Коментари - Директорът на НАП обяви, че има свръхпечалба в сектор "Земеделие" | Бизнес.dir.bg
назад

Директорът на НАП обяви, че има свръхпечалба в сектор "Земеделие"

Безпокойството на фермерите е безпочвено, категоричен бе Румен Спецов

Обратно в новината
| Редактор : Надежда Христова

Коментари - Директорът на НАП обяви, че има свръхпечалба в сектор "Земеделие" | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Или директора на НАП или зърнарите- някой от тях лъже. Според директора зърнарите- имат свръхпечалба, а според зърнарите- не могат да си покрият себестойността на продукцията, да не говорим за ренти. В случая и двете страни лъжат.

Ми ставай зърнар и ти да печелиш

Боли ли Спецов,боли ли, и от какво? Абе тези искат да те изпързалят,както ти продаде фирмата си на клошара и даваш акъл и събираш данъци.Де всесиго такъв късмет.Но не всеки има такина приятели/ки/ като теб.И сега се реве,търсят се милиарди.Еми отидете с Кокорчо и Кирчо и поискайте от вошия доайен и учител Боко.Той ще информира Шиши и Агата и бюджета е готов.Но няма да казваш,че има някакви пари да не ти ги приберат докато се усетиш.

Гледам. Другарите. Които. Цял. Живот. Са. Посланици. И. Дето. Я. Хванаха. На. Летището. Да. Краде. Парфюмерия. По. Бтв. Се. Скъса. Да. Защитава. Евро. Атлантическото. Ценности. А. Във. .предаването. всяка. Неделя. На. Кеворк. Защитаваше. Наи. Яростно. Комунистическите. Идеи. Ето. Това. .са. българските. Евоатлантици.

Показват печалба, внасят данъци! Не продават фирми с данъчни задължения над милион, като Спецов!

Ако, случим на не толкова крадливи и по грамотни от сегашните и предните управляващи, то тогава само със селското си стопанство страната ни може да смачка с темпове на развитие т.нар. лидери локомотиви!Основен проблем в света е прехраната, а за по напредналите-вкусни и екологични чисти продукти.България е царица в производството на вкусни плодове, зеленчуци, зърнени култури / което й дава приоритет и в родно животновъдство/, кози и овце пасат по поляните билки- освен тревица те скубват мащерка, риган и т.н.Не можем да имаме конкуренция в световен мащаб освен държавата Уругвай, чиито елит направи това на практика и сега държавата им е Швицарско на двете Америки.Но...... трябва да избираме хора, даже ЧОВЕЦИ, а не себични егоисти опитващи се с половин мандат да направят десетки милиони в сметките си и да възират по Дубай , Барселона и останалите...чужди земи! Вие пак си пишете,че IP ми е блокиран, но от това нещата няма да ви се оправят.Гладните са повече от крадливите сити и ще потърсят сметка, както на тях, така и на клакьорите им.Срамота!

Браво Спецов взимай им мънгизите и шибай по често Асена от зад

Печалбата на целия ни земеделски бранш, на цял структуро определящ бранш!!! излиза че два пъти по-голяма само от санкцията за свръхпечалната на едно единствено предприятие, което явно плаща за лоби и дере бъларина отвсякъде чрез цените на бензина. И при това мамят българина, че това е много. Ами ако един български бранш няма все по-олеми печалби, как ще рзсте страната ни?! Ако има споекулативни печалби, то те се регулират по дру начин, не като ги залееш с чужд внос, за да удавиш точно онези от тях, които нямат свръхпечалба, бе предатели! Нали от евтино жито ще паднат именно мноото малки, които работят на нормална печалба!!!! Управляващите мамят! Заповядано им е да убиват българското земеделие. След това да внасяме зърно от САЩ. Кирил действа като Урсула. Предават народите на ЕС! Правилните политики са да съхраниш собствено производство на продоволствие, което е степен на национална сигурност. В Швейцария производителите на селскостопански продукти поризвеждат на 5 пъти по-високи цени от вносните, но държавата и финансира, за да има собствена храна в случай на нужда - природни бедствия или войни. Това е смисълът. Иначе всичко щяхме да внесем от Украйна за по-евтино. Нашето правителство е предателско и неофашистко.

Хайде сега , покажи закона който дефинира понятието "свръхпечалба"

СЕГА ЩЕИМА СВРЪХ УТРА ПЕЧАЛБА ЗА НЯКОЙ ЕВРЕЙСКИ ФИРМИЧКИ ВНОСИТЕЛИ НА ЗЕМЕДЕЛСКА ПРОДКЦИЯ. ТУК ХИЛЯДИ СЕМЕЙСТВА ЩЕ ОСТАНАТА БЕЗ ПРЕПИТАНИЕ. БОГАТИТЕ ЗЕМЕДЕЛЦИ ЩЕ ИЗБЯГАТ НА ВЪНКА С ПАРАТА ,И ДЪРЖАВАТА ЩЕ ЗАГУБИ МИЛИОНИ МОЖЕ И МИЛЯРДИ ОТ ДДС И ДАНЪК ПЕЧАЛБА. БРАВО ХАКАДИМИК ДЖЕНДЪРОФФФ. НИЕ НЕ МОЖЕ ДА СМЯТАМЕ И НЕ СМЕ ХАКАДЕМИЦИ.

Зърнарите са най-голямата мафия и са управлявани от руски интереси. няма спор! Всички предатели в затовра!

Най-голямата мафия са ПП ППодмяната ДайБългария

Терористите да бъдат изловени и хвърлени зад решетките

Да, управляващите терористи !!

Спеця е с по-големи топки от Денков. Опълчи се на фермерите, дори след намесата на Тиквата.

С топки бил той, особено когато е Асанчо на калъп

Може да е праснал и денков...

Супер, това означава, че има и супер приходи. Сега обаче Асенчо ще застане на входа на украинското зърно и ще вземе едни комисионни като с газа преди време.

Любовника на асен така ще каже...

Добро утро. Господата едри земеделци. Тези които ще блокират пътя ви, за да може да се доберете до работа , за да прехранвате семейството си, са най-превилегированата каста всред българския бизнес. Те съзнателно премълчават, и отбягват да говорят за всички програми за подпомагане, финансирани от фондове на ЕС. Питайте ги за програмите, чрез които държавата им връщаше 50% от парите за техниката, която са закупили. Да речем, че един нов комбайн, или трактор струва 200 0000 евро. Внася се машина втора употреба на цена 50 000 евро. По документи обаче машината е нова и струва 200. Земеделеца прибира половината от цената. Т.е 100 000 евро. Идва инспектора да провери, и разбира се установява че всичко е изрядно. Нали се сещате ? Питайте ги също за хилядите декари, за които получават субсидии, но съществуват само на хартия. Фиктивно. Но понеже са наши хора, инспекторчето се подписва на протокола, че всичко е ОК. Питайте ги и за другите схеми. Но едва ли някой ще ви каже нещо.

Като си толкова знаещ защо мълча като женски полов орган досега? Защо не подаде сигнал? Това със земите е откровена лъжа. Има т.нар. бели петна, които представляват земя, която собствениците и не в търсят и се преразпределя служебно. Измама с техника от доста години не смеят да правят, защото ги ловят, съдят ги и връщат парите. Не вярваш - питай тези със селските къщи за гости! Ако питаш за голяма далавера в сектора, това е рибарското пристанище във Варна, само дето организатора и е община Варна и по-конкретно кмета.

Ти кога ще започнеш да проверяваш собствениците на повече от 1 апартамент над 250 к евро за произход на средства. А собствениците на автомобили над 50к кога. А инфо от Гърция и Испания за вилите на български егнта кога ще поискаш, ай стига се мога, оправи си бюджета, изсвитли някой друг държавен буклук

Провери ай пи тата на всички минуси на коментара-)))))

Ти олигофрен ли си??? Всеки апартамент 100кв.м. вече е 250К

Защо да има свръхпечалба за българските фермери? Ненаситници такива! Трябва да я дадете на украинските фермери!

Още по-правилно е да вървиш да правиш "месен щурм" сред минните полета в Украйна !!

Дами и господа , Тези които се бият в гърдите, че са едри собственици на земя, са просто подставени лица. В България съществува закон, че чужденци нямат право да купуват земеделска земя. Така, че тези които имат десетки, и стотици хиляди декари земя, просто изкупиха земята от свое име, но за сметка на руски инвестиционни фондове, както и едър капитал от Турция, с интереси в България. Иначе колкото и да са големи печалбите в сектора, не е възможно да са закупени земи в такива количества. От 1000 до 5000 декара, е възможно, макар и много трудно, и със заеми от банките, с убийствени лихви. Така че просто си представете срещу каква сила е изправена държавата, и нейното правителство, без значение от коя партия е представено то.

Хайде започна се ! Любовника на АВ влезе във функциите си да защитава шарлатанина министър,който лъже безогледно и задмина БМБ и КП ! Искайте лабораторни сертификати като купувате хлебни изделия !

Поредния опит да се разделят народа и протестиращите като се настроят един срещу друг. Този стил ала Боко сме го гледали и преди

Национализирай!

Показват печалба, внасят данъци и не продават фирми с данъчни задължения над милион.

Haчалникът на НАП да формулира "свръхпечалба" а да не хвърля празни думи във въздуха. И толкова като му е голяма печалбата да ходи да става земеделеццц. Изобщо хардаврадските Измамници се взеха за голяма работа....

Това да не е тоя, дето се опитва да заплоди Кокорчо? Културист некъф, май, освен другото.

Може и теб да те заплоди...явно си дащен...що си се продал да пишеш глупости

Ти да не си спал с него,че си категоричен или си просто от ЛГБТИ отбора !

Данъчните в цялата страна, заедно с икономическа полиция , да започнат финансови ревизии, на всеки земеделец който работи повече от 1000 дка земя. Като се изискат всички документи за последните 10 години. Фактури за покупко-продажби, платежни нареждания, и движение по банкови сметки, осигуровки към ДОО, изплатено ДДС, и всички финансови отчети за последните години. И най-вече от годините, когато започнаха да получават субсидии от държавата. Не би трябвало да са повече от 500-600 фирми в цяла България.

Що не намериш някой да ти го сложи и да се успокоиш. Лилавите джендърчета много се притесних те, че ще падате от власт!!

В България свръх печалбата е на гърба на хората - горива, олио, енергетика ...

Добро утро...иначе ги подкрепяйте тея феодали...

О да така е, ама и търговията с горива е на свръх печалба, търговията с ЕЛЕКТРО енергия е на свръх печалба пък бюджета на държавата е празен.

Как рязбра ,че е празен..да не ти го е казал зеления чорап?

значи държавата е прибрала 25% повече данък ... къде са парите ?

за пенсии и заплати...ако не си спомняш да припомня..

от свръхпечалбата да си имплантират мозък.

.

Натиснаха му бутона и на тоя пумпал…

1г. да им раним домочадието с украински питки от обогатен уран. После ш ги подсладим с мед от същия район. И рукола за оръжейни търговци да има.

Супер, Ще има за гепене

ИМАМ НУЖДА ОТ-ДР.ГЪЛЪБОВА! ЧУСТВМ СЕ ОБЪРКАН! ШЕФ НА-НАП,ПРЕМИЕР,ФИНАНСОВ МИНИСТЪР(НА БЪЛГАРИЯ),СЕ БОРЯТ С ПЕЧАЛБИТЕ В БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА! ЩЕЛИ ДА ГИ НАМАЛЯТ,ПРЕХВЪРЛЯТ В-УКРАЙНА,ЦЕНИТЕ ЩЕЛИ ДА ПАДНАТ,ДАНЪЧНИТЕ ПРИХОДИ ДА СЕ УВЕЛИЧАТ! ВЕРНО СЪМ ОБЪРКАН! ОСТАВКА,БЕ!

така са работите

Тея демократе Фърлиха сичкото другар на амбразурата. Добре внедряват челния братски украински опит на ЦИПСО

Корумпето изпълнител го пуснаха за подкрепа на правителствената простотия.Антипатичен е и така ще си остане .Менте поръчковия изпълнителен директор на Кокор и приятели.

Настъпват зърнопроизводителите абсолютно брутално и най баламурнишки им вкарват дъмпингови стоки с неясно качество при все че сме заринати от зърно.Нали бяхме коридор за Африка,как ше вкарваш субсидирана почти изцяло от ЕС пшеница от Украйна,другите страни отказаха Ганю не ще.

Печалбата отива в парламента!!! ЯДЕНЕТО НА УКРАИНСКИ ФУРАЖ ВОДИ ДО ПО МАЛКО ПЕНСИОНЕРИ НА ДЪРЖАВАТА!!! ЖАЛКО,ЧЕ.НЯМА ДА СА НА ВЛАСТ ЗА ДА ГИ ОБЕЗГЛАВИМ КОГИ ПОЧНЕМ ДА ИЗМИРАМЕ ОТ РАК!

Спецката културиста ощипал с 1.5 млн поверената му агенция чрез рецидивист е награден от" почтените" с директорски пост като най добрия експерт според пишман Киро.Културиста след като завлече НАП побягна в Дубай да специализира още мурафети при Пурата ,който пък взе ,че върна,защото вече било чисто.Спецов обаче що така прилича на ченге и човек с нечисти намерения.

Езикът на тялото му говореше,че лъже по време на интервюто по BTV

ГОЛЯМАТА ИЗМАМА Е,ЧЕ ХРАНЯТ СТАДОТО С-ИЗКУСТВЕНЯЦИ,ОТРОВИ,НА НИСКИ ЦЕНИ! ТАКА-СТАДОТО МИСЛИ,ЧЕ ВСИЧКО ТРЯБВА ДА Е ЕВТИНО! АМИ ПРОБВАЙТЕ ДА ПРОИЗВЕДЕТЕ:ЗЕЛЕНЧУК,ЗЪРНО,МЛЯКО,СИРЕНЕ…КАЛКУЛИРАЙТЕ И ПРЕЦЕНЕТЕ САМИ,КОЛКО ТРЯБВА ДА СТРУВА! ИСТИНАТА Е,ЧЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ НА-ИСТИНСКА ХРАНА,СА ОРЕЦАКАНИ,ЩОТО ТРЯБВА ДА СЕ КОНКУРИРАТ С-ИЗКУСТВЕНАТА,ПРОМИШЛЕНО ПРОИЗВЕДЕНА ОТ-ХИМИКАЛИ! СТАДОТО,НЕ ПРАВИ РАЗЛИКА!

Това лято произведох над 500 кг. плодове и зеленчуци. Не ми струваше нищо,раздадох и на приятели.

ВЕРНО ЛИ-НИЩО! КОЛКО ДНИ РАБОТИ? С КАКВО ПОЛИВА? С КАКВО-ТОРИ?? 500-КГ….СЕ РАВНЯВАТ НА-НАДНИЦА ОТ-20-СТОТИНКИ! ЩОМ ТАКА СЕ ОЦЕНЯВАШ!

Значи за да произведеш 100 пъти повече, тоест 50 тона плодове и зеленчуци (500100=50 000), ще са ти нужни 100 пъти повече разходи, тоест отново нула (0100=0) Ами защо не произвеждаш безплатна храна за цяла България? Или защо не за целия свят, щом е безплатна?

На 5 лв литър отровно олио разбира се, че ще затворят всички. Дреме ми, минавам на зехтин.

Олиото е 2.50. И не е отровно.

Добружжанско, на 2.49 в Кафланд, от украински обогатен с уран слънчоглед. НЕ, МЕРСИ. ЩЕ ПРОПУСНЕМ

Кво излезна ся всичко е точно от тяхна страна!!ИЗЛЕЗНАХА,ИЗЛЪГАХА НАРОДА И ГОТОВО!НЯМА ИНСТИТУЦИИ КОИТО ДА КАЖАТ НА НАРОДА,ЧЕ ЯДЕМ БО..ЛУК ИМАЙКИ В ПРЕДВИД,ЧЕ ГО ЯДЕМ ОТ 20ГОДИНИ! ТОВА Е ЕСГЕЙСКИ ГЕНОЦИД КЪМ НАС ОТ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ НАЩА НАЙ-СОЛИДАРНА.ЯДЕНЕТО НА ТОЗИ ФУРАЖ ВАДИ ДО ПО-МАЛКО ПЕНСИЬОНЕРИ!!! Лъжат мамят но все на тяхната да е!!! НЕ ИМ ВЯРВАМ НО ТЕ НЯМА ДА СА НА ВЛАСТ КОГАТО НАРОДА МАСОВО ЩЕ ИЗМИРА ОТ РАК!!!!

За какво са тия субсидии, като печелят толкова? А сега ще пречат на останалите да работят!От утре!!!

Оставете хората да печелят и работят, нали сме в демокрация. Кой ще произвежда, тия в парламента ли. Не печете на инициативността на предприемачите.

Като сме демокрация значи имаме свободен пазар , и никой не им пречи да печелят , но не на наш гръб като налагат цени и условия?!

За теб специално жито от Украйна и вода от Фокушима. Много са хубави, ще произвеждаш сам електроенергия през зимата.

Фукушима

Да печелят. Никой няма нищо против предприемачите. Но да речем, че аз съм търговец, и съм намерил по-евтина пшеница от чужбина. И аз съм предприемач нали така ? Щом производителите на плодове и зеленчуци, са принудени да се конкурират с вносните плодове и зеленчуци, какъв е проблема зърнопроизводителите да се конкурират с вносно зърно. Та нали конкуренцията в крайна сметка види до по-ниски цени на крайния потребител , каквито сме всички ние.

И защо просто не спре вноса на чужди плодове и зеленчуци, вместо още да добавя чужда , непочтена конкуренция в българск6я пазар?

че си прост, Оле

Спецов е най, турбо спец по Кокорчо. Как само го е ококорил.

Темата е печалбата на терористите .

Щом генерират толкова големи печалби, да им се спрат субсидиите. Казах. Със сигурност ще продължат да работят и без субсидии. Изкупиха земите на хората, за по 70-100 лева декара. И то с хиляди декари. Сега земята струва около 3000 лв декара. Парите от държавата им идват като премия. Ето от там идват скъпите коли и къщите по морето. Скоро се видях с един мой приятел от студентските години. Отглежда около 30 000 декара земя. Като 2000 декара е вече лично негова. Живее в най-хубавата къща, в центъра на града. Има два апартамента в Солун, и вила на Халкидики. Решил да не купува имоти в България, че много биело на очи. И се замислих. Добре де. Ако си си спечелил всичко законно, и си си платил всички данъци, и ренти, какъв ти е проблема ? Но май не е така.

поредния градски разбирач земя не се отглежда земя се обработва, ама ти от де ще знаеш като тия неща само на монитора ги виждаш. За останалите неща има прокуратура , ако смяташ че има престъпление върви протестирай пред нея , че не си върши работата , пред НС ако законите не ти харесват или пред МС ако не ти харесва как се управлява държавата.

Американските подлоги са готови да прибегнат и до репресии,само и само да са на власт.

Да се намали обработка на земеделска земя до 500 дк.от частни лица ... това репресия ли е ?

Нещо за енергийния сектор и банките да се обадиш или не дават?