Коментари - Добивите на "Газпром" са спаднали рекордно ниско | Бизнес.dir.bg
назад

Добивите на "Газпром" са спаднали рекордно ниско

2023 година донесе и първата от десетилетия загуба на компанията

Обратно в новината

Коментари - Добивите на "Газпром" са спаднали рекордно ниско | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Но пък господинът на снимката Президентът на РФ е прекрасен - Перфектният мъж! Желая го безумно интимно сега и завинаги! Гарантирам че никога не е късно да открие непознатото интимно щастие и наслада от присъствие на единствено страстно желаещата го интимно жена - аз. Гарантирам че си заслужава и само аз мога да му поднеса тази скрита но много ценна сфера от живота. От все тази красива, млада, страстна, преданна, всеотдайна, дискретна, слаба, сподртна фигура и безумно пламенно копнееща за него жена-българка. А за Фирмата? Където е текло пак ще тече. Това са природни ресурси - не искат храна и вода, но трябва да ги охранявате от такива крадливи народи като украинците. Потресена съм докъде може да падне човек в алчността си и егоизма си: Да убива народа който е създал областта му, защото Украйна държава няма как да се нарече с тази военна нацизирана групировка узурпирала властта там.

тука е пълно с дето несподелената им любов към Путин... е прерастнала в омраза;) А няма нищо по-страшно от отритната любовница-)

Ще съдя сайта за тия апокалиптични новини! Направо ми прилоша! Сега трябва да се съвзема с един дъмпъл...

И Адмирал Горошков са в Куба. Кубинска криза 2?

С конвенционални ракети с обхват над 2500 км. Ню Йорк и камара други краварски градчета са в обсега. А това означава, че неофициално има поне още две подводници с ядрено оръжие. Стой и гледай са как Бай Дъното ще му подрежат евреите крилцата.

То ако официално е една, прави сметка колко неофициални "айсберги" като в оня виц плуват около Куба... а може и даже малко по на север от Куба...

Не Ви ли омръзна от соросоидния Ви сайт само лъжи и манипулации да бълвате. Колкото и лъжи да пишете има от къде да видим и сравним ,,новините ви". Имам чувството ,че сутрин се събуждате и още сънени се чудите каква манипулация да избълвате. Това ли вие журналистическия морал или господаря така заповядва. Може би пък ще имате смелост да не изтриете мнението!

Я сега кажете дали печалбата на Шел за същия период не спада с 30%, просто поради ниските цени, или не е политкорктно :)

ползи;)

Напротив, продажбите на Газпром са скочили с близо 50 процента от началото на годината. Не знам, кой ви плаща да ги пишете тези глупости, ама да знаете, че сте смешни.

Да се опрятат, немедлено! Ако трябва, да върнат някоя друга ватенка от фронта, да върти крана...

Продажбите за първото тримесечие за 2024 са скочили с 47%. Разбира се за нашите новини това не е важно

Абе всичко върви по план бе :) хахахахаххаа

отдавна се диверсифицираха... та и затова дори и да диверсифицираме тръбите то газа който тече по тях или ще е съсобственост на Газпром, или пък ще е добиван от фирма в която Газпром е акционер, или пък Газпром има джойнтвенчър с фирмата която ни го доставя. Наскоро Дир-а ни зарадва че Словения е сключила договор с Държавната алжирска компавия Сонатарч за удължаване на договора за доставка на газ добиван в Алжир, а "проклетия" Газпром още през 2008-а година е сключила договор с Алжир за добив на газ, и към момента те добиват половината от изнасяния от Алжир газ... а и Алжир не е единствената държава от която Газпром ни продава газ, та и затова всички вестникарски врачки не могат да хванат спатиите на това колко и от къде идват паричните постъпления за Газпром. Проблемът е в това че политиците, наместо да си платят на кадърни анализатори, те се връзват на такива врачки... които ни за врачки стават, ни за журналисти;)

Те щото Алжир си нямат газ, че видиш ли внасят от руснаците.

имат договор със Сонатарч за ДОБИВ и ПОДЯЛБА на печалбата от газа който Газпром ИЗНАСЯ ОТ АЛЖИР, и продава на тия дето те лъжат че се диверсифицират... тъй че мен не са ме изкопали от там от където теб са те изкопали-)