментарите? АЕЦ Козлодуй Костов и Кунева му закриха 4 работещи блока. И Тиквата 2013а година ги наряза на скрап, въпреки че бяха консервирани и можеше да се поиска включването им.

Какво като ще плащаме НИЕ, щом като ББ с един играч си осигурява сигурен и висок рекет!? Както плащаме високите цени на газта, така ще плащаме и глобите. Какво пък толко!? Тъкмо по-бързо ще ни довършат.

Като ни глобяват - БГ-екзит!

надай се на пияни жени :-)

Гарантирано от гроб! Бай хой побърка света с неговия хъб! Сега да си завре хъба в хъба! Аман от неграмотни и лакоми калинки и султанки! Боже, отърви ни от тази крадлива шайка!

Бог помага, ама в кошара не вкарва, синко. Няма как Той да те оттърве, иска се и друг Божий наместник...

Пак сме си прецакали късметът.Както винаги!

Боце обиколи света неколко пъти и няма место, с което да не е договарял доставка на газ за хъба МУ!!!! Я да ги нарита типя неговите авери в Ес, веднага!

Много въпроси,отговори не чакай.Питай този дето беше все в прегръдките на меркел и юнкер.Оня - хъба, дето положи асфалт до Марс и докара газ от 100места. Никога България вече няма да мръдне от последното място по всички показатели,само първа ще е по смъртност,демографски срив,емиграция,бедност ..

Такава алчност от шепа олигарси за сметка на обикновения човек едва ли има някъде по света, може би в Колумбия, когато страната бе за няколко години пряко под властта на наркокартела Меделин начело с кръволока Пабло Ескобар...ето за това сме бедни и ще сме бедни и на Европа и омръзна да ни влачи и съветва...по добре е да ни хвърли на азиатските кучета и да се приключва с тая нещастна държавичка!

Защо българия не глоби ЕС защото ни затвори АЕЦ от 1 до 4 блок, защото спиря Южен поток, защото не спря мариците 1 и 3 като ни заплати пропуснатите ползи в двоен размер. Стига слугинаж. Не ни трябва ЕС който ни граби!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Защо България не търси отговорност от хората, които направиха тия неща? Юнкер не е идвал да говори какъв голям газов хъб ще прави.

Истината е, че ние Българите сами си го направихме това. Съгласявахме се с всичко.

Не българите, а ТИКВИТЕ!

Ма ние можем да се съгласим само с нещо, което искат от нас! А дали имаме избор е друг въпрос. Ако си живял на запад и познаваш манталитета на хората там, трябва да знаеш, че те питат учтива, дали желаеш и когато учтиво им отвърнеш, че не желаеш, те учтиво ти дават да разбереш, че това е само учтивост и всъщност нямаш право на избор.

Е, на тебе и акъл не ти трябва! Ако имаше, гямаше да задаваш тъпи въпроси. Щял да съди ЕС, който го грабел! Аман от тъпанари!

На КОЙ МУ ПУКА! Важното е Батко да препипа 4 милиарда за хъб,пък като го изгадят,който е на власт да му мисли с какво и откъде ще го пълни!

Между Булгаргаз и държавата! Къщото както и с Лукойл и държавата! А ние да се чудим защо горивата ни са едни от най скъпите в ЕС!

Кой те излъга, че горивата ни са едни от най-скъпите в ЕС? Я тръгни с кола на запад и забележи какво се случва с цените на бензиностанциите колкото повече пътуваш. Подсказка - не намаляват ;). Няма да споменавам и колко струва тока и водата на запад например. Така че ай стига се изказвали неподготвени. И ако може и да не коментирате относно качеството на горивата, щото и на запад знаеш какво сипваш колкото тука...

Тъй, тъй, материал за чоплене на семки и хапване на пуканки докато гледаме шоуто - бол. Въпроса е - и какво от това?

А БЕ КАК НЕ НИ ГЛОБИХА ЗАТОВА , ЧЕ СМЕ НАЙ-БЕДНА ДЪРЖАВА В ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ БРЕ !!

е следствие от горното!