Двама министри докладваха за сериозни липси от пътя на два лота от АМ "Тракия"

Количествените загуби се изчисляват на около 40 млн. лева; гаранционните срокове са изтекли и сега държавата ще се наложи да ремонтира тези участъци.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, много е добре магистралите ни да с с качеството на тези в Италия. Или Германия. Хайде да не сме лакоми, нека да е като в Хърватия. Или поне Гърция. Но все пак е добре ако въобще има магистрала. И най лошата магистрала е по добра и от най добрия двулентов път. Ако някой ще мистрии магистрала след 50 години..., Ами на мен такава магистрала просто не ми трябва. На мен ми трябва магистрала сега. Пък ако ще и най некачествената да е. Ако ще с най големи далавери да е построена. Щото тия лайнари дето спряха всичките магистрали да ги накараш всяка неделя вечер да пътуват от Сандански до Благоевград или от Ботевград до София. Апропо, въпросния участък може и да го е откривал ББ, но беше строен от Батко и Братко, матрапази от БСП. От там е корупцията, от високите етажи на БСП. Тъй че хайде по кротко с лъжите. Последната година и половина свикнахме да ни лъжат, ама.... Т

Тия са уникално тъпи - липсват магистралите в България , защото има вероятно някакви стандарти ( да кажем европейски, които на са спазени) , а те се хванали за липси от пътя ?!

Човекът на Чалгаря в правителството не само не направи такава проверка, но искаше 3 млр. за същите строители. Слагаме и Капитан Андреево и правителството беше свалено. Сега отново Асфалт паша като сен раздава акъл по тв-тата. Спомняте ли си, че Елена Йончева преди 3-4 години искаше такава проверка и строителните фирми излязоха на протест, а Гешев и повдигна обвинение

преди години, когато откиха магисРалата на буци, се движих и се изумих колко е некачествена, асВалта бучеше, обратни виражи и др. тъпотий... тогава като споделих - феновете на лойко скочиха на амбразурата - "не е вярно, и ние пътуваме, няма такова нещо". Миналата пролет пак минах по това чудо на инцинерната мисъл, вече бе невъзможно да се кара с повече от 120 в средна лента - подскача като на лунапарк...

липсват по 3 см асфалт, значи магистралата е тънка и нежна. От КАТ препоръчват да се движите в колона по един и по чорапи......и тихичко, тихичко......

Тази пушилка се прави с цел отклоняване на вниманието от МВР. Последните седмици и пълно с издънки на дрогирани полицаи и полицаи които охраняват криминални лица.

То криминални лица и надрусаната полиция са пак рожба на твоя кумир толупа. Не се чуди защо си прост и беден и второ качество…пак гласувай за него

Добре де ама от година и половина ББ не управлява. Управлява Лайньо Радев. Или неговите матрапази. Какво направи Чашков за година и няколко месеца. Нищо. Какво прави Лайнарджиев. Ами....нищо.

И какво като докладвахте?

Те жълтите павета откраднаха от ГЕРБ, 16 милиона отгоре, те за непостроена магистрала.. Апропо на тези павета десетилетия имаше военни паради с военни машини от по 50 тона..

ЗАГУБИ за 40 млн. лв.?! Гранционните срокове са изтекли и сега държавата ще се наложи да ремонтира тези участъци?! Асфалт Паша ДА ПЛАЩА от ЧЕКМЕДЖЕТО!

Откога има гаранционен срок за кражби. Защо трябваше да чакате да минат три правителства за да откриете Америка?

Знаеше се, знае се и така направиха и устроиха по мутренски държавата, че не могат никого да осъдят, а всички знаем кой е виновен и кой ни се подиграваше докато строяха некачествено.... Това е дело на тъпата банкянска мутра- Борисов. От прост човек не може да очакваш дори и елементарно нещо да го направи качествено- той си е прост и мисли само за кражба!

Абе Бойко нали прибра кюлчетата? Какво го еве магистралата

Боко Тиквата е най-големият химик.От асвалт прави кюлчета със злато.

Е, И ?!? Някой осъден, някой разследван, някой отговорен има ли ?!? НЯМА! тиквата се кани пак да управлява, роско ката ден го канят по телевизиите, гешефта се държи сякан не е главен прокурор, а някой светиям който гледа отгоре и поучава! Що за държава е това ?!?

Мисла, че трябва да потърсим Чекмеджан Велики- Строителят да сподели своето компетентно банкянско мнение по въпроса. Мерси.

Трябва да се търси отговорност.

Винаги когато ми слагат нова пломба пътувам по участъка Ямбол Нова Загора за да изпробвам гаранцията на стоматолога. До сега една не е издържала . Борисов може да строи магистрали, но е време да го спрем, че не ми останаха читави стоматолози. А гербавите боклуци да върнат парите. И защо винаги след гаранционния срок се правят измервания като тези проблеми са от 6 години.

Работа Работа Работа Честито, гербави идиоти

Ако се разровите из репортажите по него време, ще намерите и такъв, на който Тъпака пак налапал микрофоните да се хвали, че строи магистрали, а зад него самосвал изсипва тонове кафяви буци, вместо трошен камък за пътната настилка. Още тогава бях наясно, че тоя път, граден от малоумници ще сгъне яко. Е, случи се. Километри асфалт на вълни на напълно нов път.

Лиляна Павлова тогава каза " ама вие какво имате предвид с тази информация".. и отиде да дебелее на друг пост

Ако копнат под асфалта ще видят пластелин

Типично по български най-големите нищоправци се занимават с безсмислени проверки обезценяващи труда на правещите и реактивните, хвърляйки лайна на ляво и на дясно осиращи пейзажа. Същия този министър обясни миналата седмица, че направеното е малко и недостатъчно, все едно той може да се похвали с повече. С този злобен мижитурски подход, червените бизнесмени политици, изгониха 2,5 млн. българи да се трудят зад граница и ги замениха с алкохолици от Молдова и Украйна а при преброяването забравиха да ги преброят ... Червен Лайнярски Боклук

Говедо герберско, до девето коляно трябва да лежите в затворите!!!

Дали недостатъците и пропуските са само там ?

Браво за проверката! Въпроса е защо е направена точно след като са изтекли гаранциите? След Герб има три служебни правителства на Радев и едно редовно правителство? Случайност? Не мисля!

Защото ГЕРБавите калинки на държавна служба яростно се съпротивляват на всякакви промени и проверки, поради страх, че ще изхвърчат от топлите си местенца. Докато се изчисти държавата от натрупаните за 30 години недъзи ще трябват 2 поколения и още 30 години. И то, ако ГЕРБ не е на власт.

Гласуваш за ГЕРБ, полупаваш Трейс грууп, получаваш некачествен път и ремонт на ремонта. Кое не е ясно? А да и някой се напапвааа

Гласуваш за ПП и за Радев и получаваш безработица, 100% инфлация и огромен продоволствен дефицит !

БСП от 20 години дават сигнали за огромни кражби на десетки милиарди от магистрали и пътища. Медии и журналисти прикриваха ГЕРБ! БСП се оказаха прави ГЕРБ са за затворите ...вкупом.

Къде е сега Плевню да се яви по медиите и да коментира колко са откраднали? За друго го бива да говори глупости, а за това какви са го вършили неговите хора никакъв го няма разбира се.

ЕВРОатлантическият Бацек сега затова се пеняви и се чуди как да не влезе в затвора, но няма да му се размине панделата.

Иван Демерджиев що не вземе да се занимава с престъпност, катастрофи или надрусани и пияни полицаи.Той оправи всичко дето му е в ресора и сега тръгнал още да ....

Дори от трошенето на камъни. По стандарт доколкото знам не трябва да се слагат големи камъни в основите, а лично гледах в участъка покрай Ямбол се слагаха огромни. И като се слегнат с времето кухините дето неизбежно остават между големи камъни... Сещате се.

Материалните щети е едно, а че се застрашава човешки живот е друго. За първото - глоби, за второто - затвор!

Теза откраднати 40 млн са цени към 2011-2012 г. За възстановяване на участъците по настоящите цени май ще трябват доста повече.

"Има грешка има и прошка", така ли? Като в случая големия ЕВРОатлантик е гепил европейски пари също. Сега разбрахте ли защо нито той има очи да преговаря за правителство лично, нито изобщо искат да имат нещо общо с него повечето от другите. Хем за всички политици, които и да са е известно, че не са гнусливи. Единственото което нормален мозък не може да схване е с какъв акъл мнозинството е гласувало за него. Ако не е измама и това...

Помня навремето компетентните люде биеха тревога ,че вместо чакъл се слага пепел от Мариците. Или сега гербаджиийте се правят на ударени.

"страната ни е дала дума на Европа да строи качествено" Ето колко струва думата на Рапона! Затова и го свалиха от власт "началниците"!

нищо не липсва, всичко е в чекмеджето ....

Истинските престъпници се казват БОКО ТИКВАТА и ГЕШЕВ.Докато тези два изрода не се вкарат в затвора и не им се конфискува всичко нищо няма да се промени.

12г само схеми и дърти измами, с чувалите крадяха парите дадени от ЕС за магистрали и бедния български народ!

Оппа, я виж - един черен чувал има наврян в г.за ти отзад! Аман от тъпите ви опорки на протестърските тролове на Подмяната!

Казваш не е така положението....

Не ни правете на маймуни! Хората, приели пътя и разрешили експлоатацията му да бъдат подведени под отговорност и до живот за 40 милиона. Фирмите, строили пътя също. След като има изисквания, които не са покрили, виновни са. Обзалагам се, че документно всичките материали са вложени. В действителност - караме по пътища убийци, а тАпаците от кат винаги пишат на акта - несъобразена с пътните условия скорост...

Машите на Подмяната и на протестърското котило и от девет кладенеца вода да носят - не могат да вменяват повече вина на Герб! Герб не е на власт от година и половина, през това време управляваха служебниците на Мунчо Коремното - Юмрука и шайката на Подмяната на Простото и Ококорения - камък върху камък не сложиха, тухла върху тухла не построиха, крадяха и с г.зовете си, крещейки от сутрин до вечер как Герб били “корумпирани“! И всичко, построено от Герб, като не се поддържа и почва да се руши! И да не ми излизат с истории, съшити с бели конци - ядки-мядки и тем подобни - особено от мазния търбух, дето “беше точен с парите“!

т.е. ти очакваш обръчите от фирми, които са били във схемите на Герб , сега да почнат да работят съвестно , а не да съботират всякакви действия на новото правителството. Много наивно, да не кажа друго.

Жипкоо къде си да се похвалиш

.!.

Поредния фишек, за толкова прости ни взимат. След 10г правят изледване на дебелината на асфалта, толкова несъстоятелно е това твърдение. Ето какво се казва в "Нормативен експлоатационен живот и износване на пътните конструкции": "Като критерий за гранично състояние на настилката по отношение на износване може да се вземе стойността на допустимото износване H: за асфалтобетонни настилки 10-20 мм; за трошен камък и чакъл, обработени с органични свързващи вещества - 30-40 мм; натрошен камък от здрав трошен камък - 40-50 мм, чакъл - 50-60 мм" това за година. Всеки може сам да си направи сметката- 10г по 2 см. Някой не иска стабилна България, някой не иска да има правителство и някой иска пак избори.

Описани са"липсите" в десетки милиони.А те,тези милиони,не са се изпарили току-тъй,като юнски дъжд.Где е Главпрокът,да се сезира,кой открадна и къде потънаха на Бойко,качеството на великите Му магистрали?! Само лъжа,измама и гепене-гласувайте за Бойкоооо!!!

Работа, Работа, Работа! На гласувалите за тиквата идиоти- честито.

.!.

Крадливия всезнайко и герберски посредник Плевнелиев сега ще трябва да извади от джобчето 40 милиончета откраднато. А честито.

Хайде бе, едни 30 милиона, за 100 км. Бълха ви ухапала! То само на Доган яхтата струва повече...

също е изключително СКЪП и ЦЕНЕН за българския народ. Толкова кинти сме редили и там. Дали ще може да ги шитнем на някой, че да си върнем някой лев? Или да ги върнем на този дето ни ги натресе? Рекламация?

Преди изборите мълчахте,бе мунчовци.За да пазите Борисов.Сега се махайте.

Ей това ни завеща мутрата Борисов - некачествени ремонти и схеми за крадене. Сега е въпросът кога тая мутра ще си получи заслуженото. На децата и внуците му мира не трябва да се дава. Как така те ще живеят щастливо, а ние не?

Кирчо какво ни завеща?

на Киро нищо не се построи. А странно защо парите изчезнаха.

Бокооо, крадец нагъл, връщай парите!

Е това ако не е кражба, здраве му кажи.