Коментари - Драстични нарушения на концесионери на плажове по морето | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отзывы реальных людей на трехфазное средство для похудения. Примерно через месяц (сбросил 8 килограммов) я понял, что вес не возвращается, как это было раньше. На радостях решил поделиться таким прекрасным результатом с другими людьми. Нашел подходящий форум и надумал оставить там свой отзыв. Оказалось, что Dietonus — популярное средство и желающих его похвалить нашлось огромное количество. Я свой рацион подогнал под требования врача, поэтому мои показатели были в два раза лучше. Свой положительный отзыв я тоже оставил. Надеюсь кому-то он поможет решиться на покупку трехфазного комплекса. Как не купить подделку. Заказывать средство для похудения нужно только на проверенном сайте. в аптеках Москвы Юнитокс Раньше я просто избегал близости, но потом жена стала требовать. Я пробовал обычные таблетки, но после них мне становилось плохо. Знакомый посоветовал Xtrazex – шипучие таблетки, которые нужно принимать непосредственно перед половым актом. Буквально через 15 минут во мне просыпается зверь. Я рекомендую их всем! Диана, 27 лет Мой муж гораздо старше меня, из-за чего у него время от времени появляются проблемы с потенцией. Чтобы избавиться от них, я купила для него Экстазекс. Об этом средстве я узнала на одном форуме, где многие женщины хвалили результат от использования. Теперь в нашей жизни произошли кардинальные изменения – секс стал просто незабываемым, меня все теперь устраивает.

Идват установяват нарушения, глобяват и се заминават, след което всичко си продължава както преди. Поредната акция на така нареченото правителство без никакъв сериозен и траен ефект.

в Бантустана няма далавера, нещо не е наред.

Aко знаеш как бих я ....!?

НА ХИПОДРУМА

Тая много серт,бе?

На плажа У Варна, мъзреливите спасители цяло лято слагат жълт флаг, а морето е толкова гладко че ще се бдлъбне... аз не помня с години толкова гладко море... оня ден имаше малко вълница, и минаха някви завзеци и питаха - сега черен флаг ли ще слагат.

Възможно ли е корумпирана южноамериканска лама да стои начело на бранша толкова време???

..., подай картата на Косово.

" Аз ви обещавам ред" Каза Бойко Борисов преди изборите за първия си мандат, пред изкараните от него на незаконен протест полицаи. Ами това е редът. Беззаконие и корупция. Да живее ГЕРБ, ГЕРБ , да мре българският народ, да мре като си ги избира.

Тая конска глава скоро не се е появявала

Колежката на Ангелкова, дебелото Лиле също беше открила много нарушения ама какво от това, нищо не се е променило. Поне се надявам добре да им се отразяват екскурзийките на наш гръб.

При управлението на Н.В. Тиквон Банкянски ...примиера-слънце, всемогъщият бухалкаджия само крадене , корупция , беззаконие и прах в очите на хората се хвърля , докато тихомълком се прокарват какви ли не идиотщини , които са минус за държавата и народа.Защо не се каже нещо по въпроса за поредното обиране на хората от бандитската застрахователна компания?И кой от нашите мършари-политици е намазал затваряйки си очите ...срещу подходяща сума и е допуснал тази ,,застрахователнакомпания,, у нас?

оставки се искат тука, много нещо. Като толкова искате оставки - ей ви площада пред МС, излизайте и почвайте. Ама май ви е страх, че българите ще ви бият.

При проверка е установено, че на пясъчната ивица има изградени 6 бетонови площадки около заведения на плажа. Установена е и допълнителна търговска площ. При съвместна проверка с екип на РДНСК е констатиран асфалтов паркинг на плажа пред хотел "Европа". В краят на сезона Значи са ги направили през пролета и трябваше Ангелкова сега да им отреже лентата В КаФеН ето и те така Майските новини ги публикуват август месец Прав си За какво народа да протестира Да ги сменят с по тъпи Тези поне след няколко месеца загряват а новите може да са още по слаботокови

След сайта на Търговският Регистър и правосъдното министерство,се срина и сайта ГРАО. Защо това услужливо се премълчава ,докато ни занимават с ПР акцийте на тези Калинки от снимката?Територията България се разпада даже и на електронни носители а народа сладко спи.

ГРАО работи, това е фейк новина. Има грешна препратка от гугъл към някаква неработеща страница, но грао си бачка.

Глоби,неустойки,глоби,неустойки....а плаща ли ги някой или само си правят пиар с това?Ще се радвам и да публикувате бордерото с което ги плащат!

Питай Дебелото Лиле дали Марешки е платил нещо или е съборил незаконната си постройка на плаж Кабакум.

Ангелова на какаото всичко е точно и глобяваме останалите, нали ?!

НАРУШЕНИЯ !?! ВЪХ НЕ ДУМАЙ СЕСТРО - НЕ МОЕ ДА БЪДЕ!!! (а глобите ще бъдат оспорени и НЕплатени)

Ангелкова....тя е моят идеал за жена.Всичко,което търся в жените е събрано накуп в нея...Обожавам я!

Чадо, ти да не страдаш от Стокхолмски синдром?!

Плаши кога ще спре да говори глупости и ще свърши нещо полезно ?!

Каката от снимката наистина ли ще съди предушния министър на туризма, защото говорел неистини за концесионерите?

Ангелкова...тя дори не може да си избърше големия клюн сама!

тука имало голями злобари, и като пиша злобари това значи м.р.мн.ч. ! Тези, които си драскат ежедневните злобо-дии тук, скрити за-д обектива. В защита на министърската ще кажа, че въобще не изглежда чак-толкова зле - в тяло и моделки могат да й завидят, а и в лицето просто са я хванали в такъв момент. Други да ги снимат как ядат и тяхната физиономия ще изглежда разгневена, пардон, разкривена...и могат и да не се познаят дори. ...Искам само да попитам - как се наливаха основите на Слънчев бряг? Не как се лее бетон тук и там...в забранен сезон.

fuck you all

Подавай оставка веднага-продажна подлога на мафията Какво си мислиш че ще хвърлии прах в очите на хората ли ?

Подавай оставка веднага-продажна подлога на мафията Какво си мислиш че ще хвърлии прах в очите на хората ли ?

Да симмулира дейност и замаже рейтинга че се изложи и удари дъното с обслужването на мафията тая нагушена мишка докога боко ще я държи

Да симмулира дейност и замаже рейтинга че се изложи и удари дъното с обслужването на мафията тая нагушена мишка докога боко ще я държи

Май тежестта на мангизите, които ти дават е твърде голяма или си неподготвена, мойто момиче, по погледа си личи. Ще ти гръмнат бушоните.

Аха, сетихме се на края на сезона! Уууууу!

A на малкия в Черноморец вече няма зона за свободно плажуване, всичко е платени чадъри, пълна простотия!

На Слънчака са минали метър с глобата

Ако въведат трети пол, Ангелкова трябва първа да си смени личната карта...

Поли Пантев, Маджо и Васил Илиев, ама в женски вариант... Браво Боко, браво тикво!

Тъпи, грозни и нагли, що е то?

Тая със синята рокла мяй отдавна не е чесана...

Нема доброволци.

Все така, накрая на сезона, констатираме, Ангелакова..... То вече е тъжно. Жалбата МИ, срещу знаците за паркиране на южния плаж на Приморско ти я входирането през месец Май......, за да е преди сезона...., Отговори ли някой.......К.Р! Презирам ви, жалки продажни чиновници!

събор на вещици ли има???

им липсва, и да си фъркат!

Мутри по морето, гарантирани от ГЕРБ!

мале колко са грозни тия...

БГ мутрите ще асфалтират и морето до хоризонта

Моля,използвайте фотошоп,когато показвате тези.Израженията им са старховити и показват алчност,злоба и отмъстителност.Типични хора,свързани с властта.

А плуващите човешки лайна край Приморско, Китен, Созопол..и курортите между тях не са ли нарушение на хигиенните норми??

Министърката веднага я разпознах, ама кои са другите две красавици зад нея?

А плуващите човешки лайна край Приморско, Китен, Созопол..и курортите между тях не са ли нарушение на хигиенните норми??

32 хилки, дето гивадят за ден-два.Смехххххх.

Тая брюнетка кояй

как коя ѝ? не съ праи! цялъта яуропа ней я знаи! тя принцесата на принца ѝ дето на бялъ кубила вятър го вей и СИЧКИ БАЛКАНИ ВЛАДЕЙ! но е и еурозмей малко горянин, малко гей! туй е модерно, ни са смей!

да, дааа... има изградени 6 бетонови площадки и един паркинз за випаджии.

"...е констатиран асфалтов паркинг на плажа пред хотел "Европа"." Ха,ха,ха, хотел Европа е 15 етажна кочина от времето на соца но е на самия плаж. Плажът пред него е прекрасен. Там чуках едни норвежки на времето преди доста години. Паркинг този хотел никога не е имал. И михлюзите са се изхитрили и са асфалтирали плажа и така са се сдобили с паркинг. Булгаристанци са измет.

Тази кака нещо сърдита ли е? Или така си гледа.

Отивам в съда и ми казват, че не мога да вляза по джапанки и шорти, щото били много важна институция! Гледам Ангелакова, ходи на проверки с рокля. Няма ли за нея костюм, пола , вратовръзка, а тръгнала като някаква клошарка!