Джонсън обяви най-голямото еднократно намаляване на данъците от десетилетие

Това историческо намаляване на данъците ще възлезе общо на 6 млрд. британски паунда

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А като видиш нашите премиери и трябва да направиш извода, че сме селска, грозна, неграмотна, проста и неука нация. Което си е точно така.

Значи сметката на тези 2.2 милиона боклука, които най-вероятно са главните герои във вече закритото шоу на Джеръми Кайл, ще я плаща отново средната класа. Докога с тази социална справедливост и защо идва от консервативно правителство? ДГД бедните.

Да, но може да им излезнат криви сметките. Удряйки средната класа, ще има постоянни протести, ще има отлив от пазара на труда, ще бъде засегнат пазарът на имоти и какво ли още не. Ще бъде интересна зима

да ви преведа новината/ситуацията на разбирам език. Една от основните задачи, на централната банка и шайката политици е да запазят стандарта на живод за средностатистическият бачкатор. С огромните разходи покрай ковид, сега и Украйна, а и за много други глупости, инфлацията настъпва. Официалната инфлация е около 8% само за тази година, а реалната е над 20%. С други думи покупателната способност намалява и много хора ще кандидатстват за социални помощи. Тук дават помощи и на работещите, ако не им стигат парите да живеят нормално. За да се избегне огромен ръст на хората разчитащи на хранилката (това сваля правителства), пипнаха малко праговете за осигуряване, като ползата за работещите е до 300 паунда на година. Удрят ви 20% от дохода с инфлация и после ви дават около 1-2% отстъпка. Отделно дадоха 150 паунда еднократно от общината за спрявяне с разходите и обещават още 400 за следващият отоплителен сезон. А ще има и около хилядарка в кеш за по-засегнатите. Никакво намаление на данъците няма. Даже на против, увеличиха ги Април 22г.. Има само промяна на праговете при които се изчислява колко данък дължиш за определен доход. С това прехвърлят отговрността към средната класа, която всъщност ще плати сметката.

Това са лоши новини! ... Намаляването на данъците е последна мярка преди тоталното потапяне на удавника ... Физичен закон!

Това се очаква от консерватор.

Какво му е браво-то? Щам така шумно обявяват това намаляване, какво ли друго притикват, без да се вдигне шум? Или си мислиш, че изведнъж, някакви политици, са се загрижили, за народа?

6 млрд. дупка в бюджетите за социални дейности не се покриват ей така.Ще отложат проблема за малко по-нататък,важното е в момента на БоДжо малко да му олекне,че доста го подкараха;)NHS и сега е недофинансирана,а няма как да намалят и социалните помощи,защото ще ги изметат на минутата.Затова отлагат проблема във времето с надеждата нещо да се случи така,че да им помогне да изплуват...

Само като им видиш изрода премиер и може да се досетиш какви са им душите на англичаните.... изродени и злобни.