Доларът поскъпна рекордно

Еврото поевтиня, развиващите се пазари са под удар

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей таман им изкопахме гроба ,и те пак се дърпат.Вече 100 - на години сме гробокопачи на тези гадни капиталисти.Сега "гордото" неевропейче ще трябва да работи овъртайм.Все пак копейките се обезценяват,а той без борящник е загубен!

Ватенкитре в България пак са в траур, след като те предрекоха залез на американската валута. А той долара, противно на тъпите им червени мозъчета , продължава да расте. Както и задължителните всяка седмица унищожаване на сирийски и Ирански войски и въоръжение в сирия. А руските мишоци се крият като хлебарки в базите си.

Schilo

През 2008г. пак растеше. И после? Движението на валутата няма кожй знае какво значение, важно е какво има реално зад нея.

"Балона се надува, надувайте момчета, да стане на парчета. БУМ!" Тази детска песен-игра се учи в детската градина. Нали не сте я забравили?

"Бум" каза балона СССР и се спука и фалира. Сега се надува поредният фалшив балон русия, който скоро ще фалира и ще се спука като предшественика си.

Schilo

това го слушаме вече 4 години. И все не става. Дай нещо ново.

За посветените това означава, че ни чакай май някакво глобално събитие. Храните и горивата бав но но сигурно тръгнаха нагоре!

Е, ще поскъпне, все пак всички финансови спекуланти живеят в кочината.