Коментари - Джо Байдън подписа закона за увеличение на тавана на дълга на САЩ | Бизнес.dir.bg
назад

Джо Байдън подписа закона за увеличение на тавана на дълга на САЩ

Чрез него се избягва опасността страната да изпадне в безпрецедентен дефолт

Обратно в новината
| Редактор : Радостина Димитрова

Коментари - Джо Байдън подписа закона за увеличение на тавана на дълга на САЩ | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горкият сенилен старец дали е заел какво подписва? Вероятно си е мислил, че е нещо я за Африка, я за Украйна...

Слушай ся чичовото! Предлагам ти два варианта. Ако сработят ме правиш министър на финансите. Вариант 1:Дай да смъкнем курса ма зелемата тоалетна хартия на един евроцент, да си изплатим вцички дългове, да възстановим нормалния курс 1:1 и да почнем начисто! Вариант 2:(Реалистичен) Да почнем една трета световна война, и да си нулираме дълговете, като просто кажем на кредиторите да пият по една студена вода. Освен това да им кажем, че всеки кредитор е длъжен да ни плати толкова, колкото ние му дължим- иначе ще има бой по кратуната.

Ще печатаме долари на кило, след това ще сеем раздори и смут в останалия свят за да може те да задлъжняват и ние да си изравняваме мача!

Ми, май ще има трета световна, нямат друг избор.

В България е 27 млн на ден .по 5 зелено на човекоден...В сащ е по 10 зелено ,човекоден ..

3 млд долар на ден ,има дефицит Сащ ..Умерено е ..

Когато няма таван то той може да се вдига до безкрсй и печатницата да бълва кинти

2023-06-04 08:17:59 АКО ДОЛАРА (нерегистриран) НЕ БЕШЕ "ЦЕНЕН", ЗАЩО ТОГАВА ПРОСИЯ ОРЕВА СВЕТА И ВИЕШЕ НА УМРЯЛО, КОГАТО И БЛОКИРАХА 300 МЛРД ??? М ?? ОТГОВАРЯЙ, БЛЯД ! ------------ .... ЖЕСТОКО Я РАНИХА ...С 300 !! ВИЕ "НА УМРЯЛО" РАНЕНИЯТ, КОЙТО ВСЕ ОЩЕ Е ЖИВ И УСЕЩА БОЛКАТА !

Важното е, че по въпроса кой е "БЛЯД" няма разногласия.

Бунако той долара нее ценен, долара го държат 700те бази на Сащ по света и наложения със сила петродолар :) Ако отпаднат тези неизвестни от уравнението долара изчезва и Сащ фалират

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

най- богатата дьржавичка ,вечно тьрсеща пет лева на заем.

Този цирк наистина се играе от доста време, НО краят му идва. В едон мпмент основста на пирамидата ще подаде, а тя е гнила Самата пирамида ще бутне Китай... А на трола с големите букеи ще кажа: остроумем си вярно, но си тъп !

Когато бях на 12 и аз така мислих. Десетилетия по-късно вече съм пораснал и не вярвам в дядо мраз.

Друго си е да вярваш на капитан америка. Някак по-модерно е (беше).

Дали да ги купим ?

Принтерите са заредени, мастило е прясно, хартия има в изобилие. Нека печатането започне, сега !

Значи така, ако САЩ изпаднат в неплатежоспособност, просто си напечатват едни пари! Ако България е в същото положение, трябва да взима заеми с жестока лихва! Толкова за това кой е колония и кой не!

И за какво им е закон? Те всяка година го играят тоя цирк с "тавана". И винаги в края на представлението "таванът се вдига"

Разбрахме за американския дълг. Сега кажете как стои въпросът с китайския. И евентуално с курса на рублата.

Рублата бележи ръст, а Китай ако си поиска всичкото злато което щатите им "държат" на съхранение от ВСВ ще получат дедовия.., а ако все пак ги получат, то приключваме със Щатите.. Не ги мисли китайците, а помисли какво нас ни чака като хер Блинкен реши да включи нато в конфликта - хем да занулят дълга, хем да се пробват с руснаците.. Тогава байно какво ще правим ние с гайдите..

Империализъм е фалирала система.

Началото на края на американските фашисти(демонкрати).

А синът му Хънтър чукал 14 годишната си племенница.

Ха ха ха ха Какво ще стане! Тръмп печели и след това Байдън ще изкара втори мандат.

Що убиха Кадафи и Саддам? Кадафи искаше да продава нефта срещу злато. Да прави африканска банка Да не купува вода от Франция. Там беше лесно. С Русия е друго

Каква вода от Франция бе, мушморок? Либия има предостатъчно питейна вода. Идиот.

Очаква се Бай Дън да подпише закон срещу земната гравитация, щото много взе да пада! И те така!

Доларът е това, което е - не защото е добър, а защото няма по-добро. И айде не ми разправяйте за рубли, юани, биткоини и сръбски динари... Какво ли не хвърчи, ама медеца го правят пчеличките.

Нищо не каза за еврото

Ми що не евро, еврото се търгува свободно за долари. Кеф ти евро, кеф ти долар. Ама не знам защо, като тръгнеш по света, доларът и Вълчо, и Лиса, и Ежко-Бежко го вземат, пък еврото го трият с лапи и гледат срещу слънцето... Що ли така? Да не би лош човек (пардон, звяр) да им е подшушнал нещо в гората?

Ха ха ха ха Те в САЩ не искат долари. Драскат с някакъв химикал, за да видят дали е фалшив. Особено 100 $

САЩ нямат намерение да си покрият някога дълга, ще го надувят до безкрайност. Търсят глобална война за са нулират дълга .

Не е вече въпроса дали.. а кога

Добре е че още може да се подписва , обаче го наглеждайте че да не вземе да си извади някое око с тези очила , че какъвто е координиран ?!

Математиката не работи за някои, 2+2 е 5 за америка и 3 за българия, може би 4 за германия :)

На всички е ясно, че краварите никога няма да си платят дълга и ще живеят на гърба на другите държави изнасяйки инфлацията си там. Проблема обаче е, че Бриксаджиите много скоро ще бият шута на долара, а в Китай, Русия, Индия, Бразилия, Иран, не може да се внесе "демокрация" , както в Ирак и Либия (които искаха да се откажат от зелената тоалетна хартия). За това много скоро Краварника ще банкрутира окончателно и озверелите американци, ще разбият и разграбят всичко до което се докопат. То вече започна, но правоверните телевизии не показват какво се случва в цяла Америка. Тълпи от тийнейджъри нахлуват и ограбват магазините ,"най-демократично" - в унисон на евроатлантическите ценности. На новата мода за ограбване на магазини Flash Rob, може да се насладите тук: https://www.youtube.com/watch?v=dnru2z7Ljz4 https://www.youtube.com/watch?v=TJ38ZyidZDs

Много добри клипове! Показват ясно как действа и е възпитан "цвета" на американската нация.

Има ли изненадани?

35 000 000 000 000 000 000. Ммм.....

Много е тегаво в сащ и Киев ..Джо цървула е един неудачник.

САЩ са изненадани, че 80 процента от световната популация, не ги подкрепя. Професор Джефри Сакс

Са америкосите. Дементирал старец, който се срива по стълбите, ма са прави на велик с авиаторски тъмни цайси. Баси простаците. Дайте на дедото един бастун и цайси да мое види къде стъпва бе, идиоти. Ясно ни е отдавна, че тия президенти са просто театрални кадри подготвяни от професионалисти. В момента управляващата кравария е Нюланд и господарите и от неокон/неолиб перачницата ЦРУ и военният комплекс. Последният ви президент беше Кенеди, който въпреки простотите имаше някаква визия за нещата и за това ЦРУ го свитна пред очите на цял свят. От тогава имате военен конгрес и унипартия.

Всички се съгласяват долара да бъде световна резервна валута, защото има златно покритие и САЩ са обещали да не печатат много.

Доларът много много отдавна няма златно покритие...

Говоря за 1947 година. Бретууд

То през 1947-а и банките са можели да дават заеми до колкото пари имат депозирани...

Ха ха ха ха Събрал се семейният съвет и решил да тегли още заеми, щото видиш ли, не могат да изкарат само със стопанска дейност. Произвеждат 100 хляба , а им трябват още 10, за да се изправят.

Долу Джо, долу ! Падаш, вдигат те и отново падаш.

Нищо ново. Този цирк го разиграват всяка година.

Дебилите пишещи в този форум не разбират най-важното. А то е, че доларът е гарантът за световната валутна политика. Всички международни сделки са в долари, така че падне ли долара, всичко потъва. Това означава, че американците могат да си напечатат колкото си искат пари, и нищо няма да последва. В момента отношението на дълга им към БВП-то е около 120%. Утре и 200% да стане, няма никакво значение, защото пак ще търгува по света. Тези, които очакват колапс на долара, просто не разбират как функционира световната финансова система. Или са някакви криптоманиаци, или проруски тролове, или пълни дебили.

2+2 не е 400. Допреди 20 години тезата ти имаше теоретично покритие, но в момента няма и теоретично и всичко свързано с долара е прецакано. Виж какво правят гарантите на долара и ще ахнеш. Всеки го е отсвирил, което е лошо защото обикновените американци ще глътнат повече вода...

Пич, живееш в свят, койтобе създаден от Щатите, а те се вкараха в капана, да не мислиш, че останалите държави не биха приложили "американските закони", да не говорим, че е редно. Както някой каза, не е хубаво да има еднополюсен свят, разбирай американски долар, а към момента е компроментиран и лично аз никога не бих вложил нищо в американски долари. Само и единствено злато, щото и в криптото имам съмнения.

"Събуди се, все повече страни се отказват от долара и преминават в националните си валути при международните разплащания! Никой не иска да продължава да гради най-голямата финансова пирамида в историята на човечеството наречена САЩ!*

То всеки подписва, че иска пари даром, ама...има ли желаещи да плащат? Западните държави май са опоскани вече

С две думи, ароганността и алчността сплоти две съвършено различни държави с необходимите инструменти, за да девалвират Щатите. За моралът в САЩ изобщо няма да повдигам въпрос, но това, че задължително трябва да харесваме и поддържаме хора с лява ориентация и забраната да не ги харесваме, същото важи на афрото ( там даже е ужасен ужас), говори за цензура тип "комунизъм". Иначе демократи го раздават, ама военно, ДЕПМ

Сега е моментът Китай да ги изтесларят, щото иначе дългът на Щатите ще е вечен во веки, няколко веки имам предвид.

Това не трябва да ни радва. Преведено на прост език това значи "САЩ не могат да си плащат дълга и за да си запазят американците стандарта на живот, позволяваме САЩ да взема повече пари от губерниите (като България)"

Вожда на дебили дали има идея какво е подписал?

Как е подписал? Ударил е един палец

Дали е разбрал какво подписва ?

Джо Байдън подписа закона за увеличение на тавана на дълга на САЩ преди да се спъне и да падне за пореден път. Никога не е късно да станеш за резил, американска фъшкио... ББААХАХАХАХА

Ма тя целата им държава не струва толкова със всичките крави

Кравите не , ама обли ръбове, метавселена, 300 гръмнали варела на Мъск.. всичко това се оценява мннооооооого високо. Направо чудо

за война. За последна война. Дългът им е невъзращаем от икономическа гледна точка ако се използват икономически методи. Тогава? Ми тогава ще се опитат с война да изтрият дълговете. В момента воюват с Русия чрез проксито Украйна, Търсят желаещи в Азия и за война срещу Китай но там нещо няма толкова глупаци както се намериха в Европа. Войната им с Русия обаче хич не върви по план - нито санкционно нито военно му. И докато Русия е привлявкла цялата им злоба върху себе си (прилича на отвличане на вниманието), през това време Китай не спи да действа. Действат и страните от Близкият изток, Африка и Латинска Америка. Америка има и вътрешни проблеми. Въпеос на време е и там да гръмне. Тия ЛГТБ повърни не се харесват на голяма част от населението. Вътрешната миграция е изключително голяма. Нормалните се изнасят към щатите които проповядват старата христянска Америка. Сбърканяците седят в Калифорния и още няколко щата.

10 000+++

Скоро педуняците пак ще си траят и ша са крият по лвартирите натъмно

Квото си искаме това правим. Пък вие си пикайте газта, после ще я продадем изгодно. Путин е наш човек, добре се справя. И то за 2 тублерона, за толкова го вербувахме навремето.

Така е ! Гражданска война също ги устройва. Затова вкарват куп извратени закони за да провокират населението, но явно си е доста тъпо и не зацепва.

все някога ще дойде време някой да плаща сметката, не може цял живот на версия, а за САЩ това време идва защото този път Китай го няма да ги спаси както през 2008

Всяка година от десетилетия насам родните русофилистици тръпнат в очакване на бленувания фалит на САЩ и само месец по-късно разбират колко са били тъпи и прости! И така до следващата година...... Това е поредното доказателство че простотията на русофилите е безкрайна и циклична!!!!

Да дпрат да им вземат парите за нафта, ша одят пеш

Да печатиш пари, да дължиш на целият свят повече отколкото ти струва държавата и да си викаш - АЗ СЪМ НОМЕР ЕДНО???? Този свят не трябва да ги търпи повече!!!! Край за САЩ!!!

ГАВРИЛОВ режеш да ти строша черепа.ще те намеря

Баламосват с държавни ценни книжа дет нищо не струват, при напечатани 2,8 трлн в обръщение, как ша ги изплащат? С кирливите патриотки ли?

Великата американска мечта (лъжа!): сам да си печаташ пари без покритие и да си купуваш всичко с тях (за чужда сметка)!