ЕК одобри 109 млн. евро подкрепа за земеделците ни заради войната в Украйна

Помощта ще бъде осигурявана пряко и безвъзмездно за животновъди, производители на плодове, зеленчуци, ориз и гъби. Зърнопроизводителите обаче излизат на протест

Обратно в новината

Коментари - ЕК одобри 109 млн. евро подкрепа за земеделците ни заради войната в Украйна | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...преди да сме в ЕС,тея същите "земеделци" ходеха с църулите на дядо си,а сега нови трактори комбайни,и компенсации,и фондове и грантове,и помощи от ЕС,а 90%са соц.педераси и номенклатура,сега украйва им виновна...,ами това е капитализъм,а?

Ама хората не искат пари, а искат реализация на тяхната продукция! Ако така продължава, ще затрият окончателно и селското стопанство! Може би целта е тази!

100 милиона.....Че то в някои чекмеджета има повече....

Гнусните зърно-олигарси били недоволни ,че имало конкуренция и не можели да скубят произволно народа за да си купуват нови Бентли-та ха,ха,ха.......

да, пари за да купуваме украински яйца ли?

Снасяй ти бе - както би ти казала ПКП!

Зърнари, пътищари, кръчмари и бакшиши - бойните групи за рекет на ГЕРБ и мутрата Тиквун!

И с правителство и без правителство, който си е абониран за помощи си е абониран. И тази година ще има нови бентлита. Честито на печелившите. А за останалите - инфлация.

Съсипаха ни земеделието! Гърците със субсидии продават боклуци тук,турците и те,и македонските зеленчуци настъпват! Поляците като загубиха руския пазар ни заляха с болни домати,гъби ,картофи ,ябълки и какво ли не! Пълно е с холандски и френски ,а напоследък и испански продукти! Преди хранехме и СССР и Куба и Арабите,но с качествени неща,сега и скъпо и отровно всичко,а и вносно!

Нашата продукция доколкото я има се взема на запад а за нас вносни и отровни боклуци вече и от Украйна