ЕК предлага икономията на природен газ да продължи

Доброволното намаляване на потреблението помогна за преодоляване на сътресенията, последвали решението на Москва да спре газовите доставки за европейските държави, смята Европейската комисия

Обратно в новината

Коментари - ЕК предлага икономията на природен газ да продължи | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДОБРОВОЛНО намаляване на ПОТРЕБЛЕНИЕТО на ПРИРОДЕН ГАЗ?! Да, ама НЕ! ТОПЛАТА зима е едната причина за СПАДА на ПОТРЕБЛЕНИЕТО; Другата, В Германия ФАЛИРАЛИ фирми заради СКЪПИЯ газ и БИТОВИТЕ абонати изкарали зимата; В България дори СЛУЖИТЕЛИТЕ на ОВЕРГАЗ СЕ ОТКАЗАЛИ от СКЪПИЯ ГАЗ и МИНАЛИ на КЛИМАТИЦИ.

Теа гал фони нормални ли са?

Да спестим от газа максимално. И от тока, че е произведен от руски АЕЦ-ове. И от всякакви други източници на енергия, щом са с руски произход. Да ги заместим с каквото ни дойде, най-вече въглища. Да забързаме още повече планетата към естествената й гибел, съревновавайки се по време единствено с ядрения апокалипсис.

"'решението на Москва да спре газовите доставки " - е нали те се отказаха от руски газ и петрол . Сега Москва им ги спряла ... Последно ? - аз се обърках вече :D

Направо да спрем да го ползваме и да се връщаме в пещерите. Ще ядем корени и грудки и ще пием вода от потока. За какво ни е индустрия. Важното е, да сме зелени и на Путин да му е гадно.

Не грудки - щурци и скакалци (по последните умопомрачителни решения на ЕК).

свиквайте другата година пак ще решим до по-другата и така до края на света

а нещо друго на еднО им место, а?