Директорът на "Булгаргаз": С "Балкански поток" приходите ни ще се увеличат в пъти

"Очакваме преносът да донесе около 400 млн. лева на годишно", заяви Владимир Малинов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само една сбирщина от дебили може да търпи една некадърна, нагла, корумпирана мутра!

PEYTSCH

ВАШИТЕ приходи. А на потребителите ? През крив макарон. 5% е смехотворно намаление. Очаваното бе да е поне 20% !!

Ами като вдигнете цената за крайните потребители особено сега след най-новата играчка на САЩ - Иран, приходите ще се вдигнат естествено. Виж нивото на язовир Студена няма да се вдигне със сигурност.

Приходи може би някога, незнайно колко. Разходите сега плюс гарантирано изплащане на лихвите на банките в бъдеще. Изплащане на капиталовложението несигурно. Единственото сигурни са печалбите на Газпром, веднага и политическият ефект от влошаване на отношенията с Украйна, която прецакваме!

Бойко,още ли го търпиш този след всички гафове,които стори последната година?!

На тоя и господ не може да му помогне!!!!! Досега пренасяхме около 20 млрд за Турция,Македония и Гърция и получавахме 140 млн такси. В момента пренасяме 1 млрд за макетата и 2 млрд за ромеите.Откъде идват 400 млн????? Ужасна простотия!!!!

Приходите можеха да бъдат още по-големи. Само че долетяха едни сенатори...

Ю. Паток не ставаше. Беше даден да се строи от Пеевски на тъмно. Цената му щеше да е повече от Балкански п. На Путев милиардче,на нашите лакеи още и НАЙ-ПАЧЕ 50 % собственост от ПАТОКА щеше да е Руска??!! Не,че сега ситуацията е друга. Русия не дава стотинка. Ние към 3 милиарда кредит от Саудитите ще връщаме о т транспорта до 20 г./ Супер тежък срок от такси/ и печалба за нас нищо!! А ако Путев спре крана, раята наша ке връща милиардите затова,че ние ктроим паток да захрани Сърбия - руската Губерния. Русия си играе както си иска!! Отнесохме го.

"Природният газ идва от Турция, минава през нас и се връща обратно в Турция - през "Турски поток" влиза в компресорна станция "Странджа", на българска територия. Ние го реверсираме и по съществуващия маршрут, по който до момента доставяхме газ за Турция, го връщаме обратно в Турция".

Какво не е ясно? Мрежата на северна Турция е закачена за тръбата от България.

А с Южен как щеше да е, бе, балъци..?!

Южен няма. Орешарски го спря.

Спря го ББ - за което се похвали пред Американската търговска камара в Бг , подписа е на Д. Добрев- виден енергепик !!! Разходите са за шерпите, комплимента - за ББ.

Добре де, не разбрах какво ще стане с цената за потребителите - ще намалее ли или ще се увеличи?

Дали печалбата е по голяма като си прекупвач или партньор... Но може пък като го повтори 100 пъти да стоне истина!

Партньорите на Русия не печелят.

колко е таксата дето ни я начисляват гаджалите? Защо никой не казва? Сигур барем едно 25% се оскъпява! Ние изнасяхме за тях и таксите бяха за нас сига заради продажни мекерета ние щея плащаме тоя кви ги дрънка?

Колкото от брега до нашата граница. По-евтино от таксата на Украйна плюс таксата на Румъния.

Тия Мошеници ОТКРАДНАХА 4 милиарда лева от България... Който ги утрепе , ще СПАСИ България.

За мустак банк ли говориш?

Де да бяха четири, ами вече са над 30 милиарда и се готвят да просят още 2-3 за да "закърпят" дупките!

Този Владимирчо е един от елитните калинки на групировката! Аре надувайте фанфарите, както беше при Валяка! Нали и той ни уреди с изгодна сделка?!

Прочетете биографията на този Малинов ! Типичната Бесепаро-Герберастка калинка , от Хасково , като оня Делянчо Добрев ! #КумГейт .

Купуват руски газ по 250 долара ,вместо по световните борсови цени от 170 долара , и така цялата икономика губи около 2-3 милиарда годишно в посока Северна Нигерия , а тук се хвали с някакви 400 милиона дето сме щели да ги печелим някога си , и то ако сърби и унгарци почнат да купуват някакви нереално големи количества !

Природният газ идва от Турция, минава през нас и се връща обратно в Турция - през "Турски поток" влиза в компресорна станция "Странджа", на българска територия. Ние го реверсираме и по съществуващия маршрут, по който до момента доставяхме газ за Турция, го връщаме обратно в Турция. Каква е тази "сехма" ????

герберасти! При реверсията въртят турбини и прявят ток и пак го прдават на глупавите гаджали хахахахаха перпето мобиле хахахаха

Тука чета някакви хора още милеят за "Южен Поток" - как ще се реализират приходи от това трасе, при положение, че тези, които трябваше да купуват газа от него казаха, че няма да го правят, понеже не е направен по правилата? Та от кой щяха да идват тея приходи? Като няма клиенти?

Те трябваше и да участват финансово, Италия, а тя отказа да даде пари.

Значи ако имахме Южен Поток доходите щяха да се увеличат НЯКОЛКО ПЪТИ.

Не доходите, а разходите. Нали бяхме съдружник.

По-голяма ГЛУПОСТ не бях ЧЕЛ: ( За ОСТАВКА е ! ) "Природният газ идва от Турция, минава през нас и се връща обратно в Турция - през "Турски поток" влиза в компресорна станция "Странджа", на българска територия. Ние го реверсираме и по съществуващия маршрут, по който до момента доставяхме газ за Турция, го връщаме обратно в Турция". ЗАБЕЛЕЖКА: - В ГЕРМАНИЯ не "транситират в двете посоки ГАЗ а само "РАЗЛИКАТА" и то в ЕДНАТА ПОСОКА...

не, не за оставка- за Нобелова награда по ….. тъпизъм!

Ами много по добре отколкото с Южен Поток защото там щяха да бъдат само 800 000 евро плюс 1000 работни места. Разстрел за народните предатели!!!

Това след 20 и повече години Транзитните такси отиват за погасяване на дяловото участие. Сметката излиза при 64 милиарда куб. метра годишно, които няма кой да купи. Крив макарон му казват на това.

ръп, ЮП си беше ОК. точно толкова колкото СП и сега СП2. Разликата е че германския бизнес не позволи на тъпи политици да му вдигат цената и лишават от газ. При нас- прости и продажници/ на българското/ много... чак са наредени на опашка. Подарихме и ножа и хляба на Ердоган!