Екипи на НАП и на Агенция "Митници" плъзнаха по складовете за горива

Асен Василев заяви, че са открити сериозни разлики между цени на едро и на дребно при някои бензиностанции

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И като издухате и горивата от складовете, после какво правим?

Ако не сте виждали хасковски нерез педал, ей ви го екземпляра на снимката. Можем да го дарим като хуманитарна помощ на маорите под формата на пача, джумерки, печени уши, зурла, крака и свински пържоли.

Това трябваше да го направите отдавна. И на децата става ясно, че бензинджиите и Лукойл в момента генерират огромни печалби от разликите в покупна и продажна цена.

"Цените на горивата в България остават едни от най-ниските в Европа, посочи Асен Василев.". Кокорююююю, а заплатите, Кокорюююю, заплатитеееее на кое място в Европа са? Кокорюююююю, а пенсиите, Кокорююююююю, пенсиите на кое място в Европа са? Кокорюююю, я сметни с една минимална работна заплата в Европа колко литра горива можеш да си купиш, Кокорюююююю, колко литра можеш да си купиш в България, Кокорююююю, а? Пак ни правите на боядисани врабчета, Кокорююююю, ама още малко. Всичко е като салама - има си начало и край!!!

Както и държавата генерира огромни печалби от ДДС. Накрая на годината излишъците си ги харчат безконтролно и със здеаве. Тангото е за двама.

Констатации много, реализации -нула. Накрая ще е наложени глоби за цели 3000 лева, а съвсем накрая събрани - нула.

Крайно време беше.