Дюнерът детронира вурста в Германия

Жените го предпочитат повече за бърза храна, отколкото мъжете

Обратно в новината

Коментари - Дюнерът детронира вурста в Германия | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

2046-та ще бъде обявен Европейски халифат със столица Рим.

Ще се увеличи комсумацията на дюнера и ще ограничат и премахнат свинското за да са толерантни към братята си мюсолмани.Няма такава простотия каквато е европейската

Най-убавия дюнер е в дюнерджийница "Калифорния".....срещу дискотеката

Мюлер- каква странна немска фамилия.

Ако видиш мъж да стои разкрачен и наведен напред, значи яде дюнер.

Не знам за Германия , но във Франция , по официална статистика , 37 процента от населението до 18 години не е с бял цвят на кожата. Допускам , че реално е над 50 процента. Това означава , че след 20 години или Франция ще е халифат , или ще има много кървава гражданска война. Вероятно Германия е с по-малък процент , но падне ли Франция , ще падне и Германия.

Абе (нерегистриран) Приятел, да не те отчайвам, но и в БГ е така. Само съседството ни с братска Турция ми дава някаква Надежда.

Donnerstag на ул. "Искър" в София. Там е истинският дюнер. И не работят тарамбуки, а тоя момък, който преди няколко години спечели едно кулинарно състезание. Бутикова работа и свърши ли месото - край. Всяка стотинка си заслужава. Само телешко. Супер качествено. Поне веднъж седмично си взимам от там и на следващия ден пак ми се яде.

Дюнерът е вкусна и питателна храна. Аз разбира се, предпочитам двойното шкембе, но то изисква сядане в заведение...

Казва се «ДЬОНЕР», а веригата Джърман Дьонер Кебаб вече работи в Канада, САЩ, Саудитска Арабия, ОАЕ и другаде

Ние Патладжаните отдавна сме в Гирмания много сме силни сме. Скоро всеки Гирманец ши яде Шкембе чорба! И Ханс ще е смешно име на фона на Мустафа.

дюнери. Но ме мързи да търся статистически изследвания как се порменя Европа през последните 30 години. Все ли се струва, че рязаните /постоянни, от бивши калонии, гастарбайтери, бежанци/ се увеличават. А те са и плодовити. Мога само за Лондон, Париж и Рим да кажа, че ми падна ченето като видях колко черни има. В Москва и Санкт Петербург не стигнах - първо Ковид, после война. Но екскурзии за по 7-10 дена не са критерии. Ясно ми е. Все пак си мисля, че целия континет /Запад и Изток/ постепенно потъмнява и става "правоверен".

Да, и какво? Това лошо ли е? Все пак бялата раса очевидно вече не знае накъде върви и какво бъдеще иска. Освен невнятни дивотии за СО2, демокрация и 100 модела джендъри друго няма вече. И съгласно правилата в природата, празното място ще бъде заето от нещо друго. От исляма, и от жълтите. След 200-300г нищо чудно да има конфликт между Китай и Западния Халифат.

И какъв точно извод трябва да си извадим от тази статия…че германците обичат дюнери?!?! Ама направо звъннете на NYT да сложат това на първа страница..breaking news. Най-популярния fast food в Русия е Макдоналдс (сега разбири се френчайз имитацията..). По простата причина че те първи стъпиха на руския пазар след 1989-а и си изградиха солиден пазар. Първият печели! В UK най-популярния fast food е дюнер, Макдоналдс и чикен тика масала, индийски (“вдъхновен”) take out. И?! Много по добре от всичко типично британско. В САЩ мексикански такос и буритос на всеки ъгъл. В Париж арабски / израелски фалафел и салата табуле. Имигрантите донасят храна, която се харсва и става популярна сред общото население. Нищо повече.

Това което показва колко много се харесва имигрантската храна показва колко много имигранти има. Да сте чували за Шопска салата с ракия? Щото сме само 6 милиона.

Още преди 30+ години беше пълно с гръцки "дюнери", казват им gyros там. И да, бяха много популярни още тогава, сега е същото. Турска скара имаше хубава на Rudolfsplatz в Кьолн, но там дюнерите бяха незабележими на фона на останалите неща, една "мешана скара" (gemischte Grillteller) водеше до неизменно преяждане. Просто врякалнишка статия пусната да подхрани руските врякалници, нищо ново няма нито има нещо за което някой да съжалява.

Българите мислят за германците, без да си гледат дереджето, до което рублен и неговите шарлатани ни докараха. Копейкин допълва картинката с янчо.

Да, дойчланд са 80 млн, ние - 7,5 млн. Онези имат едра индустрия и средна класа, ние си помислихме, че имаме, но фатмакът и черпухин ни подредиха в позиция партер.

80 милиона са в германия , ама от тях колко ли са немцо ?

Абе трай си там бе папагал гърбав...ела да видиш бъзиците и какво мислят англичаните за вурстовете.. Те така им викат на немците вурстове...

То и резания хаджар детронира мекото немско вурстче. След време ще има немските полицаи Хасан и Реджеб спират някакъв окаяник с опелче с рядко срещаното име Ханс.

Врякалник ненаврещял се ей.

Град Есен, час около 8 вечерта, картинката по централната улица на този традиционен германски град е потресаваща, само чернилки, арабоподобни, а заведенията са както следва - дюнер,наргеле бар,дюнер, наргеле бар... ОТВРАТ!

Принципно живея в Бавария, но ходя сравнително често в Есен. Като излезете от входа на един хотел на Huyssenallee, тръгнете не към гарата, а в обратната посока. Ще се насладите на прекрасни кафенета и ресторанти и няма много общо с дьонери и наргиле-барове.

Дюнера е по-вкусен и по-нездраословен... Това е достатъчно

ясно е колко немци са останали и колко са пришълците вече. балансът е тилт-нат

Това говори достатъчно: "...57 на сто от тези на възраст между 18 и 24 години залагат на дюнера." Ясно е, че сред младите има 43 процента немци.

А не бе, има и едни 15-20% китайци, щото и китайско харесват... За вас, рашистките дебилчики, немците нямат право да харесват дьонери, така ли бе гений?!

Ашколсум!

Че то остаха ли германци да ядат вурст?

И името Осман детронира името Ханс!

Яжте, яжте - то е полезно. Тия немските колбаси са достатъчно отровни и канцерогенни полуфабрикати, обаче червено месо с постоянно изгарян повърхностен слой на открит огън е в пъти по-зле. Дюнерите трябва да са забранени от здравните власти, пък на тъпите шваби им били любими. Ама то и фереджетата скоро ще им станат предпочитани на тия предатели на културата и цивилизацията, та хак им е. Мен тия по-малко ме притесняват, щото нямат ядрено оръжие и са пародия от ранга на Русия във военно отношение, та да ги колонизират джагалите е по-малко зле от ония другите. Франция и Англия са на трето и четвърто място сред ядрените сили и само това ни липсва - негри, арабели и цигани, щото не ни стигат ядрените цигани в Индия и Пакистан...

След 20г вурст може и да няма,Европа ще бъде превзет от вътре континент

Това е напълно възможно, защото е една от любимите бързи закуски в Германия. Разбира се немския дьонер няма общо с това, което минава за дюнер в България... Хлебчето е прясно, месото е поне 100-150 грама, и е с много пресни зеленчуци (обикновено пресен лук, зелева салата, и чобан салата - домати и краставици), а соса е на основа на кисело мляко, а не майонеза... може би най-полезната от всички бързи закуски...

Всъщност явно не си ял хубав дюнер в България а боклуците на Аладин. Въпреки това даже и те слагат салати, домати, краставици и млечен сос. А в арабския свят дюнера въобще не се прави така.

Да, не съм. От над 20 години живея в Германия, набивам немски дьонер, и кога съм си бил в БГ, съм опитвал от тия изродщини с картофите и майонезения сос с лимонтозо в тях... А и честно, ако НАЙ-накрая в БГ е почнало да се прави и по-хубав дьонер, се радвам за вас, ама не е повод за гордост, че чак сега... Прочее дьонера е НЕМСКО "изобретение", а не арабско. Измислен е от немски турчин в Берлин - има и документален филм за това.

Ха, ха, две марули не неутрализират това червено месо, пърлено на открит пламък, бре. В една пържола, пообгорената повърхност е много по-малка, спрямо обема от тия арабски свинщини, дето постоянно ги дялкат и обгарят. В тия 200 гр. има няколко квадратни метра канцерогенни гадости, ама била много полезна - ха, ха, ха. Бързата закуска е като всяка друга бърза работа.

Тия Германци с бунт трябва да вадят принца от затвора, че не зная кой трябва да дойде, за да поправи зулумите, които меркел и шолц сътвориха.

Ами скоро Ахмет ще детронира Гюнтер и така. Нормално.

Ами там турците и арабите са доста много така,че не е за учудване това.

Нормалните германци не ядат на улицата. Нито вурстът е полезна храна, нито дюнерът.

Дай пример за нормален германец и къде се храни!

Е точно по коледните базари ядат и пият отвън, дори да се пука от студ.

Преди последното голямо преселение във връзка с ч. мобилизацията в Германия имаше около 3 500 000 руснаци: - Ethnic Russians: 2,213,000 - Russian Jews: 118,000-225,000 - Russian citizens: 230,994 Защо ли не са се върнали в родината на топло и евтино?

Това Етнически руснак какво е? Има една камара руски немци, особена порода, нито немци, нито руснаци. Ама повече май руснаци, че мнозина и немски не говорят.

Етнически руснак добре се обяснява от любимият ми тенис мач в мъжкия тенис на корт: - Александър Зверев /Германия/ - Денис Шаповалов /Канада/... Понимаеш..?!

Опорната засече. Грешна статия. В тая статия става дума за дюнери.

Добре че разкарахме Тиквата, щото вреше от дюнерджии, ма сега си подпалиха джапанките от БГ

Кога си го бил разкарал? Той беше ли там?

Дори си имат и ден на дюнера - донерстаг. :)

Döner - дюнер Donner - гръм Donnerstag - четвъртък

Почти уцели - шегата е, че дюнерджиите намаляха цената с 50 цента в четвъртък (донерстаг) с бъзика, че било "дюнерстаг". ;)

Както е тръгнало и в България най големия празник ще е Банго Васил.

30% от новородените не са с български произход

Ти лично колко деца имаш?

Колкото трябва. Аз съм дърт, жена ми е дърта. Не ми дреме какво ще става с България след смъртта ми. Моите хора вече не живеят тук.

Заради такива като теб сме на това демографско дередже.

Хитлер се обръща в гроба от ... неудобство. За какво напиняше, а тя ква стана работата.

Глупаво е да ходиш до Германия. По- добре до Истанбул- по- евтино и ни обичат и глезят! Без подлости! Абе ясно е вече!

След 10 години ще четем: в Германия забраняват свинското и алкохола.

Не позна.вземи на немеца бирата - тогава става страшно.

То пък едни вурстове, сланина, нишесте и консерванти, че и скъпи при това

Тайната е в гъстия бял сос, произведен от мазен дюнерджия. Жените знаят защо.

Те ясно откъде знаят, ама ти как го научи?

Германия лека полека отива на кино, с нея и целия ЕС, който от тук нататък става клиент на САЩ, което и беше целта на американците - разбирай скъп газ, инфлация, срив на икономиката, обезценяване на еврото, деиндустрализация и износ на производството в САЩ. Фалитите в Германия са с 30% нагоре, честито. На хората им раздават таймери да засичат колко време ползват душа, народа почва да пикае в буркани за да не пуска водата от казанчето (скъпо), глоби при отопляване над 18 градуса (в Швейцария са гъзари - 19 градуса), както и възможност за получаване на парична награда ако докладваш съседа си, който се отоплява над разрешените градуси. Да споменавам ли изобщо за това, че почнаха и да се къпят с мокри кърпички а най-големия хит е високотехнологичната многократна тоалетна хартия, която се ...пере! ПЕРЕ БЕ, ПЕРЕ! И буквално се разграбва с появяването си в магазините!

Ходил ли си в Германия или цитираш Раша Тудей?

Това за Германия за 19 градуса е определено от Федералния закон, не е фейк. Същото е и за Италия. 19 градуса, по-топло е за глоба.

Ми то в Германия има повече турци отколкото в Турция

Жените и хейовете го предпочитат заради соса...

В новия немски тълковен речник е записано: Ханс – съкратено от Хасан.

А чалмите детронираха германките. Последно проучване показва че предпочитали рязани пред шваби.

90 % от германките вече го предпочитат в анала, личен опит...

Това е така още от времето на ГДР. Личен опит.

И кисело зеле и туршия че проядат!!!

.......Абе така е когато се питат правилншти хора,.....така де трябва да сме толерантни,....ноо има едни около 50 милиона от населението в Германия, които старателно крият снимките на прадядовците си в униформи на SS и на ВЕРМАХТА, та те имат маалко по-друго мислене и то ще се покаже, когато му доиде времето,...а това време неумолимо макар и бавно приближава и тогава ще стане интересно.....

Дано е скоро, че да не стане после късно. Германия ми беше любима държава до преди 20 години и винаги съм ги давал за пример и трудолюбие. Обаче през последните особенно 10 години не мога да ги дишам.

Не можеш да "дишаш" обикновенните германци или правителството им? Като отчетеш факта, че Германия е окупирана държава още от ВСВ (както и България сега).

Вервай си че е така. На немеца мозъкът му е промит отвсякъде. Иначе досега да са се вдигнали. Ама не са.

Хораааа, европейските народи лека-полека изчезват. Европа става провинция на Африка и Близкия Изток!

така е като си алчен и те мързи - искаш другите да ти работят за без пари и вкарваш евтина работна ръка

а видиш ли ти , те са се засилили да работят... като Сирийците от 2015... мак 1/3 от тях работят нещо... дали това нещо им стига да си изхранват родата - друг въпрос...

А Хасан е сред най-предпочитаните немски имена

Двама немски полицаи си говорят докато проверяват документите на шофьора на спрян автомобил. Единия казва на другия: - Хасан, виж този какво странно име има - "Ханс"

Като не знаеш целия виц, не го разказвай: Немски полицай спира автомобил, козирува на шофьора: . Полицай Ахмед, книжката, моля. Преглежда книжката и се обръща към колегата си: - Ей, Хасан, виж какво странно име - Ханс!

Още малко и ще им стане традиция

Нормално арабелките си ядат дюнерче, швабите вурстчета, ама то у немско не останах немци така че нищо кой знае, какво не се е случило. Най-много ще се смея като след 5-10 години всички катедрали станат на джамии.

У британско джамиизацията е започнала системно.