Едва 0,2 % ръст на сделките с имоти в София през 2018-а

Същевременно столицата бележи бум на разрешенията за строежи, което ще доведе до появата на много нови жилища

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредното безумие на имотния пазар, надуват се цените по небето, раздават се едни луди заеми от банките, хората плащат няколко години, банките вдигат лихвите, хорат спират да погасяват заемите, банките затъват, държавата скоква да ги спасява с парите от нашите данъци! Къде е МФ Горанов, защо спи и този ли път никой политик няма да е виновен?

добре,нека да поскъпват имотите и да се купуват,но има едно но,нормален,честно заработващ българин на тези цени на имотите и със тази несигурност във постоянните печалби на фирмите,не е разумно да теглят кредити от банките ,защото утре властта и партиите се сменят и обръчите от фирмите на властта за която спомена Доган се пренареждат във новата бизснес ситуация!никой не е абониран за гарантирани парични потоци и доходи освен българската мафия,която умело се нагажда в новите увсловия,единстевено може би пари от българските емигранти заработващи от чужбина,парите на местата и държавната власт от корупция,контрабанда,фалшиви документи обързани със българската съдебна система може спокойна да си инвестират в недвижими имоти и да ги дават под наем!

Перат се пари. Това е. Което пък обяснява липсата на каквато и да е инфраструктура и идея във въпросното строителство. Идиотите, които се наблъскаха да живеят в това гето, тепърва ще берат плодовете на глупостта си.

"столицата бележи бум на разрешенията за строежи..."

Е това е явен показател че балона е надут докрай и от догодина се очаква свръхпредлагане и падане на цените.