Директорът на "Булгартрансгаз": Към днешна дата газохранилището в Чирен е пълно на 82%

Вече можем да говорим за пълна диверсификация на газовите доставки у нас, заяви Владимир Малинов

Обратно в новината

Коментари - Директорът на "Булгартрансгаз": Към днешна дата газохранилището в Чирен е пълно на 82% | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Газа от 1 Януари е 30% нагоре. ОТНОВО. и това при все, че се правят опити да се кара на мускули и да не се харчи много от "скъпия" газ, който двамата пепейски хомосексуалисти натъпкаха в Чирен... Та ако изборите са през март, то февруари може и да се промъкнем без съществено увеличение на цената ОТНОВО.... но не е сигурно. Така или иначе в крайна сметка газа ще се движи занапред на нива около 250 за кВт или казано по старата мярка някъде около 2300-2500 за 1000 кубични метра. Е.бем ти и "диверсификацията" значи!

И така, Украинците победиха, превзеха Москва, Зеленски вече е Президент на УСССР, газът за приятелските държави ще е безплатен, ядреното оръжие е изпратено на Щатите, да възпитават с него японците и Северна Корея, ако стане нещо, а московският гейпарад е най-шареният по цял свят. И Бандера е обявен за най-великият национален герой на всички времена, Ленин е изхвърлен от музея, а мумията на Хрущчов е настанена на неговото място. Нашенските тролове са наградени със орден "Герой на Украйна"-златен, някои от тях-посмъртно. Издигнат е паметник на бабата с буркана, дето първа свали руски изтребител. И всички са щастливи...

Всичко е точно, цената расте от перфектните сделки, хората масово се отказват от отопление на газ, предприятията наваляват потпеблението. Всичко е един фарс за балъци.

Бравос, имаме СЕРЕФИКАЦИЯ! Само дето Самият Азърбайджан купува от руснаците толкова газ колкото ни и продава на нас. А турския газ си е чист руски. Таман затова и правят тоя газов хъб /ама истински, не като на Бойко виртуалните фльонги/ до който сме подписали за достъп. А зимата ... има едни три месеца още в които е и Малък сечко. Газът в Германия върви по 1.5% на ден от хранилищата, засега. Тая схема с газовозите е като ресторант - сервират ти по поръчка ама с 500% надценка.

Тъй , тъй , газа по всички земни кълбета го правят в пРассия ! От къде ви изравят такива дебили все рашкопитеци ?

Фатмак, скрий се някъде на тъмно и влажно.

Платих си сметката за газ. Преустроих си котела на пропан-бутан. Мъкна тежките бутилки, но ми излиза доста по-евтино. Та, къде, казваш, е евтиният природен газ?

Дежурните тролове се надпреварват да злорадстват... нищо че при нас инфлацията е 50%, важното е на "рашките" да им е зле. Ей поради такъв манталитет никога няма да се оправим.

Тегав е жизнь в рашка говняшка , а вата ?

Не ти ли писна да копипействаш едно и също по 200 пъти на ден, след всеки коментар? Изобщо знаеш ли други думи освен "Рашка говняшка" и "вата"?

Топла зима, срив на петрола, много производители на газ, вяла подкрепа от Китай, никаква от Индия, съюзници - само Иран и Ким. Горките рашки, с какво заслужиха това нещастие?

Както се пееше в хита: Раша, гудбай!

И що не е пълно? Да не се окаже, че и толкоз няма? американо-укрински лъжи.

Капейки акончили , а вата :)

Независимостта е хубаво нещо, но за целта трябва да си неутрален, да поддържаш отношения с всички доставчици и те да се конкурират да ти предложат по-изгодни условия. А в нашия случай май сменихме една зависимост с друга по политически причини.

Имало живот и без на орките единственото производство - на каквото им даде земята.

Ебати трагедията ! Средата на зимата ! Газохранилището пълно ! Газ отвсякъде ! А рашките хибридки пророкуващи студ пашли на хуй ?

Руснаците са в паника. Петрола е 73 долара/барел, газохранилищата в Европа преливат, танкери с втечнен газ обикалят, но никой не купува. Тая година дори Природата е срещу Мордор.

Но пък много наши сънародници-предатели взеха много пари, за да всяват паника. Няма ли Прокуратурата да се задейства или и тя е с тях?

В Западна Европа и не разбраха даже, че руския газ е спрян. Хората си бачкат бачкането, гледат си децата, чукат си жените, живеят в хубави къщи и карат хубави коли. И не ходят да анексират чужди територии.

Лъжливи медии, Лъжливи политици, Лъжливи чиновници, Лъжливи икономисти, Лъжлив Свят. В този скапан Свят живеем.

Докато не са затворили границите за нова моГилизация, стига си се оплаквал!