До месец започва строителството на българския завод за бронирани автомобили на IAG

Всички национални и местни институции свършиха своята работа професионално, така че проектът да стартира в срок, каза собственикът на IAG д-р Антон Стефов

Обратно в новината

Коментари - До месец започва строителството на българския завод за бронирани автомобили на IAG | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"община Бургас от своя страна ще финансира дейности по изграждане на техническа и довеждаща инфраструктура" - В НЯКОИ СТРАНИ ТЕЗИ ДЕЙНОСТИ ГИ ФИНАНСИРА ДЪРЖАВАТА.

"Щастливи сме, че... Дано и вас самите да ви спогоди подобно "щастие"

По-добре да бяха направили завод за " Ланцет". Много е ефективен и сто пъти по-евтин. Има и голямо търсене.

Ами специалисти машиностроители откъде ще дойдат? За един приятел питам! Защото с хора подбрани наслучаен принцип не се прави военно производство!!

Супер !

Засега има поръчани вече 240 автомобила по държавна поръчка.

С какъв двигател е , Газ , Маз , Камаз ?

Доде ли Бойко цената на машините ще скочи , ако нещо му се опънат завода ще смени собственика !

Време е за автомат Бакалов .

Браво на този пич. От всяко дърво бизнесмен не се става.

Ламарината за туй нещо се прави в Пакистан, а се сглобява в Тайланд. Тука ще го боядисват и сгобяват от комплкти по 7 части. За да има европейски произход.

ПОХВАЛНО! БЪЛГАРСКОТО ОРЪЖИЕ УБИВА РУСКИ ФАШИСТИ 30-40% от всички украински снаряди и мини са правени в България. България изненадващо за някой се оказа световен производител на амуниции. Хайде сега и дял в по-скъпоструващо военно оборудване. Абсолютно съм уверен, че скоро ще усвоим и производството авиобомби и ракети. България има предимството, че е на правилната страна и може да използва всички съвременни технологии, компоненти и огромните пазари на цивилизованият свят. УСПЕХ БЪЛГАРИ!

Но преди това трябва да усвоим и самозадоволяването във всичките му аспекти.

И те така си построиха завод след като им преведохме първият транш за нашите ф16! Тука бизнес моделът е същият !

Работниците. Мина времето на игрички на тъмно. Отивайте на работа с идея, че няма да се върнете. Ескалиращият ескалатор на неокон фашистите от САЩ е предвидил България да е легитимна мишена за Руските ракети. От там, който разбрал, разбрал.

Всички агенти на КГБ трябва да умрат. Който разбрал, разбрал...ако ще и да са президент на руската педерация.

Цитирам "IAG е един от най-технологично напредналите производители на напълно защитени бронирани автомобили в света, с над 1000 служители на пет континента. ", а в БГ ще открие 300 работни места. Значи, в БГ е 30 % от фирмата???

С над 1000 служители в света ... ХиХиХи... Водеща фирма...

Бензин за мАтора, "Рила" за отмора, Джиткайте с "Рила 8х8", който разбира, на нея се спира !

Не очерта министерството

Под 2 години ГЕРБ и ДПС не са на власт и нещата започнаха да се случват.

те и преди се случваха, за склонните да "помагат". Гледай на Божков за няколко милиона месечно му направиха закон за чудо и приказ - сам да си избира как да плаща данъци.

Аха, на плажа ли ще построим завода? А за да не остане и никакво местенце по плажната ивица, ще я набодем и с фотоволтаици... Че то къде по-подходящо място за такъв завод освен на плажа... тъкмо да е най-близо до морето, та да се пукат от яд руснаците. Е, при евентуален конфликт, в какъвто съвсем не е изключено да ни набутат продажните депутати, тъкмо ще сме им по-под ръка на комшийте от изток.

Да, на плажа ще го строят, между кебапчийницата и мерцедеса на арендатора... А фотоволтаиците ще са по чадърите. Кой ви даде клавиатура на такива слабоумни добичета?

Туй не е вярно бе, в България нещо не се произвежда, нищо не се измисля и нищо, никога, няма, не може. Единствено под братското управление на Русия, в България се прави нещо! Вервайте ми!

Цена?

на лични ;-р

Не да построим един завод за коли, примерно за БМВ, нещо което се купува ами сме тръгнали да правим бронирани глупости дето само на Слънчев Бряг ще ги карат...

Ти нищо не си тръгнал да правиш, бляд. Другите са тръгнали и правят. Ти само седиш пред компютъра и ръсиш глупости. Ни повече, ни по малко.

...и само си подаваш задника!

като дойдат руснаците и в Албена ще ги гараме БТР-ите по плажа не се притеснявай... и по Камчия също

Голямо браво!!!! Българска военна продукция на световно ниво!!! Ако не се лъжа, IAG бяха отворили производство в Самоков, в по-ограничен вариант.

Нещо си се объркал. Няма нищо общо с "Българска военна продукция". Това е частна компания и не е българска.

"...собственикът на IAG д-р Антон Стефов, цитиран в съобщението." "Не е българска" ама собственикът е българин! А за това, че е глобално разположена няма спор... Браво на такива хора!!!

Е българин. Той е основател, управител и собственик на компанията. Достатъчно българска е.

какво значи "не е българска"??? кой частен инвеститор ще даде държавата да му прави фирма??????? гледай какво стана с Авионамс!

пропуснах - след това като е "българска" ще ти се яви един министър на икономиката като Нинова и няма да ти даде един патрон да изнесеш за Украйна.

Само 20 млн за този проект?!?Ако беше държавата го строила с инхаус поръчка виждам едни поне 200 млн.,за да има не за шкафчета,ами за цели вградени гардероби да напълнят.В Търново за едно кръгово похарчиха близо 10 млн. с качество по десетобалната система 2.Тук съм сигурен ,че и качеството ще е топ.

Браво. Чудесна новина! Жалко че не е във Варна, но явно копейкаджиите тука и скапания ни руски кмет много пречат!

Да очакваме скоро Гешев да яде вафли в завода, с натръшкан от барети половината персонал

В този глад на военни бъгита, джипове, камиони, БТРи, самоходни гаубици, дронове.... Но, с хазарт, комар е по лесно.... На всяко кръстовище Казино и дюнерджийница

ㅤ

Въпрос с повишена трудност: колко от Рила ще е Рила?

Като руснаците сме - друго може да няма, но военни заводи бол.

Наясно ли си, че за да върви една икономика, трябва да има производство! Само с казина и кафенета не става! Така, че пърди си в администрацията и недей да разсъждаваш!

Така ще е като разрушиха Бета - Червен Бряг!

и кой точно го е разрушил? Поимено моля.

а защо Бургас? Там ще им съдерат кожата с цената на земята за фабриката.

Голяма " инвестиция ". 300 роби на смешни заплати. Няма да взимат и половината от минималната в Европа.

направи ти производствено предприятие и давай по 10 000 лева месечна заплата на хората. Много е ще те обичат. особено ако не са само 300, а да кажем 3000 души.

Еххх защо винаги най щедрите на заплати, никога не са собственици на фирми? А, да, щото идея си нямат от управление на фирма. Те са по даването на акъл.

https://econ.bg/%D0%92-%D0%A1%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%BE%D1%82%D0%B2%D0%B0%D1%80%D1%8F-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D0%B4-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%B2-%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8Fl.ai.761840.html

В Самоков отваря първият завод за производство на бронирани автомобили в България 22.05.2018 | 16:20