ЕК започна данъчна наказателна процедура срещу България

Брюксел атакува страната ни заради алтернативни форми на данъчно облагане

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С Бойко европейски фондове, с Мунчо европейски глоби. Летеца май като шеф на България му липсват полетни часове. Само може да изтребва. Фирми, фондове, рейтинги, доктори, работни места, каквото падне. Специалист изтребител.

Боко Рапоня требе да бъде тричан публично по три пъти на ден.

Откъде такова здраво въже?!

Европейските дебили имат кол в очите, те чистят прашинката.... ами офшорните фирми, ами американските фирми, които вилнеят в Европа и не плащат нито ДДС, нито данъци.... за тях няма ли да помислите дебили, или корпорациите да вилнеят, ще събираме данъци само от нещастниците дребни и средни фирми....

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

а сега ше се свържем с тях да им преведем най-после дължимите ни данъци . Явно БНБ не стори каквото потрябва , нито онези варненските от НАП-а

Какъв протокол искат ? Нали имат емисия с 100 милиона на пазара . Тогава ще им преведе от Ел Салвадор направо , вместо тукашните НАП-ове и БНБ да си имат занимавки и занимални с техните хайберниращите сървери , заради липса на заетостта на система .

2024 , обезсилването на вашите БИТКОЙН-ове , стойността НУЛ .

дължимите ме данъци и от АП глоби към тях с пряк превод при условието transfer , и системата в Антигуа-Барбадос отчита всичко платено-получено ??? Как така , да не са ми хаквани моят компютър ?

на специален отчет ме водят в АП . Им преведох от Ел Салвадор , даже в местната валута BGL , дължимото . А сега какво ? Да се обадя на МинФин Секретар , или на БНБ ?

Ама , в Лихтерщайн трябва да отида лично , докато в Ел Салвадор онова става на банкомат . Сега , какво трябва да сторя ?

В първата част на статията пише за неправомерно освобождаване от данъци. А във втората част на саттията пише, че проблема е в плащане на алтернативни данъци, освен на данък печалба - предполагам това е във връзцка с данък уикенд, и други такива данъци за автомобили и представителни, които нашата държава не признама за разходи и увеличава с тях печалбата на фирмите и взема данък, както и не признава кредит ДДС за тези разходи и така взема повече 20% ДДС и отгоре 10% корпоративен. Пълна обърквация. Явно чуждите фирми са се оплакали, но аз лично нищо не разбрах от статията, толкова лрошо е написана.

Писана е от папагал преводач и не е поглеждана от експерт.

A какво правим с Лукойл, който не плаща данъци и е все на загуба?

EK, да започне процедура срещу тези, които крадат от 2009г. - ГЕРБ! Аз с нищо не съм виновен освен с това, че не станах на ор.жие срещу тези изедници.

Виновен си. Вместо тия пари да влизат в държавата ни, те влизат в джобовете на БСПарските фирми.

А тези които крадоха от 1990-2009г какво ги правиме,да си харчат по живо-по здраво.

Ами да, да започне процедура. То само това липсва. Ще трябва да върнеш всичко придобито от 2009 година. Заплата включително.

243Win

Видими резултати!!! Някой не си е свършил работата, работата, работата...

видиш ли, чист като сълза!

Че то това алтернативното не се ли пръкна именно под натиска на ЕК във връзка с освобождаването на големите търговски вериги у нас да плащат данък в България?! За да може капиталите на големите в ЕС да си останат у големите в ЕС.

Еми да, ама изведнъж се оказа, че плащали данъци само в Ирландшя и Люксембург, където си договорили тайно с правителствата корпоративен данък от 0.01%....ама ги осетиха...

Работа,работа,работа!

Баш работа трябва....трябва парламент, който да работи и да промени данъчните закони. Ама не някакви шоумени 8а си променят ицборния закон само....

Gugnelid

Мълчи, ибрик!

За шоумените не знам, ама явно за 12 години тиквомените не са направили нищо по въпроса.

мутъро, къде си , да ни обясняваш как не ти спирали фондовете?

Много си тъп да ти обяснят.

Еми да ама БАЦЕ не управлява....виж кой е сега. При негово време нямаше таквиз работи!

Абе, Бройко... това е резултат от твоето управление мутринино

Ами да! Те от европейската комисия да не се бавят като нашите органи- веднага дадоха оценка на едномесечното управление на служебното правителство. Хммм! Сега като се замисля, кой ли е приел тези закони?! То май само НС може, а пък ние нямаме такова ....!?

Закона в Брюксел се прие на 12 април. Преди това тези данъци биха били незаконни. България имаше срок от 15 април до 1 юни да въведе тези данъци. Но народното съврание вместо спешните проблеми изслушване неграмотни "селски стопани" и сегашните министри вместо да си свърши работата гледа само да прави мръсно на всички. А това го имат записано в меморандума от предишният министър. Така че който не си е свършил работата е точно Мунчо Летеца. Същото и с Пеевски : там трябваше да правят ревизия, не в Лозенец. При ББ да са издали присъда и щеше да спрат Магнитски. Сега ще го плащаме всички,особено тези, които работят да речем в фирми като Лукойл. Мислиш ли че касиера на бензиностанцията, който може да си загуби работа е много корумпиран?

И какво общо има Бойко. Закона в Брюксел е от средата на Април.. Първата работа на новия парламент бе да блокира министерствата. Нито един закон не е приет за да синхронизира законите с Брюксел, като че ли не им влиза в работата. Клоуна се криеше клаустрофобно. Новото правителство освен да мърсува не върши работа. Ха да ви е честит военният преврат. И да се радвате на Магнитски и глоби.

Преврата е президентски