Египет купува хеликоптери от САЩ за $ 1 милиарда

Решението идва след куп технически проблеми, възникнали при руските Ка-52

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не съм сигурен дали е по-добре за 1 милиарда или за 2 милиард.

проблеми с навигационните системи, системите за нощно виждане и авиониката - хотели производит лучше но обосрались как всегда

Египет купува на кредит военна техника от САЩ, Франция и други западни държави, А РУСНАЦИТЕ НЕ ДАВАТ НА КРЕДИТ ОРЪЖИЕ. Някои по-надоле коментираше и лъжише, че западните хеликоптери нямяли проблеми. Ето от ГУГЪЛ едва 2% от инцидентите на западните хеликоптери за 2018. Лист на инцидентите с Американски хеликоптери: https://www.usatoday.com/story/news/nation-now/2018/11/05/texas-newlyweds-killed-helicopter-crash-leaving-wedding/1889873002/ https://www.motorsport.com/indylights/news/philippe-dies-in-helicopter-crash/4305188/ https://www.usatoday.com/story/news/world/2018/11/12/uss-ronald-reagan-warplane-crashes-second-incident-month/1974391002/ https://www.20minutes.fr/monde/2304527-20180709-video-etats-unis-helicoptere-ecrase-maison-mort https://www.voanews.com/a/helicopter-crashes-on-us-aircraft-carrier-in-asia-sailors-hurt/4620185.html http://www.leparisien.fr/faits-divers/etats-unis-trois-morts-dans-le-crash-d-un-helicoptere-pres-du-grand-canyon-11-02-2018-7553034.php https://www.telegraph.co.uk/news/2018/07/09/helicopter-crashes-us-townhouse/ https://www.20minutes.fr/monde/2235863-20180312-video-new-york-helicoptere-ecrase-east-river-moins-deux-morts https://www.lesoir.be/187283/article/2018-10-29/le-crash-de-lhelicoptere-du-president-de-leicester-qui-fait-cinq-morts-ete-filme

са 2 новини от различни медии. пробвай пак.

Пропука се митът, че руснаците може и да не произвеждат качествена гражданска продукция, обаче, видите ли, РУСКОТО ОРЪЖИЕ БИЛО КАЧЕСТВЕНО! Индийците ги отсвириха, Алжир им върна МиГ-овете, сега и Египет прекратява договорите ... А тези дни и последният Ка-32, продаден на Южна Корея, е паднал, убивайки човек: http://www.pan.bg/view_article-59-455431-v-juzhna-koreya-se-razbi-posledniyat-ostanal-vertolet-ka-32t.html Та така с руските митове!

Аз не съм и няма да купя нищо руско, в сравнение с европейски или какви да са други стоки. Руското е нискокачествено и мизерно. И нефтът им е нискокалориен в сравнение с арабския. Съвременна Русия е тотален аутсайдер и не искам и да чувам за нея. Тотална изолация и отхвърляне.

Си купят апачи да не би спрът да падат хеликоптерите,чули и видяли сме египетските военни що за стока са,а е друг въпроса политическия натиск да се пласира залежала железария,за справка и у нас

Как руснаците в Сирия нямат проблеми с веролетите, а арабите имат. Плюенето да не е част от сделката?

Имат и то много. Но всичко е строго секретно и хвърчат глави.

знаеш ли колко руснака загинаха в тези хеликоптери? Не дефект някакъв или навигация - загинали !!! ето ти за 2 мин намерена информация която не ви изнася да е дирите: На 7 май, по време на редовен полет над източните части на Сирия, се разби многоцелевият хеликоптер Ka-52. На 31 декември 2017 г. при прелитане на летището в Хама се разби вертолет Ми-24, През октомври 2017 г. Ми-28Н е извършил принудително кацане поради техническа неизправност, На 12 април 2016 г. в Сирия се разби вертолет Ми-28Н "Нощен ловец", загинаха и двамата пилоти. През август 2016 г. хеликоптер Ми-8 е свален с огън от земята, загинаха петима души.

XMRIG

Проруските малоумни тролове се умълчаха нещо , подобни факти само им натриват носовете.

нас завалишките,имат си добри вертолети ама хамерските нта употреба са най добри и електронни и си падат когато си поискат,що не се посъветваха защо хамерите използват руски в афганистан

От време оно Египет получава от САЩ годишна помощ от 4 милиарда долара. Чудно ми е, чии хеликоптери очаквахте да купи с тези пари?

ми защо не получава помощти от педерраша

"Египет купува хеликоптери от САЩ за $ 1 милиарда" Много ѝ се искало на Красето Тодорова да са поне 100-тина милиарда, ама йок!!!

Правилното заглавие е "за 1 милиард долара" , а не "за $1 милиарда". Освен всичко друго не е много уместно да променяме българския начин на изписване на парите с възприетия в САЩ и западните страни /със знака за долара $ преди числото/.

край на легендата за блядовете

мдааа. точно заради 'проблеми с електрониката' е. Нищо че Египет искаха да купуват Апачи още от времето на Мубарак, но Хюсеин Обама ги спря, след като Сиси свали Морзи и започна да трепе мюсулманското братсвтво. Тогава египтяните решиха да купят руски, американците не можаха да преглътнат този факт и наложиха натиск върху египтяните, за да се развали сделката. През юли Тръмп махна забраната да се дадат 500 милиона долара военна помощ на Египет, но при условие, че ще се купува само американско. А 'проблемите с електрониката' са приказки за лов на глупендери, колкто да не излезе съвсем наяве истината.

защо им е да купуват боклуци.

Я, тролетарята замлъкна.

Купил и воювал с тях са две неща, които за египтяните вече са известни. Имали бол пари - купили.