Еднофамилни къщи в 50-те големи общини ще се санират с евросредства

Задължително условие за обновяване ще бъде наличието на изготвено обследване за енергийна ефективност и техническо обследване на сградата

Обратно в новината

Коментари - Еднофамилни къщи в 50-те големи общини ще се санират с евросредства | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пак започва голямото лапане!!!!!!!!

Оправиха блоковете та почнаха къщите!!!!!Като кацнеш на летището в София и тръгнеш към центъра гледката на грозните, олющени блокове с провиснали дрехи по балконите е ПОТРЕСАВАЩА ! Това не е европейска столица, а квартал с лоша репутация и с тъмно на цвят население. И това е навсякъде , във всеки град на Бг . Блокове санирани , недосанирани,един си боядисал етажа бял, друг кафяв,трети лилав . Зеят огромни петна от паднала мазилка по фасадите , входовете миришат отвратително , проснати гащи ,потници се развяват по балконите . Мила родна картинка! Е, на светлинни години сме от Европа !

В Европа не си перат гащите ли мислиш?

Za grad Tutrakan nqma li da ima

А в малките общини защото там не са хора да го духат. Е това е дискриминация и трябва да валят дела.

Ако мислиш че на някой му дреме за подробностите си в грешка. Преди около 1 год и половина МВР опита да не допуска пътуващи за чужбина БГ граждани по граничните КППТ-а ако не са си платили фишовете и актовете а после съдът отмени тая идиотщина. Сега тарикатите предлагат същата гимнастика ама свързано с ГТП-то че ако не си си платил глобите немое минеш Годишен Технически преглед !? Тъ съдейки и напористостта в глупостите недей чака някой да се е сетил че щом имаш българско гражданство нема значение дали живееш на село , в малък или голям град , защото пред закона поне на теория всички са равни

Само последните два града прочетох и хоп, скова ме страх да коментирам от расизъм. No racist.

Като чета заглавието оставам с усещането че онези които живеят извън 50-те големи общини (къде са тия 50 големи общини това е мистерия) не са част от България и ЕС щом по евро-програми не им се полага да намажат малко от ефтиното ака авантата ама то и в мистериозните 50 общини не е ясно докато сънират къщите на близки и познати до властта дали ше остане малко аванта за бедняка в крайните квартали ама това е друга песен. Тия политици у България работят на принципа " Не е важно колко пъти си излъгал а е важно колко пъти са те хванали " ! Така изкуството на шменти-капелито ще го издигнат едно ниво по-високо от театъра и киното (ако все още виреят тия изкуства у България)

Има въпрос, защо на тези дето и данъците не плащат, за тока и водата майната му.

Неразбрах какво питате , но явно се интересувате защо на тъмно-зелените ще им сънират къщите това и на мен ми е непонятно като голяма част от тях са незаконни или неподлежът на съниране. Незнам дали сте забелязали какво пише в статията , но къщи и блокове ще сънират ако преди това си платите едни над 500 лв за технически паспорт , защото по новата наредба технически паспорти за частни сгради не са задължителни , но се правят само ако сградата ще претърпи капитален ремонт в което явно са вмъкнали и сънирането. Така че безпланото съниране няма да е безплатно освен ако в него не вкл и Техниеският паспорт

Ей , дават(евросредства) за нещо, и веднага всичко останало почва да реве - ами аз. Ние от къщите ревахме ли като ви санираха блоковете - НЕ! Даже си виках - евала! То не един да каже - по=малко ще мирише на пушек от комините - ама такива сме си.

Реват, щото знаят, че пак едни и същи ще намажат, сиреч ще усвоят. Крадат, демек.

ТАКА ТАКА ... КЪЩИТЕ НА КМЕТА , ПОПА И ПОЛИЦАЯ .... И ЧАТ ПАР НА НЯКОЯ МЕСТНА МУТРА ИЛИ БЕЙ :)

Само да попитам, понеже в "европейската" столица чакаме канализация и асфалт от 55 години вече - има ли изгледи докато сме живи да стане?

Не, важното е да се дадт нови печки на съгражданите!

Поредната схема за кардене

Важното е да се усвояват едни средства. До онзи ден Кире и Кокорчо говореха, че вече няма големите градове да са привелигировани. По селата сега ряпа да ядат. Има стопани които са заделили с лишения и вече са построили или ремонтирали енергийно ефективни къщи. Държавата е хранилка на безотговорните. То се раздаваха пари на ревящите фирми, организацийки и прослойки. Това е механизмът на ръбене на тези , които бачкат като ненормални, лишават се да има за черни дни като сегашната криза за да оцелеят. Но държавата , както винаги ще поощри тези, които след това ще я и крепят и много, много няма да се вдигат срещу ня, за да могат управниците да си въртят далаверите.

С блоковете, в които живеят десетки и стотици хора, ще санират еднофамилни къщи!

Ма вие добре ли сте? Какво саниране? Сега в нас е такъв студ, като спряха парното. А целия блок е саниран. Някой въобще може ли да даде някаква научва обосновка, какво прави изолацията? АМи нищо? Хората, както вярват в господ, дето го няма, така вярват и в изолацията, дето не върши работа. Зимата, като има парно си е топло, ма то и без изолация пак си е топло. С изолация и без изолация имаш ли парно все си е топло. А сега? Може ли някой да ми обясни, защо е студено? Нали това е топлоизолация?

ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ, пазите да не влезе вътре топлото!

къщи+евросредства=цигани+далавераджии. няма да се облажи някое бяло, бачкащо и плащащо данъци семейство. опа. това било расизъм. ама онова от Азов не било...

Двуфамилните ко праим ?

…продължаваме Pro…подм…!

Ужас! Горко ни на обикновените граждани. Ще продължаваме да вървим по разбитите улици и тротоари. Мръсотия и смрад от кучешки лайна навсякъде. Вместо да се инвестира в инфраструктурата,само се строи. Сега пък ще подпомагаме пак някои който си е построил с евросредства да си освежи имота. Докога тези безумия!

Ако си близък на кмета да речем ще се уредиш със санирането. Освен това не е редно такива средства да отиват за частен дом.

Абсолютно разхищение на обществени средства! Ефект минимален, прахосване на пари максимално.

Некачествено, скъпо и безполезно както винаги!!!